Iman Elbani Haberleri

Murat Yıldırım kızı için Fas’ta düğün yaptı! Eşi Elbani taht içinde geldi, o anlar gündem oldu

Oyuncu Murat Yıldırım ve Faslı eşi İman Elbani çifti, geçtiğimiz sene dünyaya gelen kızları Miray için Fas'ta geleneklere uygun bir şekilde düğün yaptı. Düğünde Elbani'nin yöresel kıyafetleriyle taht içinde mekana getirilmesi sosyal medyada gündem oldu. Murat Yıldırım'ın da danslarıyla eşine eşlik etmesi dikkat çekti.

Magazin 23-06-2023 15:42

Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden müjdeli haber!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinin ilk bebekleri dünyaya geldi. Sosyal medya hesaplarından anne-baba olduklarının müjdesini veren çift, kızlarına Miray adını verdi.

Magazin 08-10-2022 13:40

Aziz'de birlikte rol alacaklar! Murat Yıldırım-İman Elbani çiftinden set kareleri geldi

Show TV'de cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Aziz'in 7. yeni bölümünde heyecan dolu bir ilk yaşanacak. Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani Yıldırım, ilk kez Aziz için birlikte kamera karşısına geçti.

Magazin 16-12-2021 22:37

Murat Yıldırım’ın eşi Iman Elbani’den alkışlanacak hareket

Aziz dizisinde eşi Murat Yıldırım’la birlikte rol alacak olan Iman Elbani, diziden kendisine gelen para teklifini almak yerine kimsesiz çocukla verilmesini istedi.

Magazin 11-12-2021 00:35

Iman Elbani

Iman Elbani Hakkındaki Haberler Mynet'te. Iman Elbani Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fotoğraflar şaşırttı! Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani Aziz dizisinde

Murat Yıldırım’ın başrolünü üstlendiği Aziz dizisi, bu hafta izleyicilerine bir sürpriz yaşatmaya hazırlanıyor. 4 yıllık aradan sonra Ramo dizisiyle izleyici karşısına geçen Murat Yıldırım, Aziz dizisiyle izleyicilerden tam not aldı. Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor.

Magazin 07-12-2021 10:35

Iman Elbani'den aşk dolu Murat Yıldırım paylaşımı

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım 42 yaşına bastı. Oyuncunun eşi Iman Elbani, kocasının doğum gününü aşk dolu bir paylaşımla kutladı: "Kalp atışım, göz nurum... İyi ki doğdun her şeyim. İyi ki seni buldum"

Magazin 14-04-2021 10:31