İsmail İncekara Haberleri

'İplikçi Nedim' karakterini canlandıran İsmail İncekara ruhuna lokma döktürdüler

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Edincik Genç İşadamları Derneği isimli oluşum, oyuncu İsmail İncekara'nın vefatı sonrasında, canlandırdığı efsanevi İplikçi Nedim karakteri için lokma döktürdü.

Magazin 10-10-2022 13:46

Kurtlar Vadisi dizisinin efsanelerinden İplikçi Nedim karakteri için lokma döktürdüler! 'Ortadoğu'nun en büyük para baronu...'

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, oyuncu İsmail İncekara'nın vefatı sonrası, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı efsanevi İplikçi Nedim karakteri için lokma döktürüldü. Lokma dökülen alana asılan pankart ise görenleri şaşkına çevirdi. Pankartta ünlü oyuncunun fotoğrafının altında, "Ortadoğu'nun en büyük para baronu İplikçi Nedim Ruhuna El-Fatiha" yazdığı görüldü.

Haber 10-10-2022 13:10

Usta oyuncu İsmail İncekara son yolculuğuna uğurlandı! Gözler o isimleri aradı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 72 yaşındaki usta oyuncu İsmail İncekara’nın cenazesi, Beykoz İskender Paşa Camii’nde kılınan namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 08-10-2022 14:43

Kurtlar Vadisi'ne damga vurmuştu... İplikçi Nedim olarak bilinen usta oyuncu İsmail İncekara'dan acı haber geldi

Son dakika haberi... Kurtlar Vadisi, Zincirbozan, Kocan Kadar Konuş, Aliye gibi yapımlarda rol alan İsmail İncekara, hayatını kaybetti! İplikçi Nedim karakteriyle Kurtlar Vadisi dizisinde geniş hayran kitlelerine ulaşan İsmail İncekara, bu sabah vefat etti. İsmail İncekara kimdir? Kurtlar Vadisi'ndeki İplikçi Nedim'i neden öldü? Usta oyuncu 1950 yılında Bursa'da dünyaya gelmişti.

Magazin 07-10-2022 10:18

İsmail İncekara

Ismail Incekara Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ismail Incekara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İsmail İncekara kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İsmail İncekara nereli? Kurtlar Vadisi’nin İplikçi Nedim’i…

İsmail İncekara ile ilgili son dakika açıklaması gündemde yer alıyor. Kurtlar Vadisi dizisi ile hafızalara kazınan ve birçok başarılı projeye imza atam İsmail İncekara hayatını kaybetti. Haberi ünlü isim Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu. Peki İsmail İncekara kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

Magazin 07-10-2022 08:32