Ilhan Işbilen Haberleri Ve Son Dakika Ilhan Işbilen Haberleri

Ilhan Işbilen Haberleri Ve Son Dakika Ilhan Işbilen Haberleri

İlhan İşbilen AKP'li İzmir Eski Milletvekilidir.

İlhan İşbilen, 1 Nisan 1946'da Edirne Uzunköprü'de doğdu. Babasının adı Muharrem, annesinin adı Kadriye'dir. Sanayici, İş Adamı olan İlhan İşbilen İzmir İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi İşletme Bölümünü bitirdi.

Kamu görevlisi olarak birçok kurumda çalışan İlhan İşbilen Manisa Maliye Muhasebe Yüksek Okulu Genel Sekreterliği, Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliği görevlerinde bulundu. Akyazılı Eğitim Vakfı, Zaman Gazetesi ve Samanyolu Televizyonunda Genel Müdür olarak görev yaptı. Asya Finans Ortaklığı ve Bankanın Murakıplığı ve Türkter Tersanesinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü. Ufuk Mayna Denizcilik Limited Şirketi ile Cezayir'de Türk Maritime Limited Şirketi ve Tersanesini kurdu.

İlhan İşbilen EVYAP Holding Yönetim Kurulu Üyesidir. Türk Maritime Yönetim Kurulu Başkanlığı, Oruç Reis Denizciler Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır. Orta düzeyde İngilizce bilen İlhan İşbilen, evlidir.

İlhan İşbilen Haberleri

Örgütün illegal işlerinin başında İşbilen vardı

Darbe girişiminden önce açılan FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında ifadesine yer verilen Bülent Çanakçı, sanıklardan eski milletvekili İlhan İşbilen'in, örgütün illegal işlerinin başına getirilen ilk kişi olduğunu belirtti

Haber 16-01-2019 16:21

FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararı (2)

Sanıklar Hidayet Karaca, İlhan İşbilen, Alaeddin Kaya ve Kazim Avcı'nın, "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezasına, 3 sanığın da 10 yıl 6'şar ay hapse mahkum edildiği FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında, sanıkların "anayasal düzeni ihlal" ve "silahlı terör örgütüne üyelik" suçlarını işlediklerine dair gerekçelere yer verildi - Gerekçeli kararda, sanıkların örgütün ideolojisini ve nihai amacını çok iyi bildikleri, örgütün devleti ele geçirip ve anayasal düzeni değiştirip, elebaşı Gülen'in sözde kainat imamı olduğu zümre egemenliğine dayalı teokratik totaliter bir düzen getirmek istedikleri vurgulandı

Haber 16-01-2019 15:40

FETÖ çatı davasında karar (2)

Darbe girişiminden önce açılan 75 sanıklı FETÖ/PDY çatı davasında, eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, eski milletvekili İlhan İşbilen, kapatılan Zaman gazetesinin eski İmtiyaz Sahibi Alaeddin Kaya ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası Kazim Avcı, ağırlaştırılmış müebbettin yanı sıra "suç gelirlerini aklamak" ve "dini inanç ve duyguları istismar suretiyle dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 4'er ay hapse mahkum edildi

Haber 08-06-2018 21:20

FETÖ davasında Hidayet Karaca, İlhan İşbilen, Alaeddin Kaya, Kazim Avcı'ya ağırlaştırılmış müebbet!

Darbe girişiminden önce açılan FETÖ/PDY çatı davasında Hidayet Karaca, İlhan İşbilen, Alaeddin Kaya, Kazim Avcı ağırlaştırılmış müebbete çarptırıldı. FETÖ çatı davasında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile Adil Öksüz’ün de arasında bulunduğu firari 67 sanığın dosyasının ayrılması kararlaştırıldı.

