İsmet Büyükataman Haberleri

MHP'li İsmet Büyükataman'dan sert sözler! 'Kılıçdaroğlu'na tavsiyemiz...'

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sert ifadeler kullandı. Büyükataman yaptığı açıklamada "Atatürk'ün bağımsızlık ideallerine ihanet eden, sinsi ayak oyunlarıyla CHP'yi terör örgütlerinin yandaşı, dış güçlerin maşası haline getiren, yüzsüzlük konusunda çığır açan Kılıçdaroğlu'na tavsiyemiz haddini bilmesi, ahlaksız yalanlarının arkasına saklanmaktan vazgeçmesidir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-2022 11:48

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, partisinin Balıkesir İl Kongresi'nde konuştu:

"Arkasına saklandıkları Cumhuriyet Halk Partisini aradan çıkarttığınızda HDP ile İP baş başadır"

Yurthaber 15-11-2020 16:36

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Kılıçdaroğlu'nun ekim ayında erken seçim çığırtkanlığı yapması tam bir fiyaskodur

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: "Kılıçdaroğlu'nun ekim ayında erken seçim çığırtkanlığı yapması tam bir fiyaskodur"

Yurthaber 24-10-2020 16:33

MHP’den Bartholomeos’a Ayasofya cevabı: Haddini aşmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bartholomeos’un Ayasofya ile ilgili açıklamalarında haddini aştığını ifade etti.

Haber 30-06-2020 20:08

İsmet Büyükataman

Ismet Büyükataman Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ismet Büyükataman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

MHP'den 'Tokmak Bahçeli'nin elinde' ifadesine sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "MHP ile bir kavgaya tutuşup tabanını tutmaya çalışan Kılıçdaroğlu'nun sözleri tamamen kendi parti içi siyasetlerine dönüktür. CHP Genel Başkanı'nın, partisinden yükselen tepkilere cevap vermek yerine aslı astarı olmayan iddialarla hedef saptırmaya çalışması beyhudedir" açıklamasını yaptı.

Haber 29-06-2020 15:11

MHP'li Büyükataman'dan Babacan'a 'Harry Potter' göndermesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a sert tepki göstererek "Parmağını şıklatarak demokrasi getireceğini, 30 günde ekonomiyi toparlayacağını söyleyen Ali Potter, korona günlerinde Harry Potter izleyedursun Milliyetçi Hareket Partisi gerekli gördüğü tüm konularda Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin kıymetli Bakanlarına katkılarını sunmakta, olumlu icraatlarda da takdirlerini ifade etmektedir." açıklamasını yaptı.

Haber 26-05-2020 14:07

MHP'den Ali Babacan'a sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, isim vermeden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı sert bir dille eleştirerek "Gazete görünümlü propaganda kâğıtlarından internet haber sitesi süsü verilen iftira merkezlerine, TV kanallarından YouTube üzerinden yapılan tele-fitnelere dek bütün mecralardan yalan, iftira ve saldırılara muhatap olmaktayız. Kraliçenin narin Gül’ünün sahaya sürdüğü piyon dahi cesaretini toplayıp üzerimize gelmektedir." açıklamasını yaptı.

Haber 21-05-2020 15:23

CHP'li Özel'den MHP'li Büyükataman'a: Özgür Özel korkar ama CHP Grup Başkanvekili korkmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın "Haddini bil. Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir" sözlerine yanıt verdi. Özel, “Beni tehdit edersin ya korkarım, Özgür Özel korkar ama CHP Grup Başkanvekili korkmaz kardeşim, korkmaz. Savaş meydanında kurulmuş partinin Grup Başkanvekili bunlardan korkmaz” dedi.

Haber 30-04-2020 23:35

MHP’li İsmet Büyükataman’dan CHP’li Özgür Özel’e: Ülkücü hareket sana haddini bildirmeyi bilir

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine yanıt veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Haddini bil. Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir" ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-2020 08:57

MHP'li İsmet Büyükataman'dan Doğu Perinçek'e sert sözler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bir Rus gazetesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için, "Çin’den Türkiye’ye yayılan ve aşısı bir türlü bulunamayan Doğu Perinçek mikrobu" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-2020 09:48

MHP’li Ataman’dan Sebahattin Önkibar’a tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Sebahattin Önkibar’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Sebahattin Önkibar’ın sosyal medyadaki yayınlarına tepki gösterdi.

Haber 09-02-2020 11:50

MHP'li İsmet Büyükataman'dan çok sert erken seçim açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, muhalefetin "erken seçim söylentileriyle Türkiye’de sanal bir gündem oluşturma gayreti" içerisinde olduğunu belirterek "Türk milletinin bir erken seçime ihtiyacı yoktur." diye konuştu.

