İbrahim Selim Ile Bu Gece Haberleri

Ünlü çiftten alyanslı poz! İbrahim Selim, DJ sevgilisi Daye Ay ile evlilik yolunda ilk adımı attı

Ünlü sunucu İbrahim Selim kısa bir süre önce, yeni bir aşka yelken açtığı DJ sevgilisi Daye Ay ile evlilik yolunda ilk adımını attı. Nişan yüzüklerini takan çiftin mutluluğu yüzlerinden okundu. İşte İbrahim Selim - Daye Ay çiftinin nişan pozları...

Magazin 26-11-2023 16:27

İbrahim Selim, Mert Ramazan Demir'e 'Şimdi düzenli ilişkide misin?' diye sorunca... Olay anlar

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu arasında bir aşk yaşandığı iddiası sık sık gündeme gelse de ikili her fırsatta bu iddiayı yalanlıyor. Son olarak İbrahim Selim'e konuk olan Demir 'Şimdi düzenli ilişkide misin?' sorusuna ne yanıt vereceğini bilemedi.

Magazin 25-04-2023 09:04

İbrahim Selim Hasan Can Kaya'nın tavrından rahatsız oldu! Programı iptal etti

İbrahim Selim ile Bu Gece'ye konuk olan Hasan Can Kaya, sosyal medyada gündem oldu. İddialara göre İbrahim Selim konuğu Hasan Can Kaya'nın tavrından rahatsız olunca programı iptal etti. Yeni bölümde farklı konuğun yer aldığını gören takipçiler sosyal medyada "Hasan Can neden yayınlanmıyor?" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-05-2022 07:54

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora: Ailem oyuncu olduğuma hala inanmıyor

Show TV'de ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinin sevilen yıldızı Aslıhan Malbora, katıldığı Youtube programında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan Üç Kuruş'un Leyla karakteri, oyuncu olduğuna ailesinin hala inanmadığını ve sektöre atılmadan önce onu vazgeçirmeye çalıştıklarını anlattı.

Magazin 20-02-2022 21:09

İbrahim Selim Ile Bu Gece

Ibrahim Selim Ile Bu Gece Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ibrahim Selim Ile Bu Gece Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora küfür etti! Stüdyo yıkıldı

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. Dizideki kıvrak dansıyla günlerce adından söz ettiren güzel oyuncu Aslıhan Malbora, İbrahim Selim'in konuğu oldu.

Magazin 16-12-2021 10:04

Demet Özdemir'den dikkat çeken itiraf: O ilişkiyi bozarım

Son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla konuşulan Demet Özdemir, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Özdemir yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Demet Özdemir sevgilisinin eski sevgilisine dair bir şey biliyorsa bunu kıyaslayacağını söyledi.

Magazin 05-12-2021 07:09

Güzel oyuncu Elçin Sangu'dan şoke eden Kiralık Aşk itirafı!

Bir dönem Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği 'Defne' karakteriyle gönüllere taht kuran güzel oyuncu Elçin Sangu, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Sangu'nun yıllar sonra gelen Kiralık Aşk itirafı duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 18-11-2021 09:44

Furkan Andıç: Çok hüzünlü bir reddedilme hikâyem var

Furkan Andıç, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, bir zamanlar yaşadığı reddedilme hikâyesini anlattı.

Magazin 08-10-2021 16:44

Kerem Bürsin: Her yerde soyunuyorum

Oyuncu Kerem Bürsin, katıldığı bir programda bilinmeyenlerini anlattı. Bürsin, sarhoş olduğunda soyunduğunu da itiraf etti.

Magazin 03-07-2021 10:33

Kerem Bürsin Hande Erçel'i seçti! Dünyaca ünlü ismi hiç düşünmeden eledi...

Başarılı ve genç oyuncu Kerem Bürsin, İbrahim Selim’in YouTube programının yeni bölüm konuğu oldu. Program formatı gereği sunucu Selim, Kerem Bürsin'e “O mu? Bu mu?” soruları sordu. Ünlü isimler arasında kalan ve zor anlar yaşayan Kerem Bürsin'e dünyaca ünlü isim ile Hande Erçel de soruldu. İşte Kerem Bürsin'in verdiği cevap ve stüdyoyu yıkan o anlar...

Magazin 02-07-2021 00:56

Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin'den samimi açıklamalar: 'Babam oyuncu olmamı hiç istemedi'

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, İbrahim Selim'in Youtube platformunda sunduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' adlı programına konuk oldu. Ünlü oyuncu son zamanlarda meslektaşı Hande Erçel ile yaşadığı aşk gündeme gelirken, samimi açıklamaları ile çok konuşuldu. Bürsin, 'Babam oyuncu olmamı hiç istemedi' ifadelerini kullandı.

Magazin 01-07-2021 16:19

Maço sevgili isteyen Aleyna Tilki'den dans şovu! Kuliste roman havası oynadı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Her yaptığı ve paylaştığı ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı, son olarak yayınladığı roman havası dansı ile hayranlarını şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda ideal erkek tanımıyla gelen Tilki, dans paylaşımı ile yine sosyal medyanın diline düştü...

Magazin 13-06-2021 10:10

Aleyna Tilki'den ilginç yanıt: 'Konya’da doğmak bana çok şey kattı'

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün İbrahim Selim'in Youtube platformunda yayınlanan 'Bu Gece' adlı programına konuk oldu. Genç şarkıcı programda kendisine yöneltilen soruları samimi cevaplar verirken, ideal erkek ve doğduğu yer olan Konya hakkındaki itirafları ile hayranlarını şaşırttı. İşte Aleyna Tilki'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

Magazin 10-06-2021 15:26

Aleyna Tilki hayalindeki erkeği açıkladı, sosyal medya yıkıldı: Keko ve maço olsun

Genç popçu Aleyna Tilki, katıldığı bir YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, hayalindeki erkeği "Keko ve maço olsun" diyerek tarif etti.

Magazin 10-06-2021 09:38

İbrahim Selim dijital platformda yayınlanacak olan Erşan Kuneri'nin kadrosuna dahil oldu!

Önceki gün Etiler'de yakın arkadaşı Zafer Algöz ile objektiflere yansıyan usta komedyen Cem Yılmaz, yeni dizisi Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosunu açıklamaya başladı.

Magazin 19-05-2021 11:35

Burçin Terzioğlu'dan estetik itirafı! 'Bir ay basket topu gibi gezdim'

Oyuncu Burçin Terzioğlu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan Terzioğlu estetik itirafıyla da dikkat çekti.

Magazin 08-04-2021 11:54

Nurgül Yeşilçay'dan itiraflar! 'En büyük pişmanlığım...'

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay samimi itiraflarıyla dikkat çekti. Yeşilçay botoks yüzünden yaşadığı pişmanlığı da anlattı.

Magazin 01-04-2021 17:35

Büşra Develi'den şaşırtan paylaşım! '900'lü hatlar mağduruyum'

Oyucu Büşra Develi, İbrahim Selim ile Bu Gece'nin bu haftaki konuğu oldu. Burada samimi açıklamalarda bulunan Büşra Develi, görüntüsü nedeniyle herkesin kendisinden zarafet beklediğini ancak bunun tam aksine içinde bir sokak çocuğu olduğunu belirtti.

Magazin 05-03-2021 10:19