İslamofobi Haberleri

İslam ve Hz. Muhammed hakkında korkunç sözler! Obama'nın eski danışmanı Stuart Seldowitz rezalete imza attı: 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek yetmez

Eski ABD Başkanı Başkanı Baracak Obama'nın danışmanlığı yapan Stuart Seldowitz tüm dünyaya içindeki İslam nefretini kustu. Seldowitz, ısrarla İngilizce bilmediğini söyleyip kendisi başından savmaya çalışan Mısırlı bir sokak satıcısını gerek İslam ve Hz. Muhammed hakkında gerekse Filistinli çocuklara yönelik korkunç sözlerle günlerce taciz etti. Skandal anlar ortaya çıkınca Seldowitz'e yüz dönmeler de başladı.

Haber 22-11-2023 12:14

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan dikkat çeken İslamofobi açıklaması! 'Hinduizmofobi' nasıl diyemiyorsam...

Pakistan'da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bir konferansta konuştu. Erbaş, "İslamofobi kelimesinin oluşmasının yanlış olduğunu, doğru olmadığını söylüyorum. Yanlış birtakım İslam anlayışlarına sahip olan marjinal gruplara bakarak böyle bir kavramın oluşturulması büyük bir haksızlıktır." dedi. "Müslümanlara zulmeden Hindular için bütün Hinduları içine alacak şekilde 'Hinduizmofobi' nasıl diyemiyorsam, İslamofobi kelimesini de kullanmamak lazım." şeklinde konuştu.

Haber 19-02-2022 20:16

Hz. Muhammed karikatürleri nedeniyle İslam dünyasının büyük tepkisini toplamıştı! Feci şekilde hayatını kaybetti

İslam karşıtlığıyla bilinen ve çizdiği Hazreti Muhammed karikatürleri nedeniyle İslam dünyasında büyük tepkiye neden olan İsveçli karikatürist Lars Vilks ile iki koruma polisi, trafik kazası sonrası yanarak öldü.

Haber 04-10-2021 02:16

Başörtülü kadını yarasaya benzeten müdür görevden alınacak

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinden Saint-Denis'in Belediye Başkanı Mathieu Hanotin'ın özel kalem müdürü Frederic Bonnot, başörtülü kadını "yarasaya" benzetmesi nedeniyle görevinden alınacak.

Haber 28-08-2021 18:06

İslamofobi

Islamofobi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Islamofobi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fransa'da skandal iddia: Helal gıda ürünlerini zehirlemeyi planladılar

Fransa'da aşırı sağcı bir grubun, marketlerin helal gıda ürünlerini zehirleme planı yaptığı bildirildi.

Haber 14-06-2021 17:00

Kanada'daki saldırıya İbrahim Kalın'dan sert tepki: Barbarlık durdurulmalıdır

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kanada'da bir minibüs şoförünün, aracını kaldırımdaki yayaların üzerine sürmesiyle ilgili "Bu korkunç gidişat ve barbarlık durdurulmalıdır" açıklamasını yaptı.

Haber 08-06-2021 07:58

Kanada'da müslüman aileye saldırı! 4 kişi feci şekilde hayatını kaybetti

Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı London kentinde gerçekleşen ve bir minibüs şoförünün aracını kaldırımdaki yayaların üzerine sürdüğü saldırının, İslamofobik nedenlerle yapılmış olabileceği kaydedildi. Saldırıda 4 kişinin öldüğü, 1 çocuğun ağır yaralandığı belirtildi.

Haber 08-06-2021 01:46

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Kanser hücresi gibi hızla yayılıyor

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın pek çok yerinde, İslam düşmanlığı hastalığı, kanser hücresi gibi hızla yayılmaktadır." açıklamasını yaptı.

Haber 25-05-2021 14:30

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş: İslamofobi bir insanlık suçudur

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İslamofobi bir insanlık suçudur. Akıl tutulmasıdır. İçinde ırkçılık barındıran bir İslam düşmanlığıdır" dedi.

Haber 23-05-2021 14:13

Fransa İçişleri Bakanı Darmanin’den cami saldırılarına tepki

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Rennes kentinde bir camiye yapılan islamofobik saldırılarına ilişkin, “Fransız Müslümanlara hakaret ediliyor, aynı zamanda Fransa’ya da. Müslüman karşıtı eylemler Cumhuriyet aleyhine eylemlerdir“ dedi.

Haber 11-04-2021 23:59

Fransa’da cami inşaatına çirkin saldırı

Fransa’nın Strasbourg şehrindeki Fransa İslam Toplumu Milli Görüş tarafından inşa edilen Eyyüp Sultan Ulu Cami’nin yapım alanına ırkçı saldırı gerçekleştirerek, "İslam’a Hayır, ülkenize dönün" yazıları yazıldı. Saldırıyı şok edici ve şiddetli barbar bir eylem olarak nitelendiren Fransa İslam Toplumu Milli Görüş, daha önce de tehdit edildiklerini ve yetkililere bildirdiklerini fakat hiçbir sonuç alınamadığını açıkladı.

Haber 23-02-2021 18:16