İslam Memiş Haberleri

Piyasalarda 'savaş' endişesi! Şimdi ne olacak? Gözler pazartesi sabahına çevrildi! İslam Memiş gram altın için rakam verdi!

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ediyor.

Finans 14-04-2024 10:03

Altın fiyatları yukarı yönlü! İslam Memiş'ten gram altın için yeni zirve tahmini! Rakam verdi

Altın yatırımcıları, seçim sonrası dün rekor tazeleyen altın fiyatlarında yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. 2 Nisan 2024 Salı günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın için yeni zirve tahmini ne?

Finans 02-04-2024 09:28

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 26-03-2024 09:00

Altında makas açıldı, talep patladı! İslam Memiş altın fiyatları için kritik tarihi verdi: 'Fazla vakit yok'

Altın fiyatlarında rota hafif de olsa aşağı yönlü. ABD'den gelen veriler sonrası ons altın fiyatlarında gerileme yaşanırken 'dolar' destekli gram altında iç piyasada rekor kırmaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarında neler yaşanacak? Gözler 20 Mart'a çevrildi, uzman isim uyardı.

Finans 15-03-2024 08:00

Diğer Haber Etiketleri

Altında rekor sonrası makas ilk kez bu kadar açıldı! İslam Memiş'ten yüzde 4 hatırlatması: Eksik ödeme almayın!

Altında rekor serileri devam etti, yükseliş bu hafta hız kazandı. Vatandaşların altın talebi artarken Kapalıçarşı altın fiyatlarında makas aralığı ilk kez 400 lirayı buldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları 'fiziki altına' karşı uyardı ve alternatifleri sıraladı. İşte detaylar...

Finans 10-03-2024 10:11

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! İslam Memiş'ten altın tahminlerini tepetaklak edecek 'dalgalanma' uyarısı: Paranın patronu o günü bekliyor...

Altın fiyatlarında dün rekor üstüne rekor gelirken yatırımcılar altın fiyatlarındaki dalgalanmaları takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında agresif yükselişe dikkat çekerek, sert dalgalanmalara karşı uyardı. "Aman dikkat" diyerek 100 dolarlık düşüşü işaret etti. 6 Mart 2024 Çarşamba günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 06-03-2024 10:08

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı, o tarihleri işaret etti: 'Gram altın yeni rekorları test edecek'

"Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri anlattı.

Finans 01-03-2024 08:36

Altın yatırımcıları dikkat! 22 ayar gram altın için çarpıcı iddia! İslam Memiş tarih verdi: 'Üretimi yasaklanabilir...',

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altındaki gelişmeler takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de dikkat çeken bir iddia geldi. Fiziki altına ilişkin daha önce de uyarılar yapan Memiş, 22 ayar 1 gram altının üretiminin durdurabileceğini söyledi.

Finans 27-02-2024 11:14

Konut kredisi faizleri 1.20'ye düşecek! İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Ev almak isteyenler bu haberi bekliyordu…

Konut kredisi faiz oranları ile ilgili beklentiler sürerken İslam Memiş’ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20’ye gerileyebileceğini belirten Memiş düzenleme ile ilgili beklediği tarihi de açıkladı. İlk kez ev alacakların merakla beklediği konut kredileri ilgili düzenleme ne zaman yapılacak? Kredi muslukları yeniden açılır mı? İşte cevabı…

Finans 19-02-2024 14:41

Altın fiyatları ibre aşağı yönlü! Yükseliş ne zaman başlayacak, uzman isim tarih ve rakam verdi: Her ay kademeli olarak...

Altın fiyatlarında hafif seyirli düşüşler sonrası yatırımcılar altındaki son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Fed faiz kararı sonrası yükselen ons altın, ABD tarım dışı istihdam verisinin gelmesiyle yönünü aşağıya kırdı. Peki altında yükseliş ne zaman? Altın ve Para Uzmanı Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altındaki son gelişmeleri anlattı. Yükseliş için tarih ve rakam verdi.

Finans 06-02-2024 09:55

Yatırımda rota değişti: Uzman isim Son zamanda ciddi talep artışı var dedi, altının tahtını sallamaya başladı

Fiyatlamaların hızlı bir şekilde değişebildiği piyasalarda, riskini belirleyen yatırımcılar güvenli bir liman arayışında. İç piyasada yatırımcıların gümüşe olan ilgisi arttı.

