İnan Ekici Haberleri

Avis Filo 40 yaşında

Operasyonel kiralama markası Avis Filo, 40. yıl dönümünü kutluyor - Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici: - "100 adetlik bir araç parkıyla başlayan Avis Filo, bugün 32 bin 500 adetlik araç parkıyla, lider olduğu sektörde her yıl pazarın önünde büyüme trendi gösteriyor"

Finans 24-01-2020 12:39

Faizlerdeki olası düşüş otomotivde satın alma iştahını artırır

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici: - "Faizlerdeki olası düşüşün pazarı olumlu etkileyeceğini söyleyebiliriz. Çünkü bu, satın alma iştahını artıracaktır" - "Vergi indirimi ve talep artırıcı önlemlerin yıl sonuna kadar uzatılmasının hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Ancak asıl önemli olan, kısa dönemli destekler yerine sektörü sürekli canlı tutacak daha orta ve uzun vadeli vergi düzenlemelerinin yapılmasıdır" - "Mevcut şartlarda pazarın sene sonunda 350-360 bin bandında gerçekleşeceğini öngörüyoruz” - "2. el araçlar, tüketici için daha tercih edilebilir olmaya devam edecektir"

Haber 11-08-2019 11:01

Kiralamada talep yüksek, geçici sıkıntıları bankalarla aşabiliriz

TOKKDER Yönetim Kurulu Başkanı İnan Ekici: - "Operasyonel araç kiralama sektörüne olan talep şu anda oldukça yüksek. Önümüzdeki dönemde bankalar ve kiralama sektörü, şeffaf bir iş birliği çerçevesinde ilerlemeli ve geçici sıkıntıları birlikte aşmalıdır" - "Turizmde beklenen yüksek artışlar ve talep göz önüne alındığında, 2019'u karlı ve dengeli yönetim için bir fırsat yılı olarak değerlendiriyoruz"

Haber 05-11-2018 15:28

Avis, Dünya Ralli Şampiyonası'nın araç sponsoru oldu

Dünya Ralli Şampiyonası sürecinde organizasyon ekibinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak üzere 85 adet araç Avis tarafından temin edildi - Otokoç Otomotiv Araç Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici: - "Türkiye'nin uluslararası boyutta gerçekleştirilen bu yarış organizasyonuna destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz"

Haber 12-09-2018 13:54

Diğer Haber Etiketleri

Hafif ticari araçların kiralanması pazara ivme kazandırır

TOKKDER Yönetim Kurulu Başkanı İnan Ekici: - "Otomotiv pazarının yeniden ivme yakalaması için hafif ticari araç kiralamasının önündeki engellerin bir an önce kaldırılması gerekiyor"

Haber 12-07-2018 12:52

Araç kiralamada doluluk yüzde 95'e ulaştı

TOKKDER Yönetim Kurulu Başkanı Ekici: - "Artan seyahatlere bağlı olarak araç kiralamaya olan talep bu dönemde üst seviyeye çıktı. Doluluk oranlarının yüzde 90-95 seviyelerine ulaştığını tahmin ediyorum" - "Okulların kapanması ve bayram tatili ile birlikte birçok vatandaşımız tatil beldelerine akın ediyor. Bunun yanı sıra cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinden önce tatilini yapmak isteyen birçok kişi de var" - "Günlük araç kiralamanın yanı sıra saatlik araç kiralama hizmeti de önemli bir seçenek olmaya başladı"

Haber 15-06-2018 11:03