İsmail Ok Haberleri

AK Parti'ye katılmalarıyla gündem olmuşlardı! Milletvekilleri Ok ve Çelebi'den ses getirecek iddialar: 'CHP'de söyleyemediklerini bize söyletiyorlardı'

Son günlerde partiler arasında milletvekilleri geçişleri ve istifalar dikkat çekerken AK Parti'ye katılmalarıyla yeniden gündem olan İsmail Ok ve Mehmet Ali Çelebi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çelebi, CHP'li bazı isimlerin kendi söyleyemediklerini "Siz söyleyin" dediklerini öne sürdü. Öte yandan Ok ise İYİ Parti'den ayrılış süreciyle ilgili "Partiden uzaklaştırma ve itibarsızlaştırma adına her türü hamle yapıldı" diye konuştu.

Haber 21-10-2022 16:27

AK Parti'li Demiröz, Balıkesir'de partisinin iftar programında konuştu:

"Türkiye, bugün dünyada odak noktası haline geliyor, hem uluslararası siyasette hem de ticarette inşallah önümüzdeki 100 yıla damga vuran bir ülke olacak"

Yurthaber 30-04-2022 22:00

İsmail Ok kimdir, hangi partiliydi? AK Parti'ye geçiş yapan milletvekili İsmail Ok kim?

İsmail Ok kimdir? Bağımsız milletvekili İsmail Ok AK Parti’ye geçti. Bu gelişmenin ardından İsmail Ok kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına cevap aranmaya başlandı. Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, 2020 yılında İYİ Parti’den istifa etmişti.

Haber 20-04-2022 17:30

Son dakika: İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den zehir zemberek sözlerle istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok'un rozetini grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takti.

Haber 20-04-2022 13:04

İsmail Ok

Ismail Ok Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ismail Ok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, partideki tüm görevlerinden istifa etti

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, partisindeki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 17-02-2020 10:39

Balıkesir seçim sonuçları! Yerel seçim 2019 sonucunda Balıkesir'de kim önde?

Türkiye, bugün 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için sandık başına gitti. Yerel seçim sonucuna göre Balıkesir'de kim önde? AK Parti Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz mı yoksa İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı İsmail Ok mu önde? 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları ve son dakika güncel seçim bilgileri haberimizde.

Haber 31-03-2019 21:19

Elini tutmadığınız kimse, sizin değildir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: - "Seçmene ulaşacaksınız, kapı kapı zil çalacaksınız. Elini tutmadığınız kimse, sizin değildir"

Yurthaber 01-03-2019 21:16

Elini tutmadığınız kimse, sizin değildir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: - "Seçmene ulaşacaksınız, kapı kapı zil çalacaksınız. Elini tutmadığınız kimse, sizin değildir"

Haber 01-03-2019 21:15

İYİ Parti 15 ilde daha adayını belirledi

İYİ Parti, Mersin Büyükşehir'de Burhanettin Kocamaz, Balıkesir Büyükşehir'de İsmail Ok, Trabzon Büyükşehir'de Atakan Aksoy, Denizli Büyükşehir'de Ümit Bahtiyar ve Erzurum Büyükşehir'de ise Mahmut Uykusuz'u aday gösterdi

Haber 24-12-2018 12:16

Yeni üniversitelere ilişkin kanun tasarısı TBMM Genel Kurulunda

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Hacette Üniversitesi, Ankara Üniversitesinin içinden çıktı. O zaman 'Ankara Üniversitesinin birikmiş bir kültürü var, bu kültürden bu üniversiteyi niye alıyorsunuz?' deselerdi, bugün Türkiye Hacettepe Üniversitesini kazanamazdı" - "Biz iktidara geldiğimizde birleştirilmiş sınıflarda okuyan öğrenci sayısı 688 bindi. Şimdi de var, 154 bin. İnsaf, hangi Türkiye'yi aldık, hangi Türkiye'ye getirdik. Bunu da bilmek lazım"

Haber 02-05-2018 22:59

Yeni üniversitelere ilişkin kanun tasarısı Genel Kurulda

CHP Eskişehir Milletvekili Usluer: - "Sizin bölüp parçalayıp yönetmeye çalıştığınız o üniversiteler sadece üniversite değildir. Canınızın istediği gibi yönetmek istediğiniz o üniversiteler aynı zamanda Türkiye'nin tarihidir, geleneğidir, geleceğidir" - MHP Ankara Milletvekili Topcu: - "Üniversiteler yüksek itibarlı, uluslararası çekim merkezleri haline getirilmeli"

Haber 02-05-2018 18:59

İYİ Partili vekilden bomba açıklama: Suikast girişimi bilgisi aldık

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz." dedi.

