Iron Man Filmi Haberleri

Iron Man filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Robert Downey Jr efsanesi Iron Man filminin konusu ve oyuncuları

Bu akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Iron Man filmi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Robert Downey Jr hayranlarının heyecanla beklediği filmin konusu ve oyuncuları da ayrıca merak edildi. Tony Stark karakterinin hikayesinin anlatıldığı film bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. Peki Iron Man filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Robert Downey Jr efsanesi Iron Man filminin konusu ve oyuncuları...

Magazin 17-03-2023 19:37

İzleyenleri büyülediler! Gerçek 'Iron Man'lerden inanılmaz görüntüler

İngiliz Kraliyet Donanması'nın 'Iron Man'e (Demir Adam) benzetilen jetpack'li askerlerinin, New York Limanı üzerinde uçup HMS Queen Elizabeth uçak gemisine inişi kameralara yakalandı. Iron Man'lerin uçuşu ise ortaya inanılmaz görüntüler çıkardı. İzleyenler uçuşlarına hayran kaldı.

Haber 10-10-2022 11:23

Polisleri adeta Iron Man yapacaklar! Ortaya çıkan plan dünyayı hayrete düşürdü

Iron Man zırhını gerçeğe dönüştürmek isteyen bu kez Güney Kore polisi oldu. Güney Kore polisi, önümüzdeki 30 yıl boyunca memurları Iron Man (Demir Adam) zırhı ile donatmak ve silahlı robot köpekler kullanmak için çalışmalara başladı. Ülkenin Ulusal Polis Teşkilatı'nın "Polis Gelecek Vizyonu 2050" planı herkesi şaşkına çevirdi.

Haber 08-07-2022 12:24

Iron Man'in yönetmeni Apple ile yakın temasta! Peki neden?

Apple, sürpriz AR/VR karma gerçeklik başlığı için Hollywood yönetmenleriyle el ele vermiş gibi görünüyor. Bazı kaynaklar, şirketin başlık için içerik oluşturmak üzere Hollywood yönetmenleriyle çalıştığını iddia etti. Bu isimlerin arasında iddialara göre Iron Man filminin yönetmeni Jon Favreau da var.

Haber 06-06-2022 12:46

Türk Iron Man Tolga Özuygur, derisinin altına çip yerleştirdi

Yaptığı ilginç buluşlar ve demir adam zırhı ile ismini duyuran YouTuber Tolga Özuygur, bu kez derisinin altına NFC çipi yerleştirdi. Özuygur, çipi, ofisinin kapısını veya aynı iletişim protokolünü kullanan cihazları programlayarak tıpkı bir anahtar gibi kullanabiliyor.

Haber 17-09-2021 09:40

Iron Man Robert Downey Jr. yeni projesini seçti

Iron Man ve Avengers serisinde canlandırdığı Demir Adam rolüyle hafızalara kazınan Oscar ödüllü oyuncu Robert Downey Jr. yeni projesini seçti. Aktör, son dönemde pek çok ünlü ismin yaptığı gibi tercihini televizyondan yana kullandı.

Magazin 16-07-2021 02:07

Iron Man gerçek olacak

Özellikle İngiltere gibi ülkeler bu konuda son derece ısrarcı. Hadi gelin tüm detaylara birlikte göz atalım.

Haber 14-05-2021 10:55