Iskenderun Devlet Hastanesi Haberleri

İskenderun Devlet Hastanesinde jeneratör çalışmadığı için hastaların hayatını kaybettiği iddiası

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, " İskenderun Devlet Hastanesinde jeneratör çalışmadığı için hastaların hayatını kaybettiği" iddialarına ilişkin, "Hastanemizde 3 ayrı jeneratör bulunmakta ve çalışır vaziyettedir. İddia edildiği gibi hastanemizde elektrik olmaması sebebiyle hastalarımızın hayatını kaybettiği bilgisi doğru değildir." açıklamasını yaptı.

Yurthaber 01-03-2023 07:38

Hatay’da yıkılan hastane binasının deprem raporu ortaya çıktı! ‘Hastaların aşağı düştüğünü gördük’

Kahramanmaraş depreminde yıkılan İskenderun Devlet Hastanesi ile ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Hastanenin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre 'deprem dayanıklılık testi raporu olumsuz geldiği’ görüldü. Öte yandan Hemşire eşi Sevda Sertkol'un hastane enkazında kaldığı belirten Nafi Sertkol’un olay gününe ilişkin anlattıkları ise dehşete düşürdü.

Haber 13-02-2023 07:27

Asrın felaketinden etkilenen İskenderun Devlet Hastanesinde çalışmalar sürdü

İskenderun Devlet Hastanesinin, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ek hizmet binasının enkazındaki arama kurtarma çalışmaları devam etti.

Yurthaber 10-02-2023 08:04

İskenderun Devlet Hastanesinin ek binasında arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde yıkılan İskenderun Devlet Hastanesi ek binasının enkazında arama kurtarma çalışmaları yürütülüyor.

Yurthaber 07-02-2023 07:38

Iskenderun Devlet Hastanesi

İskenderun Devlet Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. İskenderun Devlet Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı

Yurthaber 03-08-2022 00:37