Finans 02-02-2024 07:35

Altın fiyatları Fed'e odaklandı! Uzman isim 2024'te altın altın çağını yaşayacak dedi, tarih vererek yatırımcıları uyardı: Yılın son alım fırsatı

ABD Merkez bankası (FED) yılın ilk faiz toplantısı yarın gerçekleştirilecek. İki haftadır baskılanan ons altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrası yönünü belirleyecek. Yatırımcılar Fed'in faiz kararını takip ederken "Altın fiyatları yükselecek mi, 2024'te yatırımcıları neler bekliyor?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de Fed'in faiz kararı öncesini işaret ederek, "Yılın son alım fırsatı" yorumunu yaptı.

Finans 30-01-2024 09:47

Gram altında yeni tahmin: Uzman isim Fed kararını işaret etti, rekor için tarih verdi!

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına kazandıran altın, son dönemde dalgalı seyir izlerken yatırımcılar altındaki son durumu takip etmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten hem ons altın hem de altının gram fiyatı için yeni tahmin geldi. Altının rekor kıracağını söyleyen Memiş Fed'in faiz kararını işaret etti.

Finans 26-01-2024 08:42

İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı: Sürpriz gelişmeyi kaçırmayın, rüzgar tersine dönecek

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında baskılanma yaşanırken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş emtia fiyatlarında sürpriz gelişmelerin yaşandığını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 18-01-2024 10:03

Altın alınır mı, satılır mı? İslam Memiş, Tekrar fırsat vermeyecek dedi, merak edilen o tarihi açıkladı

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında hareketlilik devam ederken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına alım fırsatı veren tarihi açıkladı. Yatırımcılara Davos Zirvesi'ni takip etmelerini önerdi.

Finans 16-01-2024 09:52

Uzman isim yatırımcıları uyardı: Sakın macera aramayın, süreç başladı!

Dolar kuru geçtiğimiz hafta 30 TL seviyesini gördü, altın onsunda düşüş yaşanırken gram altında düşüş gözlenmedi. Yatırımcılar "Dolara mı altına mı yatırım yapmalı? Dolar kuru ne kadar olacak? Gram altın ne kadar olacak?" sorularına yanıt ararken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi.

Finans 14-01-2024 09:05

Gram altın ne kadar olacak? İslam Memiş Gün geldi çattı dedi, yatırımcıları uyardı, işte zirve tahminleri

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ABD enflasyon verileri öncesi altın yatırımı yapacakları uyardı. 2024 içindeki zirve tarihlerine de işaret eden Memiş altın için alım fırsatının devam ettiğini söyledi. Memiş, "Kişisel olarak elimde TL olsa ben bu fiyatlardan alırdım ve yükselişleri beklerdim. Altın yatırımı yapmak isteyen arkadaşlarımızın altının ucuz fiyatlamadan geçtiğini bilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Finans 11-01-2024 12:38

Bu hafta fırsat haftası diyen İslam Memiş'ten dikkat çeken gram altın yorumu: 2200 lirayı görecek mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altındaki düşüşün kalıcı olmadığını belirtti. Memiş düşüşün bir alım fırsatı olduğunu vurgulayarak, "2070 dolar seviyesi yukarı yönlü kırıldıkça yılın ilk çeyreğinde beklediğim 2150 lira devamında 2200 lira seviyelerini beklemeye devam edeceğiz." dedi.

Finans 09-01-2024 15:07

Ezber bozan dolar ve altın tahmini! Uzman isimden 2024 için çarpıcı altın uyarısı: Enflasyona karşı koruyacak

Altın fiyatları ile finansal piyasalara dair dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "2023 yılını sonlandırıyoruz. Malum 2023 yılı finansal piyasalar açısından çok zorlu geçti. Söyleyecek aslında çok bir şey yok. Her geçen günümüzü aradığımız bir dönem var karşımızda." ifadelerini kullandı. Uzman isimden 2024'e sayılı günler kala ezber bozan dolar ve altın tahmini geldi. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 29 Aralık 2023 Cuma günü altın fiyatları!

Finans 29-12-2023 13:16

Altın yatırımcıları için çarpıcı uyarı! Uzman isim 'Bu yılın şampiyonu oldu' deyip rakam verdi: 2024 yılında bizim için normal bir fiyat olacak

Altına olan talep hızla devam ediyor. Yılın son günlerinde rekor üstüne rekor kıran gram altına ilişkin açıklamada bulunan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten "Elinizdeki altınlara sahip çıkın!" uyarısı geldi. Uzman isim gram altın için "2024'te 3.000 lira seviyesi bizim için normal bir fiyat olacak" ifadesini kullandı. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 28 Aralık 2023 Perşembe günü ons, çeyrek, gram altın fiyatları...

Finans 28-12-2023 12:06

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim 2024'ü işaret edip uyardı: Satış için acele etmeyin!