Haber 22-11-2019 12:40

ABD Temsilciler Meclisi kararlarına tepki

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: - "ABD'nin Türkiye ile varılan mutabakata rağmen Temsilciler Meclisi'nde 'Türkiye'ye yönelik yaptırımları teşvik edici' ve 'sözde Ermeni soykırımını tanıyan' kararlar alması, huylunun huyundan vazgeçmeyeceğini ve bin defa tövbe etseler de tövbelerini tutmayacaklarını göstermesinden başka bir mana ifade etmemektedir. Bizim için yok hükmündedir"

Haber 30-10-2019 13:14

ABD Temsilciler Meclisi kararlarına tepki

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: - "ABD'nin Türkiye ile varılan mutabakata rağmen Temsilciler Meclisi'nde 'Türkiye'ye yönelik yaptırımları teşvik edici' ve 'sözde Ermeni soykırımını tanıyan' kararlar alması, huylunun huyundan vazgeçmeyeceğini ve bin defa tövbe etseler de tövbelerini tutmayacaklarını göstermesinden başka bir mana ifade etmemektedir. Bizim için yok hükmündedir"

Yurthaber 30-10-2019 13:14

ABD Büyükelçiliği FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın Bahçeli tweetini beğendi!

ABD Büyükelçiliği resmi hesabından FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan tweetini beğendi. MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman bu beğeniye sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

Haber 06-10-2019 02:10

MHP'den Meral Akşener'e 'küçük ortak' tepkisi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti Meral Akşener'in partisini hedef alan sözlerini "MHP'ye 'küçük ortak' diyerek, CHP kapısında belediye başkan yardımcılığı dilendiği gerçeğini değiştiremez." ifadeleriyle eleştirdi.

Haber 25-09-2019 13:49

Fırat'ın doğusu, Türk ülküsünün yeşereceği mübarek ocaktır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: - "Fırat'ın doğusu karpuz tarlası değildir. Bizim için tüm bu coğrafyalar vatandır, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, büyük Türk ülküsünün yeşereceği, hayat bulacağı mübarek bir ocaktır" - "Milliyetçi Hareket, sınırları etrafında oynanan oyunlara müsaade etmeyecek ve Akdeniz'in imdat çağrısına kulak verecektir"

Haber 29-07-2019 14:58

İsmail Küçükkaya için MHP'den çok sert açıklama

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak yayınını yöneten gazeteci İsmail Küçükkaya için çok sert ifadeler kullandı. "Sabahın erken saatinde güne yalan dolan, fitne ile başlayan kanal, acemi, taraflı ve övgüye hasret üçüncü sınıf moderatörüyle insanımızı, kinle, öfkeyle doldurarak toplumsal huzurumuza zarar vermektedir" diyen Büyükataman, bu sabah Çalar Saat'in konuğu olan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e de tepki gösterdi.

Haber 17-06-2019 14:07

MHP'li Ataman: Tepki görmesi muhtemel yerde bulunması akla ziyandır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde uğradığı saldırıyla ilgili, "Siyasilerin görevi bilinçli ve tedbirli davranmaktır. Seçimlerden dolayı gerilen bir siyasi ortamda enine boyuna düşünülmeden alınmış bir kararla Kılıçdaroğlu'nun tepki görmesi muhtemel bir yerde bulunması akla ziyandır" dedi.

Haber 22-04-2019 13:08

MHP'den CHP'ye çok sert 'şamar oğlanı' tepkisi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'nin, MHP için yaptığı 'şamar oğlanı' benzetmesine çok sert çıktı. Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada "CHP ve onun sözcüleri çareyi çirkeflik, kavga ve husumet siyasetini TBMM'ye, parti kongrelerine ve meydanlara taşımakta bulmuşlardır. CHP, ebedi muhalefete mahkum olmanın verdiği hırçınlıkla uzlaşmaz, kavgacı, asi ve kirli siyaseti parti misyonu haline getirmiştir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-10-2018 13:31

MHP'den Meral Akşener'i kızdıracak sözler!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Meral Akşener'e 'Kınalı Yapıncak' diyen Büyükataman, Akşener ile ilgili “15 Temmuz darbe planını çok öncesinden bilen FETÖ mensuplarının tamamı niçin MHP kongresinde taraf olup, adeta seferberlik ilan edip 'Kınalı Yapıncak'ı desteklemiştir? Soru bu kadar basittir" ifadesini kullandı.

