Inflamasyon Haberleri

Dünyanın en zehirli yiyeceğini böyle yediriyorlar! Ölüme götüren etiket oyunu

Sağlıklı bir bünye için sağlıklı beslenme ilk kuraldır. Vücutta oluşan inflamasyon, kontrol altına alınamadığında sağlığınız açısından kötü sonuçlar doğurabilir. İnflamasyon, yaralandığınızda veya hastalandığınızda vücudunuzun kendini korumanın doğal yolu budur. Vücudunuzun kendini hastalıklardan korumasına ve iyileşmeyi teşvik etmesine yardımcı olabilir. Öte yandan, kronik, sürekli inflamasyon, diyabet, kalp hastalığı ve obezite gibi artan hastalık riski ile bağlantılıdır.

Haber 28-09-2022 16:06

Ağzınıza bile sürmeye kalkmayın! Zehir saçıyor

İnflamasyon (enflamasyon) duruma göre iyi veya kötü olabilir. Yaralandığınızda veya hastalandığınızda vücudunuzun kendini korumanın doğal yolu olarak yardımcı olur. Vücudunuzun hastalıklardan korumasına ve iyileşmeyi teşvik etmesine yardımcı olabilir. Kronik inflamasyon (enflamasyon), diyabet, kalp hastalığı ve obezite gibi hastalıklara neden olabilir. Yiyecekler vücudunuzdaki iltihabı önemli ölçüde etkileyebilir. İşte, asla ağzınıza sürmemeniz gereken iltihaplanmaya neden olabilecek 6 yiyecek.

Haber 12-03-2022 15:20

Vücuttaki iltihapla savaşıyor, bağışıklığı çelik gibi yapıyor... Her evde olması gereken anti-inflamatuar yiyecekler

Vücuttaki enflamasyon hem iyi hem de kötü olabilir. Bir yandan vücudunuzun enfeksiyon ve yaralanmalardan korunmasına yardımcı olur. Öte yandan, kronik inflamasyon hastalığa yol açabilir. Stres, hareketsiz yaşam tarzı ve iltihaplanmaya neden olan yiyecekler bu riski daha da artırabilir. Bununla birlikte, araştırmalar bazı gıdaların kronik inflamasyonu azaltmaya yardımcı olabileceğini ortaya çıkarmıştır. İşte mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken anti-inflamatuar yiyecekler.

Haber 11-03-2022 06:55

Moderna aşısı deri üzerinde enflamasyona yol açabilir!

ABD’deki Massachusetts General Hospital’dan doktorlar, Moderna şirketinin koronavirüs aşısının ilk dozun uygulanmasından yaklaşık 10 gün sonra deri üzerinde enflamasyona yol açabileceği konusunda uyardı. Doktorlar, yine de ikinci dozun yapılması gerektiğini de ekledi.

Haber 05-03-2021 17:29

Inflamasyon

İnflamasyon Hakkındaki Haberler Mynet'te. İnflamasyon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sinsi düşman: Kronik inflamasyon

Uzun süredir vücut ve eklem ağrıları yaşıyorsunuz, sürekli halsiz ve iştahsızsınız, ağzınızdaki yaraların biri geçmeden diğeri başlıyor ya da sindirim sisteminiz kabızlık ve ishal arasında gidip geliyor! Tüm bu belirtiler vücudunuzun farkında olunmayan veya giderilemeyen bir savaş içinde olduğunu yani kronik bir inflamasyon yaşadığınızı gösteriyor olabilir.

Haber 14-02-2020 17:24