Ipsala Sınır Kapısı Haberleri Ve Son Dakika Ipsala Sınır Kapısı Haberleri

Ipsala Sınır Kapısı Haberleri Ve Son Dakika Ipsala Sınır Kapısı Haberleri

İpsala Sınır Kapısı, Türkiye’nin Yunanistan ile olan sınırında bulunan bir sınır kapısıdır. Edirne'nin İpsala ilçesinde sınırkapısı 1956 yılında inşa edilmeye başlanmış, 10 Temmuz 1961 tarihinde hizmete girmiştir. İpsala, Edirne'nin Kapıkule'nden sonra ikinci büyük sınır kapısı ve gümrüğüdür.

İpsala Sınır Kapısı Haberleri

İpsala Sınır Kapısı'nda bir tırda 60 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne'de, İpsala Sınır Kapısı'nda bir tırda 60 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 06-10-2023 12:00

SON DAKİKA | Yangın nedeniyle geçişe kapatılmıştı... Bakanlık duyurdu: İpsala Sınır Kapısı yeniden hizmet vermeye başladı

Son dakika haberi: Ticaret Bakanlığı, Yunanistan Dedeağaç'ta yangın sebebiyle geçişe kapatılan İpsala Sınır Kapısı'nın yeniden hizmet vermeye başladığını duyurdu. Dedeağaç'ta başlayan yangın büyüyerek devam etmiş, alevler kontrol altına alınmamıştı. Dumanları Edirne'den görünen yangın için Yunanistan tarafındaki tüm yollar trafiğe kapatılmıştı. Edirne Valiliği ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaparak İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışların ikinci bir emre kadar yasaklandığını belirtmişti.

Haber 21-08-2023 09:28

İpsala Sınır Kapısı yakınındaki tır parkında çalışmalar tamamlanıyor

Yunanistan'a açılan İpsala Sınır Kapısı yakınındaki 300 tır ve 100 küçük araç kapasiteli tır parkının gelecek ay hizmete girmesi planlanıyor.

Yurthaber 17-05-2023 09:59

Edirne'de Yunanistan'a tır dorsesinde kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ şüphelileri tutuklandı

Edirne'de bir tırın içerisinde Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan ikisi FETÖ üyesi şüphelisi, biri insan kaçakçılığı suçlarından kaydı olan 3 kişi tutuklandı.

Yurthaber 24-02-2023 10:03

İpsala Sınır Kapısı

Ipsala Sınır Kapısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ipsala Sınır Kapısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İpsala Sınır Kapısı'na 300 tır ve 100 küçük araç kapasiteli park alanı yapılıyor

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör: - "Tır parkında oluşturulacak sosyal alanlarda market, kafeterya, lokanta, yöresel ürünler pazarı, mescit, berber, döviz bürosu, duş alanları ve çamaşırhane yer alacak''

Yurthaber 19-10-2021 12:10