Haber 08-06-2018 19:19

İlhan İşbilen

Ilhan Işbilen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ilhan Işbilen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

FETÖ çatı davasında 7 sanık için ağırlaştırılmış müebbet istemi

Esas hakkındaki görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca ile eski milletvekili İşbilen'in de arasında bulunduğu tutuklu 7 sanığın "ağırlaştırılmış müebbet" hapis ile cezalandırılmasını talep etti - Bu sanıkların "dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle zincirleme dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6'şar aya, "örgütlü şekilde suç gelirlerini aklamak" suçlarından da 24 yıl 6'şar aya kadar mahkumiyetlerini isteyen savcı, FETÖ/PDY elebaşı Gülen'in de arasında yer aldığı firari sanıklar hakkındaki davanın ayrılması, yargılama sırasında ölen Cemal Uşak hakkındaki davanın ise düşürülmesi talebinde bulundu

Haber 07-02-2018 17:30

İlhan İşbilen’in eşi 6 milyon çekmek isteyince mal varlığına el kondu

Eski AK Parti milletvekili FETÖ Çatı davasının tutuklu sanığı İlhan İşbilen’in, eşi Nebahat Evyap İşbilen, özel bir bankadan 5 milyon 876 bin 664 TL çekmek isteyince, yaşlılık aylığı dışında tüm hesaplarına ve sahibi olduğu şirketlerdeki hisselerine tedbiren el konulduğu ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca İşbilen hakkında açılan soruşturma da yer yönünden yetkisizlik kararı verilerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Haber 28-07-2017 16:02

Eski AKP milletvekili: Davutoğlu ailesiyle birlikte 4 saat Gülen'in evinde kaldı

"Dinler arası diyalog, Vatikan ziyareti Sayın Erdoğan tarafından resmiyete döküldü"

Haber 23-11-2016 16:45

‘FETÖ’den tutuklanan eski AKP’li milletvekili: Konuşup partime zarar vermek istemiyorum

“Fethullah Gülen’i tıraş ettim, Erdoğan, bakanları bile azarlıyordu"

Haber 23-11-2016 08:14

İlhan İşbilen kimdir?

İlhan İşbilen AKP'li İzmir Eski Milletvekilidir.

Haber 11-12-2015 10:41

AKP'li İzmir Eski Milletvekili İlhan İşbilen gözaltına alındı

AKP'li İzmir Eski Milletvekili, şimdilerde ise bağımsız aday olan İlhan İşbilen gözaltına alındı. Gözaltına alınan İşbilen, polisler eşliğinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Haber 11-12-2015 10:39

Eski vekil İlhan İşbilen gözaltında

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 'Paralel Yapı' iddiasıyla yürüttüğü ana soruşturma kapsamında, Ankara merkezli 10 ilde operasyon başlatıldı

Haber 11-12-2015 10:16

Hüseyin Çelik: 'O polis kuryesinin peşindeyim'

Hüseyin Çelik, hakkındaki Fethullah Gülen'e bilgi aktarma iddialarını yalanlarken, “O polis kuryesi kim, ben de peşindeyim, onu bulacağım” dedi.

Haber 09-11-2015 02:59

3 bağımsızdan önemli açıklama

Ertuğrul Günay, 17 Aralık sonrasında AK Parti’den istifa eden diğer İzmir milletvekilleri İlhan İşbilen ve Erdal Kalkan ile birlikte Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'ndeki basın toplantısı düzenledi.

Haber 20-03-2014 12:51

Disiplin'e sevk edilen İşbilen'den istifa

AK Parti, bir süre önce partiden istifasını açıklayan İzmir Milletvekili İlhan İşbilen hakkında ihraç kararı aldı. AK Parti'nin ihraç kararı almasından 10 dakika sonra İşbilen istifasını iletti.

Haber 20-02-2014 14:39

Bülent Arınç'tan istifa açıklaması

Bursa'da Olay Tv canlı yayına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Haber 08-02-2014 12:05

AK Parti'de bir istifa daha

AK Parti İzmir Milletvekili İlhan İşbilen AK Parti'den istifa etti.

Haber 07-02-2014 14:49

AK Partili İlhan İşbilen'den sürpriz basın toplantısı

Gülen cemaatinin AK Parti içerisindeki en etkin son isimlerinden biri olan İzmir Milletvekili İlhan İşbilen bugün saat 14.30’da Meclis’te basın toplantısı yapacak.

Haber 07-02-2014 11:21