Idris Nebi Taşkan Haberleri Ve Son Dakika Idris Nebi Taşkan Haberleri

Idris Nebi Taşkan Haberleri Ve Son Dakika Idris Nebi Taşkan Haberleri

1997 yılında İstanbul’da doğan İdris Nebi Taşkan, profesyonel basketbolcudur. Aslen Adanalı olan oyuncunun ikiz kız kardeşleri vardır. Çocukluk zamanları ailesel problemler sebebi ile zor geçen oyuncu babasıyla pek görüşmediğini belirtmiştir. Doğup büyüdüğü mahallede lakabı “Kazma İdris” olan oyuncu mahallenin gözde futbolcusu olduğunu belirtmiştir. Oyunculuk eğitimi alan Taşkan ilk deneyimini sevilen dizi “ Muhteşem Yüzyıl” da rol alarak yaşamıştır. Dİğer bir sevilen dizi olan “Poyraz Karayel” de ise profesyonel oyuncularla birlikte oynama şansı yakalayan Taşkan’ın ilk başrolü ise “Arkadaşlar İyidir” dizisidir. İsmini “Zalim İstanbul” dizisi ile duyuran oyuncu bu dizi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. 1.90 boyunda olan yakışıklı genç oyuncu 81 kilo ve başak burcudur.

İdris Nebi Taşkan Haberleri

Vermem Seni Ellere'nin yıldızı Buse Meral'den aşk ilanı! İlk paylaşım geldi 'Nazar değmesin size'

Vermem Seni Ellere dizisiyle ekranlarda yeniden izleyiciyle buluşacak olan Buse Meral'den aşkını ilan ettiği İdris Nebi Taşkan ile ilk paylaşım geldi. İkilinin fotoğraflarını gören hayranları çifti sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 12-06-2023 00:32

Al Sancak'ın Teğmen Aras'ı İdris Nebi Taşkan aşkını ilan etti! Baba dizisinin yıldızıyla...

Al Sancak dizisinde Deniz Piyade Teğmen Aras Güneri karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan sosyal medya hesabı üzerinden aşkını ilan etti. Ünlü oyuncu meslektaşı Buse Meral ile aşk yaşamaya başladı.

Magazin 19-04-2023 11:39

Baht Oyunu'nun 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada ve Bora'yı ayırmaya çalışıyorlar

Her salı Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, herkes birlik olup Bora ve Ada'yı ayırmaya çalışıyor. Bu duruma sinirlenen Bora, Nergis'i karşısına alıp konuşma kararı alıyor.

Magazin 15-09-2021 11:32

Baht Oyunu'nun 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bora Ada'dan vazgeçmiyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Baht Oyunu dizisinin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Adanın, Bora'yı kendinden uzaklaştırmak konusunda başarılı olamadığı görülürken, Bora'nın Ada için çırpınışları devam ediyor.

Magazin 14-09-2021 12:32

İdris Nebi Taşkan

Idris Nebi Taşkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Idris Nebi Taşkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan'ın annesini görenler sevgilisi sandı

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan'ın annesi sosyal medyada damga vurdu. Genç oyuncunun annesini görenler önce sevgilisi sandı.

Magazin 13-07-2021 14:10

İdris Nebi Taşkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Baht Oyunu Rüzgâr kimdir? İşte oynadığı diziler…

Kanal D’de yeni yayınlanan Baht Oyunu’nda Rüzgâr karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan, oyunculuğa Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı. Oyunculuk performansının yanı sıra yakışıklılığıyla da dikkat çeken İdris Nebi Taşkan, genç kızların sevgilisi hâline geldi.

Magazin 15-06-2021 13:35

İdris Nebi Taşkan, sevgilisi Ecem Çırpan’ı yolda bırakıp kaçtı

Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan model sevgilisi Ecem Çırpan’ı yolda bırakıp kaçtı

Magazin 21-04-2018 15:17