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın ikinci işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının son haftasında yatırımcıları neler beklediğini açıkladı. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte 26 Aralık 2023 Salı günü altın fiyatları...

Finans 26-12-2023 10:00

Altın fiyatlar ne kadar? Uzman isimden kritik uyarı: 2023'te uyumaya devam edenleri artık kimse uyandıramaz

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı geçtiğimiz gün açıkladı. Para Politikası Kurulu politika faizini beklentilere paralel 250 baz puan artırarak yüzde 42,5'e yükseltti. Faiz artırımı, yalnızca döviz kurlarına değil, aynı zamanda altın fiyatlarına ve borsa endekslerine de yön verdi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş uyarıda bulundu. Peki, bugün ons, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte 22 Aralık 2023 Cuma günü altın fiyatları...

Finans 22-12-2023 13:09

Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalarda son durum! İslam Memiş altın uyarısını yineleyip 2024 yılını işaret etti: Gram altında hedef...

Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, Başkanı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısı sonrası açıklanan kararla politika faizi 250 puan artırılarak yüzde 42,5'e çıkarıldı. Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ve altın fiyatlarında son durum merak konusu oldu. İşte 21 Aralık 2023 Perşembe günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 21-12-2023 15:29

Gram altın fiyatları rekor sonrası ters köşe yaptı! 'Böyle bir istek var' diyen uzman isim rakam paylaştı: Altında 2700 lira koşusu

Altın fiyatları, New York Fed Başkanı John Williams'ın Cuma günü FED'in gevşeme politikasına dair yaptığı açıklamanın etkisiyle düşüş gösterdi ve haftanın ilk günü de aşağı yönlü seyretti. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Bakın bu hafta ne olacak?" diyerek yatırımcılara ons altın ve gram altın için uyarıda bulundu. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 19 Aralık 2023 Salı günü ons, çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

Finans 19-12-2023 13:16

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları dikkat! Uzman isimden kritik uyarı! Yüzlerce kez yorumladım! diyerek açıkladı: 2024 yılında...

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri ve piyasaların durumu vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sürekli olarak rekor tazeleyen gram altın geçtiğimiz haftayı rekor seviyelerde kapattı. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılı için gram altın tahmininde bulundu. Borsa ve dolar konusunda da açıklamada bulunan uzman isim "Yüzlerce kez yorumladım" diyerek uyarıda bulundu. 18 Aralık 2023 Pazartesi gününün güncel altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 18-12-2023 14:36

Otomobil almak isteyenler dikkat! Uzman isim önce Zevk meselesidir dedi, sonra uyardı: Devir, o devir değil!

Altın, dolar ve borsaya ilişkin değerlendirmeleriyle bilinen Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Aracım var, modelini yükseltmek istiyorum, ne yapmalıyım?" sorusuna yanıt verdi. Açıklamasında "Kişisel tercihtir, zevk meselesidir" ifadesine yer veren uzman isim, "Devir, o devir değil." diyerek uyarıda bulundu.

Finans 18-12-2023 10:43

Altın borcu olanlar dikkat! Altın her yıl olduğu gibi şampiyon! dedi, 2024'ü işaret etti: Herkes planını ona göre yapsın!

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada düğünü ve altın borcu olanları uyardı ve dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Uzman isim "Altın her yıl olduğu gibi şampiyon" ifadesini kullanarak, 2024 yılını işaret etti. 15 Aralık 2023 Cuma günü geçerli olan altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 15-12-2023 10:55

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim FED'in faiz kararı sonrası 2024'ü işaret etti: Ocak ayının adı: Yeni yılın zirveleri!

Altın fiyatları geçtiğimiz gün açıklanan FED faiz kararı sonrası merak konusu oldu. FED politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı sonrası yaptığı açıklamada "İlk tepki pozitif!" dedi. Peki, bugün çeyrek, ons, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? 14 Aralık 2023 Perşembe günü geçerli olan altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 14-12-2023 12:10

Altın yatırımcılar dikkat! Uzman isim Ne ons, ne gram, ne de dolar - euro paritesi diyerek uyardı: Bu fiyatlardan bulamazsınız!

Gram altın fiyatı peş peşe rekorların ardından ons altına paralel şekilde düştü. Altın fiyatlarına ilişkin uyarıda bulunan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise "Bu fırsatlar her zaman gelmeyebilir. O yüzden gram altın yatırımcısı bu fırsatı değerlendirmeli." ifadelerini kullandı. Peki bugün, çeyrek, ons ve gram altın ne kadar? İşte 12 Aralık 2023 Salı günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 12-12-2023 13:18

Altın fiyatları ne kadar? Uzman isimden dikkat çeken uyarı! Bu hafta onların haftası olacak

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 11 Aralık 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar, altın, borsa ve kripto para yatırımlarını doğrudan etkileyen FED faiz kararı bu hafta açıklanacak. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası" diyerek uyarıda bulundu. Tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet ve gram altın fiyatları internette araştırılıyor. İşte 11 Aralık 2023 Pazartesi günü altın fiyatları...

