İçimizden Biri Dizisi Haberleri

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız'ın asıl mesleği bakın neymiş!

Show TV'de her Salı ekranlara gelen Baba dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla konuşulmaya devam ediyor. Sevilen dizide Saruhanlı ailesinin fertlerinden Büşra karakterini canlandıran Özge Yağız da, oyunculuk performansıyla ses getirdi. Özge Yağız'ın oyunculuk dışındaki asıl mesleği ise şaşırttı. Ünlü ismin asıl mesleği bakın neymiş!

Magazin 05-04-2022 18:26

İçimizden Biri 6. ve final bölümü fragmanı yayınlandı! Finalde Adam ve Havva kavuşacak mı?

Show TV'de ekrana gelen İçimizden Biri dizisi erken final yaparak ekrana veda ediyor. İçimizden Biri'nin 6. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı. Dizinin final bölümü fragmanında Adam'ın kaçmaya çalışırken Aladağ ailesi tarafından yeniden yakalandığı tanıtımda Hacı Hünkar, eziyetlerini sürdürüyor. Havva, ahıra bağlanan Adam'ı kurtarmaya çalışırken aynı duruma düşüyor. İki aşık her şeye rağmen nikah masasına oturmayı başarırken ikilinin finalde kavuşup kavuşamayacağı merakla bekleniyor.

Magazin 13-10-2021 02:48

İçimizden Biri dizisi bitiyor mu? Final ne zaman?

Show TV'de ekrana gelen, Bora Akkaş ve Özge Yağız'ın başrollerini paylaştığı İçimizden Biri dizisi erken final yaparak ekrana veda edecek. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan dizinin yayın günü de değiştirilmişti.

Magazin 06-10-2021 21:29

İçimizden Biri dizisi 4. bölümden yeni fragman geldi! İçimizden Biri yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'de ekrana gelen İçimizden Biri dizisinin 4. yeni bölümünden fragman yayınlandı. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'in başrollerde oynadığı İçimizden Biri yeni yayın gününde ekrana gelecek. Dizinin 4. bölümünde, Adam ve ailesi, Havva'yı Hacı Hünkar'dan alabilmek için gelenek ve görenekleri yerine getirmeye çalışırken Adam'ın zorlu mücadelesi devam ediyor.

Magazin 01-10-2021 02:32

İçimizden Biri dizisinin yayın günü değişti! İçimizden Biri 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Cumartesi günleri izleyiciyle buluşan Süreç Film imzalı İçimizden Biri dizisiyle ilgili Show TV'den flaş bir karar geldi. Geçen hafta üçüncü bölümü izleyiciyle buluşan İçimizden Biri dizisinin günü değiştirildi. Dizinin 4. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Fragmanda Adam, Havva için Hacı Hünkar'ın yeni sınavlarıyla karşı karşıya kalıyor. Adam'ın yeni görevinde başına gelecekler büyük bir heyecanla beklenirken izleyiciye eğlence dolu bir bölümün sinyallerini veriliyor.

Magazin 28-09-2021 22:00

İçimizden Biri 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Eninde sonunda kendini sana sevdirecek

Yönetmenliği ve senaryosu Ersoy Güler'e ait olan "İçimizden Biri" dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların yeni dizilerinden olan İçimizden Biri dizisinin başrollerinde Bora Akkaş ve Özge Yağız yer alıyor. İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Katolik bir papazın oğlu olan Adam ile geleneklere bağlı bir ailenin kızı olan Havva'nın engeller içinde yaşadığı aşk işleniyor.

Magazin 20-09-2021 01:32

İçimizden Biri 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Annemle babamın tek isteği olan bu kilise nikahını yapmak zorundaydım

Ekranların yeni dizisi İçimizden Biri, 2. bölümüyle 19 Eylül 2021 Pazar günü Show TV ekranlarında olacak. Aşk-drama konulu dizinin başrollerini Bora Akkaş ve Özge Yağız paylaşıyor. Dizinin fragmanında Adam Vilson ile Havva Aladağ kilisede nikah kıymaya çalışınca olanlar oluyor. İşte merak edilenler...

Magazin 18-09-2021 20:02

İçimizden Biri dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! İçimizden Biri'nde Adam'ın sünnet düğünü!

Show TV'nin yeni dizisi İçimizden Biri, 12 Eylül Pazar akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi. İçimizden Biri dizisinin 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Fragmanda Adam ve Havva'nın düğününü yapmayı kabul eden Hünkar'ın söylediği istekler herkesi şaşırtıyor. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'ın başrollerde oynadığı İçimizden Biri dizisinde Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadele konu alınıyor.

Magazin 13-09-2021 01:54

İçimizden Biri dizisi nerede çekiliyor? İçimizden Biri oyuncuları kimler?

İçimizden Biri dizisi yeni yayın döneminde Show TV'de seyircilerle buluşacak. Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran ve Derya Alabora gibi ünlü oyuncuların yer aldığı İçimizden Biri dizisinde Adem ile Havva hikayesi, farklı dinlere mensup iki aşık üzerinden işleniyor. İşte İçimizden Biri oyuncuları ve çekim mekanları...

Magazin 12-09-2021 16:05

İçimizden Biri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! İçimizden Biri ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri, 12 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor. İçimizden Biri dizisinin 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'ın başrollerde oynadığı İçimizden Biri dizisinde Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadele konu alınıyor.

Magazin 10-09-2021 02:18

İçimizden Biri dizisinden ilk fragman yayınlandı! İçimizden Biri ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri'nden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'in yer aldığı İçimizden Biri dizisi Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak. İşte İçimizden Biri dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve setten fotoğraflar.

Magazin 25-08-2021 22:29

İçimizden Biri dizisinden ilk kareler geldi! İşte İçimizden Biri konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri'nin çekimleri başladı. Başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'in yer aldığı İçimizden Biri'nin setinden de ilk kareler geldi.

Magazin 18-08-2021 21:19

Show TV yeni dizisini duyurdu! Kadrosu dikkat çekti

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı 'İçimizden Biri' dizisinin Marmaris’teki setinden ilk kareler yayınlandı.

Magazin 18-08-2021 16:33