Ida Kasırgası Haberleri

ABD'de Ida Kasırgası'ndan sonra Nicholas Kasırgası alarmı

ABD'de Ida Kasırgası'nın yaraları henüz sarılmaya çalışılırken, Meksika Körfezi'nde yeni bir tropikal fırtınanın oluştuğu bildirildi. 29 Ağustos tarihinde meydana gelen Ida Kasırgası'nda ülke genelinde 100'den fazla can kaybı yaşanmıştı.

Haber 12-09-2021 21:04

ABD'de Ida Kasırgası kâbusu! Hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükseldi

ABD'de Ida Kasırgası'nın vurduğu Louisiana eyaletinde hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Yapılan son açıklamaya göre cansız bedenine ulaşılanların sayısı 26 kişi olarak açıklandı.

Haber 09-09-2021 07:40

Ida Kasırgası Louisiana'da hayatı felç etti! Kuyruklar oluştu

Ida Kasırgası’ndan 5 gün sonra ABD’nin Louisiana eyaletinde 800 bin aboneye elektrik verilemezken, eyalet sakinleri gıda ve benzin almak için sırada bekliyor.

Haber 04-09-2021 02:24

ABD'de kasırga 'cehennemi' yaşatmaya devam ediyor! Metro sular altında kaldı

New York metro istasyonları Çarşamba gecesi sular altında kaldı, sel yüzünden merdiven boşluklarından akan sular adeta şelaleye dönüştü ve sistem durma noktasına geldi. ABD Ulusal Hava ve Meteoroloji Hizmetleri söz konusu afeti, ''Son derece tehlikeli büyük kasırga'' olarak tanımladı. New York ve New Jersey'de olağanüstü hal ilan edildi.

Haber 02-09-2021 12:26

Ida Kasırgası'nın şiddetini saniye saniye görüntüledi: Video çekmeyi bırak

ABD'nin güney eyaleti Louisiana'yı etkisi altına alan Ida Kasırgası nedeniyle en az bir kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, bölgede yaşayan bir ABD'li kasırganın şiddetini göstermek için Facebook hesabında canlı yayın yaptı. Kısa bir süre sonra ise pencerelerin patladığını duyurdu. Bir milyondan fazla izlenen video için kullanıcılar, adamın cam kenarından uzak durmasını ve video çekmeyi bırakmasını söyledi.

Haber 31-08-2021 10:21