Ilim Yayma Vakfı Haberleri Ve Son Dakika Ilim Yayma Vakfı Haberleri

İlim Yayma Vakfı

İlim Yayma Vakfı Haberleri

Tartışma yaratan inşaat için Fatih Belediye Başkanı'ndan dikkat çeken sözler! 'İstanbul'a en büyük haksızlık'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda Süleymaniye Camii yakınlarındaki İlim Yayma Vakfı'na ait yurdun inşaatı konusu da tartışıldı. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, "Yüzde 100 yasal bir bina üzerinden siyasi münazara İstanbul'a en büyük haksızlık" dedi.

Haber 14-02-2022 18:00

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatına ilişkin açıklama:

Vakfın Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Nurettin Alan: - "Vakfımız bu konuda koruma kurulları ve yetkili kurumlarla iş birliğine hazır olduğunu açıkça beyan etmesine rağmen dün yetkisi olmadığı halde İBB ekipleri tarafından hukuka aykırı bir şekilde yetki gaspı yapılarak inşaatımız mühürlenmiştir" - "Yetkili kurullarımızın aldığı her ölçüde fedakarlık yapacağız. Biz bu ölçüye de herhangi bir şekilde sınır koymuyoruz"

Yurthaber 10-02-2022 16:52

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye Camii'nin siluetini bozan inşaat için açıklama! 'Mühürden önce...'

Süleymaniye Camii'nin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışmalara neden olan yurt binası inşaatının mühürlenmesiyle ilgili İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Nurettin Alan basın toplantısı yaptı. Alan, "Biz zaten 1 hafta önce inşaatımızı durdurmuştuk. Durdurduğumuz inşaatı mühürlendikten sonra neden devam ettirelim. Biz zaten durdurmuştuk" dedi. Alani inşaat için ruhsatın 18 Temmuz'da alındığını, o dönemde de yeni yönetimin iş başında olduğunu söyledi.

Haber 10-02-2022 16:40

İBB, Süleymaniye'deki yurt inşaatını mühürledi

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan: - "İlim Yayma Vakfının açıklaması teşekkürü hak eden bir davranıştır. Bir defa bu tartışma bitti. Büyükşehir Belediyesinin bir şey söylemesinin anlamı yok. İnşaat şu an durdu" - "Kurulların alacağı karar bekleniyor. Hangi kat nasıl alınacak, onu konuşacağız"

Yurthaber 08-02-2022 19:14

İlim Yayma Vakfı

Ilim Yayma Vakfı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ilim Yayma Vakfı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Süleymaniye Camii'nin siluetini bozan İlim Yayma Vakfı'nın inşaatı İBB tarafından mühürlendi

Süleymaniye Camii'nin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışmalara neden olan İlim Yayma Vakfı'nın inşaatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından mühürlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süleymaniye Camii'nin silüetini bozan inşaatın mühürlendiğini sosyal medyadan duyurdu. İmamoğlu, "İstanbul’un tarihi ve manevi değerlerini korumada taviz vermeyeceğiz" dedi. İşte tepki çeken olayın detayları!

Haber 08-02-2022 17:28

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye Camii'nin silüetini bozan yurt inşaatıyla ilgili açıklama! Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yanıt verdi

Süleymaniye Camii’nin silüetini bozan yurt binası nedeniyle eleştirilen İlim Yayma Vakfı, "Her tür fedakarlığı yapmaya hazırız" açıklaması yaptı. Yurt binasının durdurulmasını isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da bu açıklamayı "olumlu" diye nitelendirdi. İşte tartışma yaratan konuyla ilgili son gelişmeler!

Haber 07-02-2022 09:32