Finans 11-12-2023 09:31

Altın ve dolarda son tur demişti! Uzman isim 'önemli' diyerek uyarıda bulundu: Hızlı bir yükseliş bekliyorum

Altın, Aralık ayına hızlı yükselişle başladı. Altın ve dolar kurunu işaret ederek 'son tur' uyarısında bulunan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altında hedefini açıklayan uzman isim "Yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini söyleyebilirim." dedi. Peki, bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 8 Aralık 2023 Cuma günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 08-12-2023 10:49

Uzman isimden Aralık ayı ve 2024 yılı için 'altın' uyarısı: Bugünleri fırsata çevirmek lazım

Gram altın Aralık ayında birçok zirve denemesi yaptı. Bu artışlar devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara "Euro dolar paritesinde, euro TL kurunda, borsada, döviz kurlarında, altın fiyatlarında, gümüş fiyatlarında adını 'son tur' olarak koyduğumuz bu süreç bu hafta gerçekleşmiş oldu." diyerek uyarıda bulundu. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 7 Aralık 2023 Perşembe günü altın fiyatları...

Finans 07-12-2023 13:10

Altın fiyatları ne kadar? Uzman isimden kritik 'altın' uyarısı! Riske girmeye gerek yok dedi, 2024'ü işaret etti

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Elinde altın olanlar ya da altın almak isteyen kişiler gram altın hakkında yaptıkları araştırmaları gün gün sürdürüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hem içinde bulunduğumuz ay için hem de 2024 yılına yönelik çarpıcı bir uyarıda bulundu. Uzman isim "Riske girmeye gerek yok" ifadesini kullanırken 2024 yılını işaret etti. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte altın fiyatlarında son durum...

Finans 05-12-2023 10:45

Gram altın ne kadar? Gram altın rekor kırdı, ons altında 5 Mayıs sonrası ilk! Aralık ayında yeni normal...

Altın, uzun zamandır enflasyona karşı akıllı bir korunma aracı olarak yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Gram altın fiyatı bu sabah 1907 lirayı aşarak rekorunu bir üst seviyeye taşıdı. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş rekor tazeleyen gram altın için Aralık ayını işaret edip uyarıda bulundu. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 29 Kasım 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 29-11-2023 07:04

Gram altın fiyatı görülmemiş seviyede! 6 ay sonra bir ilk: İslam Memiş 'Aralık ayı itibarıyla göremeyeceğiz...' diyerek uyardı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırımı ile işinin bittiği yönündeki değerlendirmelerin giderek güçlenmesi ons altın fiyatına destek verdi. Ons altın 16 Mayıs'tan bu yana ilk kez 2018 doları test etti. Gram altın fiyatı da tarihinde ilk kez o seviyeye yükseldi. Peki bugün bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü altın fiyatları...

Finans 27-11-2023 13:09

Altın için kritik uyarı! Uzman isim 2024'ü işaret etti: 2.350 dolar seviyesini hedef alacak

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları yeşil ve yukarı yönlü ibreyi gösteriyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hem ons altına dair hem de gram altına yönelik açıklamada bulundu. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 24 Kasım 2023 Cuma günü altın fiyatları...

Finans 24-11-2023 14:23

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI: 23 Kasım 2023 tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki, Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Kasım 2023 Perşembe günü tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları...

Finans 23-11-2023 14:22

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isim Merkez Bankası faiz kararı öncesi uyardı: Hedef...

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın fiyatı, geçtiğimiz gün 1.994 dolara kadar yükselirken, gram altın fiyatı da ons altındaki yükselişin etkisiyle tarihi rekor seviyesini yeniledi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Gram altın 2. kez 1.900 TL'yi test etti" deyip yeni hedefi açıkladı. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 22 Kasım 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 22-11-2023 13:49

Altında tam gaz yükseliş! Gram altın rekor kırdı! 21 Kasım çeyrek altın ve gram altın ne kadar?

