İmran Han Haberleri

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han böyle gözaltına alındı

Eski Pakistan Başbakanı ve Pakistan Adalet Hareketi Partisi (PTI) lideri İmran Han hakkındaki davaları izlemek için başkent İslamabad'a geldi. Han İslamabad Yüksek Mahkemesi dışında paramiliter birlikler tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Hakkında 90'ın üzerinde açılmış dava bulunan Han'ın hangi sebeple tutuklandığı belirsizliğini koruyor. PTI siyasetçilerinden Musarrat Çima, Han'a işkence edildiğini ve paramiliter birliklerin Han'ı dövdüğünü öne sürdü.

Haber 09-05-2023 14:31

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan hakkında tutuklama emri çıkarıldı

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan hakkında kadın yargıcı tehdit ettiği iddiasıyla ilgili açılan dava ve devlet hediyelerini satma ve mal varlığını gizleme suçlamalarıyla ilgili Toshakhana davasına katılmaması nedeniyle iki tutuklama emri çıkarıldı.

Haber 13-03-2023 18:51

Geçtiğimiz günlerde suikast girişimine maruz kalmıştı! İmran Han'ın konuşmalarına yasak getirildi

Pakistan Elektronik Medya Düzenleme Otoritesi (PEMRA) tarafından 'devlet kurumlarının suikast planlaması gibi asılsız iddialarla iftirada bulunduğu' gerekçesiyle eski Başbakan İmran Han’ın konuşmalarının televizyonlarda yayınlanmasına yasak getirildi. 3 Kasım'da konvoyuna ateş açılması sonucu Han, iki bacağından yaralanmıştı. Silahlı saldırıda Han'ın ayağına 4 kurşun isabet etmişti.

Haber 05-11-2022 20:56

Suikast girişiminde ölümle burun burun buruna gelmişti! Eski başbakan Han, yapacağı ilk işi açıkladı: Planı biliyordum

Dünya perşembe günü eski başbakana düzenlenen suikast girişimiyle sarsılırken İmran Han suikast planıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Ölümle burun buruna gelen ve bacağından yaralanan Han yılmayacağının ve protestosunu devam ettireceğinin sinyalini verdi. Han'ın iddiasına göre benzer bir suikast girişimi yöntemi daha önce de bir valiye yönelik denendi. Hükümeti suçlayan Han, kendi ifadesiyle canına kastedileceğini önceden biliyordu.

Haber 05-11-2022 09:40

İmran Han

Imran Han Hakkındaki Haberler Mynet'te. Imran Han Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Enflasyon rakamları, İmran Han'a suikast girişimi, Rusya'dan 'Türkiye' açıklaması...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. TÜİK tarafından açıklanan kasım ayı enflasyon rakamları, Meclis'te kabul edilen ekonomi teklifi, Pakistan'ın eski başbakanı İmran Han'a suikast girişimi, Rusya'dan tahıl koridoruyla ilgili 'Türkiye' açıklaması, İBB Başkanı Ekrem "İmamoğlu'na suikast" ihbarı, kuduz teşhisi konan çocuk...

Haber 03-11-2022 17:54

Son dakika | Eski başbakan İmran Han'a suikast girişimi: Saldırgan linçten zor kurtuldu! Saldırı anı kamerada

Son dakika haberi: Pakistan'da ülkenin eski liderine suikast girişimi düzenlendi. Pencap eyaletinde gerçekleşen saldırıda eski başbakan İmran Han'ın yaralandığı bildirildi. Ateş açan saldırgan yakalandı, çevredekiler linç etmeye çalıştı. Suikast girişimi ise kameralara anbean yansıdı. Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Arvi, saldırıyı "endişe verici, korkakça, şoke edici" olarak nitelendirirken Han'ın durumuna ilişkin de bilgi verdi.

Haber 03-11-2022 14:54

ANALİZ - Pakistan'da sel ve siyaset

İmran Han ile ordu üst kademesi arasındaki çekişme aylardır Pakistan siyasetinin en ilginç dinamiklerinden birisini oluşturuyor - Sel, ülkenin döviz pozisyonunu ayakta tutmak, mevcut ekonomik krizle mücadele ederek halk nezdinde kredibilite oluşturmak için IMF ve Körfez yardımlarına bel bağlayan hükümet açısından belki de geçilmesi gereken en acil test

Yurthaber 05-09-2022 11:03

Eski Pakistan Başbakanı Han, İslamabad'da yürüyüş çağrısı yaptı

Eski Pakistan Başbakanı Han, İslamabad'da yürüyüş çağrısı yaptı

Yurthaber 22-05-2022 19:08

Ülke karıştı! Hükümet düşmüştü... Eski Başbakan İmran Han'dan flaş çağrı: Halkı sokağa çıkarırım

Pakistan’da parlamentoda yapılan güven oylamasının sonucunda İmran Han hükümeti düşmüştü. Pakistan’ın eski Başbakanı İmran Han’dan flaş bir çağrı geldi. Erken seçim yapılması çağrısında bulunan İmran Han, aksi halde halkı sokağa çıkaracağını söyledi. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ise Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.

Haber 14-04-2022 01:14

Çiçeği burnunda başbakan Şerif'ten 'Türkiye' sözleri! Göreve gelir gelmez dikkat çeken mesaj

Pakistan'da yeni başbakan Şahbaz Şerif bugün görevine başladı. Şerif, göreve geldikten sonraki ilk konuşmasında Türkiye ile Pakistan arasındaki güçlü bağlara dikkat çekerek dostluk mesajları verdi.

Haber 11-04-2022 19:31

Son Dakika: Pakistan'da hükümet düştü! Başbakan İmran Han Meclis'ten güvenoyu alamadı

Son dakika haberi: Pakistan'da parlamentoda yapılan güvensizlik oylaması sonucu İmran Han hükümeti düştü. İmran Han, Pakistan'da güvensizlik oylamasıyla görevinden alınan ilk Başbakan oldu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 09-04-2022 23:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İmran Han arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ile telefonda görüştü.

Haber 12-05-2021 21:04

Pakistan Başbakanı Han’ın tecavüze ilişkin açıklamaları infial yarattı

Pakistan Başbakanı Han’ın artan tecavüz vakalarından "kadınların baştan çıkarıcı kıyafetlerini" sorumlu tutması infial yarattı. Han, herkeste aynı iradenin olmadığını savunarak, kadınlara örtünmelerini tavsiye etmişti.

Haber 07-04-2021 21:08