İbrahim Reisi Haberleri

Dışişleri Bakanı Fidan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yle görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tahran'da İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi tarafından kabul edildi.

Haber 23-10-2023 20:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi: Miçotakis, Reisi ve Sunak ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail-Filistin arasındaki çatışmalı süreç, bölgede artan gerilim ve çözüm için atılması gereken adımlar ele alındı. Reisi ile görüşmesinin ardından Erdoğan, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile de görüştü.

Haber 16-10-2023 14:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, peş peşe görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Bosna Hersek Demokratik Eylem Partisi (SDA) Başkanı Bakir İzzetbegoviç ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Haber 29-06-2023 17:23

Putin ve Reisi'den kritik görüşme! İki lider gündemdeki konuları ele aldı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider görüşmesinde Rusya-İran ilişkilerini ele aldı.

Haber 12-11-2022 22:27

Dünya bu saldırıyı konuşuyor! İran Cumhurbaşkanı'ndan sert sözler! 'Kesinlikle cevapsız kalmayacak'

İran’ın Şiraz kentindeki Şah Çerağ Türbesi’ne silahlı saldırı düzenlenmiş, ikisi çocuk 15 kişi hayatını kaybederken 40 kişi de yaralanmıştı. Saldırıyla ilgili konuşan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, "Şah Çerağ türbesine yönelik gerçekleşen saldırı kesinlikle cevapsız kalmayacak" ifadelerini kullandı. Öte yandan terör örgütü DEAŞ, yazılı açıklama yaptı ve saldırıyı üstlendiklerini duyurdu.

Haber 26-10-2022 22:50

Erdoğan'a karşılamada dikkat çeken müzik! Törene damgasını vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin daveti üzerine dünkü Kabine toplantısının ardından İran’ın başkenti Tahran’a geldi. Erdoğan'ın ziyareti kapsamında gerçekleştirilen resmi karşılama törenine çalan müzik damga vurdu.

Haber 19-07-2022 11:25

Dünyanın gözü Erdoğan-Putin-Reisi görüşmesinde! Masada olası operasyon var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin davetine icabetle dün İran’ın başkenti Tahran’a geldi. Erdoğan, bugün Tahran'da İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin ev sahipliğinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımıyla düzenlenecek olan Astana formatında Yedinci Üçlü Zirveye katılacak. Zirvenin ana gündem maddesi Suriye olacak. Görüşmede Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik olası operasyonu da masada olacak.

Haber 19-07-2022 08:14

İran Cumhurbaşkanı'ndan İntikam Sözü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, bir gün önce başkent Tahran’da iki kişinin silahlı saldırısıyla suikaste uğrayan Devrim Muhafızları’nda görevli Albay Sayad Hodayi’nin intikamını alacaklarını söyledi.

Haber 23-05-2022 13:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefonda görüştü. Görüşmede Türkiye-İran ilişkileri ile bölgesel konuların ele alındığı aktarıldı.

Haber 22-01-2022 23:39

İran Cumhurbaşkanı Reisi'den ABD'yi kızdıracak sözler: En zayıf noktasında

İran-ABD gerilimini yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, "Washington yönetiminin bölgedeki stratejilerinin başarısız olduğunu savunarak, "ABD şu an en zayıf noktasında." dedi.

Haber 20-01-2022 15:23

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Sünni bir ismi danışmanı olarak atadı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Sünni-Kürt Abdusselam Kerimi'yi, Dini ve Mezhebi Azınlıklar ile Etnik Gruplardan Sorumlu Danışman olarak atadı.

Haber 17-10-2021 23:29