Gram altın fiyatına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. Ons altın fiyatı 1991 dolara kadar çıkarken, gram altın fiyatı ise spot piyasada tarihi rekorunu kırdı. Peki bugün, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 21 Kasım 2023 Salı günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 21-11-2023 11:13

Altın, gümüş, euro, sterlin, Bitcoin, borsa… Merkez Bankası faiz kararı sonrası için tahmin: İslam Memiş Perşembe günü için uyardı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın ilk işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararının perşembe günü açıklanacağını belirtip altın, gümüş, euro, sterlin, BTC'ye ilişkin açıklamada bulundu. Peki bugün çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 20 Kasım 2023 Pazartesi günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 20-11-2023 08:52

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim Şanslı bir yatırım aracı diyerek rakam verdi: İhtimal çok yüksek!

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ram altın için "Şanslı bir yatırım aracı" diyerek beklentilerini açıkladı. Ons altına da değinen uzman isim "2024 yılında 2.350 dolar seviyesine kadar bir yükseliş benim için sürpriz olmaz." ifadesini kullandı. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 17 Kasım 2023 Cuma günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 17-11-2023 08:02

Uzman isimden kritik 'altın' uyarısı! 1,5 ay sonra o rakamı ekranda görebiliriz!

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan bugün Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.6835 liradan, satış fiyatı ise 28.6951 liradan işlem görüyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu ve açıklamasında 2024 yılı için tahminlerine yer verdi. Peki, bugün gram altın ne kadar? İşte 16 Kasım 2023 Perşembe günü çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

Finans 16-11-2023 14:50

Gram altın ne kadar? ABD Ekim ayı enflasyonu açıklanıyor! Uzman isim 'Bu hafta bitirmek gerekiyor' diyerek uyardı

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak edildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yayımladığı videoda bugünü işaret edip saat 16.30'da ABD enflasyon verilerinin açıklanacağını söyledi ve ons altına ilişkin değerlendirmede bulundu. Peki, bugün Gram altın ve ons altın ne kadar? İşte 14 Kasım 2023 Salı günü çeyrek, ons ve gram altın fiyatları...

Finans 14-11-2023 14:36

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isimden 'gram altın' için kritik uyarı: Son demler!

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan önceki kapanışını 28.5861 TL 'den yapan dolar/TL kuru bugün 28.5815 TL alış fiyatından, 28.5909 TL satış fiyatından işlem görüyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınının yaklaşık 40 TL geri çekilmesine ilişkin "son demler" değerlendirmesinde bulundu. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 13 Kasım 2023 Pazartesi günü çeyrek ve gram altın fiyatları...

Finans 13-11-2023 10:37

Uzman isimden kritik 'altın' uyarısı: Ortalık çakal dolu, milletin hakkına sahip çıkın

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bazı bankaların Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş ve denetlenen rafinelerin külçe altınlarına düşük ayar dediğini belirtip uyarıda bulundu. Öte yandan tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları merak konusu oldu. İşte, 10 Kasım 2023 Cuma günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 10-11-2023 15:03

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isimden kritik 'altın' ve 'borsa' uyarısı! Nefs ile imtihan zor iş!

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın dördüncü işlem günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada "Gram tarafı şimdilik 40 lira geriledi. Son demler." ifadesini kullandı. Ayrıca uzman isim borsa yatırımcılarının sözleri üzerine kendi açıklamalarını anımsatıp "Nefs ile imtihan zor iş!" dedi. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2023 Perşembe günü gram ve çeyrek altın fiyatları...

Finans 09-11-2023 09:29

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isimden kritik 'altın' uyarısı! 2500 TL için tarih verdi

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öte yandan Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.5129 liradan, satış fiyatı ise 28.5194 liradan işlem görüyor. Euro şu anda 30.4435 TL alış ve 30.4537 TL satış fiyatına sahip. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında öngördüğü çarpıcı seviye olan 2500 TL için tarih verdi. Peki, bugün gram altın ne kadar? İşte 7 Kasım 2023 Çarşamba günü gram ve çeyrek altın fiyatları...

Finans 08-11-2023 13:09

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı: Altın treni kalkıyor!

Altın fiyatları yurt içinde düşüşe geçti. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın konusunda açıklamada bulundu. "Son bir hamlesi var!" diyen uzman isim, "Bu sefer 1.880 lira seviyesine yukarı yönlü kıracaktır" ifadesini kullandı. İşte 7 Kasım 2023 Salı günü çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

Finans 07-11-2023 15:13

Altın fiyatları ne kadar? Kasım kazanma ayı değil batma ayı! demişti, uzman isimden altın ve dolar uyarısı: Ortası yok!

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak edildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Twitter (X) ve Instagram hesabı üzerinden dolar konusunda çarpıcı bir uyarıda bulundu. "Ya malına sahip çıkacaksın ya da batıracaksın!" ifadesini kullanan uzman isim altın fiyatlarına da değindi. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 6 Kasım 2023 Pazartesi günü gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum...

Finans 06-11-2023 13:16