Haber 27-04-2018 13:42

İYİ Parti Manisa Milletvekili Ok:

"ÖSO ile Kuvayımilliye'nin aynı kefeye koyulmasını reddediyorum. Ancak bunu tarih şuuru, bilinci olmayanlar yaparlar" - "Türkiye'de herkes konut sahibi oldu da vatan evlatları şehadet şerbeti içerken sıra Suriyelilere konut inşaasına mı geldi? Şehit yakınlarına ve gazilere konut yapalım. Önce bunları hallet, sonra sıra Suriyeli sığınmacılara gelsin"

Haber 08-02-2018 12:21

İYİ Parti'den Erdoğan'a şok Kudüs suçlaması

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması kararına ilişkin "Daha düne kadar Sayın Erdoğan, 'Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanıyım' diye övünüyordu. Türk milleti biliyor ki Büyük Ortadoğu Projesi eşittir Büyük İsrail Projesidir. Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanı olanlar bugün Kudüs'ün, İsrail'in başkenti olarak ilan edilmesinde çok büyük katkı ve emeklerinin olduğunu da ifade etmek isterim." dedi.

Haber 07-12-2017 16:34

'Yeni parti' için başvuru ekim ayında

İsmail Ok, Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "Parti çalışmalarımızda artık sona gelindi diyebiliriz" dedi. Ekim ayı içerisinde İçişleri Bakanlığı'na resmi başvurunun yapılacağını ifade eden Ok, "Devlet kurumlarımızda meydana getirilen tahribatı onarmak ve kurucu değerlerimizi rehber edinen bir siyasi anlayışla milletimizin karşısına çıkacağız" ifadelerini kullandı

Haber 26-09-2017 12:11

Yönetim için isimler belirlendi, yeni partiye isim aranıyor

Yeni parti çalışmalarına hız veren Meral Akşener'in parti yönetimi için Müsavat Dervişoğlu, Durmuş Yılmaz, Nuri Okutan, Abdülatif Şener, Engin Alan, Mansur Yavaş gibi isimlere öneri getirmeye hazırlanıyor. Daha önce yaptığı açıklamada partiye katılacağını açıklayan bağımsız milletvekili İsmail Ok ve Ümit Özdağ ile parti kurulduğu anda TBMM'de temsil edilen 5'inci parti olacak.

Haber 08-07-2017 08:57

Yeni partiye katılacağını açıkladı: Ne sağcı ne solcu

Meral Akşener öncülüğünde kurulacak yeni partiye katılacağını açıklayan MHP'den ihraç edilen Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Bizi biz yapan değerleri kucaklayan ne sağcı ne solcu merkezde bir parti olacak" diye konuştu. Türk milletinin bu yeni partide lider ya da genel başkan olarak Meral Akşener'i görmek istediğini ifade eden Ok, AK Parti'nin önemli bir kısmının da yeni partinin kurulmasını beklediğini aktardı. Öte yandan yeni partinin kurulacağı tarih de belli oldu.

Haber 06-07-2017 15:21

MHP'de 4 milletvekili parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı.

Haber 10-03-2017 12:24

MHP’den son dakika 4 isme ihraç istemi

MHP'den gelen bir son dakika haberine göre; Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. İlk açıklama Nuri Okutan'dan geldi

Haber 13-02-2017 18:55

MHP’den son dakika haberi: İşte ihraç edilmek istenen isimler

MHP'de Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Haber 13-02-2017 15:52

MHP'de 'hayır'cıların ihracı istendi

MHP lideri Devlet Bahçeli, referandumda 'hayır' diyeceklerini açıklayan Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan'ın ihracı için talimat gönderdi. Merkez Disiplin Kurulu bugün olağanüstü toplanacak.

Haber 13-02-2017 11:04

Eski Başkan İsmail Ok’tan başkan A. Edip Uğur’a cevap

Eski Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un suçlamalarına cevap verdi.

Haber 19-01-2015 17:29

Balkesir Belediye Başkanı Ok'u darp ettiler

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk'ün, belediye binasında dört kişi tarafından darp edildiği öne sürüldü.

Yurthaber 02-10-2012 16:32

Madde bağımlısı, arkadaşını baltayla öldürdü

Muğla'da, Oktay Göcü (37), kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü 36 yaşındaki İsmail Ok'u baltayla öldürdü

Yurthaber 17-08-2012 08:56