Haber 05-10-2018 11:41

Kılıçdaroğlu milliyetçilikten ne anladığını açıklamalıdır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: - "Bölücübaşı Öcalan'ın avukatını milletvekili yapmak mı milliyetçiliktir, yoksa HDP'lilerle el ele yürümek mi milliyetçiliktir? Kılıçdaroğlu milliyetçilikten ne anladığını açıklamalıdır" - "CHP'nin anladığı milliyetçilikle bizim anladığımız milliyetçilik arasında dağlar kadar fark vardır"

Haber 22-09-2018 11:22

12 Eylül darbesinin 38. yılı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: - "Darbe, milli iradenin boğazına bağlanmış yağlı urgan, masum ve mazlumlara eziyet, işkence, mahkumiyet ve hatta ölüm fermanıdır"

Haber 12-09-2018 11:27

İYİ Partili Aytun Çıray'ın Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerine MHP'li İsmet Büyükataman'dan çok sert tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Sayın Genel Başkanımıza karşı Aytun Çıray'ın takındığı üslup kendisinin seviyesizliğini göstermektedir." ifadesini kullandı. Çıray'ın açıklamasında, "Türkiye demokrasisi" ifadesini kullandığına değinen Büyükataman, "Bilindiği üzere bu kavram, demokratik kılıfa büründürülmüş bölücü bir jargondur. Daha açık bir deyişle HDP ağzıdır. Anlaşılacağı üzere Çıray, terör örgütünün diliyle ve üslubuyla konuşmaktadır." dedi.

Haber 23-07-2018 17:26

MHP Genel Sekreteri Büyükataman oyunu Bursa'da kullandı

İsmet Büyükataman: - "Seçimlerin huzur içinde, herhangi bir provokasyona sebebiyet vermeyerek, aklıselim içinde nihayetlenmesini büyük temenni ediyoruz"

Haber 24-06-2018 11:57

MHP'de büyük kriz! 'Erdoğan' çıkışı partiyi karıştırdı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili Atila Kaya’nın, "Erdoğan’a oy vermeyin" çağrısı parti içinde büyük tartışmaya yol açtı. Kaya'nın "Kendi partinize oy verin, AK Parti’ye ve onun cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a oy vermeyin" çağrısına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "Truva kalıntılarının gücü yetmez" şeklinde yanıt verdi.

Haber 15-05-2018 07:14

MHP'li vekile hırsız şoku! Tüfekleri alıp kaçtılar

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın evi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. 2 tüfek, 1 televizyon ve değerli bazı eşyaların yanı sıra Büyükataman’ın evinde bulunan bazı dosya ve klasörlerin de kayıp olduğu iddia edildi.

Haber 03-04-2018 13:46

MHP’den Arınç için zehir zemberek sözler

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’a yönelik eleştirilerine yanıt geldi. Büyükataman, "Bülent Arınç, hakaretlerimizi iade ediyormuş, hangi hakaret? Bölücübaşını bölünme filminin esas oğlanı haline getirip temiz kâğıdı vermeye kalkan sen değil miydin? Ağlaya ağlaya “Bunlar 3 arkadaştı namaz kılarlardı” diye bölücübaşını parlatma ve aklama vazifesini icra etmeye kalkmadın mı? Bunlarda yalan var mı ve neresi?" diye sordu

Haber 27-11-2017 12:12

MHP'den Arınç'a çok sert yanıt: PKK ve FETÖ muhibi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı FETÖ’yü aklamaya çalışmakla suçlayarak, sert eleştiriler yöneltti. Büyükataman, Arınç için 'PKK ve FETÖ muhibi' ifadesi kullandı. Muhip , seven, sevgi besleyen, dost anlamına geliyor.

Haber 24-11-2017 13:48

Son dakika! MHP'den 'Bahçeli başkan yardımcısı olacak' tepkisi

Devlet Bahçeli’nin 'Cumhurbaşkanı yardımcısı olabileceği' iddialarına MHP'den yanıt geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "dünden bugüne kimseye verilmiş söz yok" dedi. Celal Adan ise “Devlet Bahçeli’nin başkan yardımcısı olacağı” haberlerine tepki göstererek “Bu iddialar çürümüş bir zihnin ürünüdür" diye konuştu.

Haber 07-09-2017 12:53

Akşener'e MHP'den 'Maho'lu tepki! İstifalarla ilgili açıklama

Bazı il ve ilçe teşkilatlarında 600'ü aşan istifa gerçekleştiği yönündeki haberler üzerine açıklama yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, istifa edenlerin sayısının "bir elin parmaklarını geçmeyeceğini" söyledi. İstifa edenleri "Hiçbir hayrı dokunmayanlar" diye niteleyen Büyükataman, istifalara ilişkin yazılanların da "MHP’yi yok etmeye çalışan kılıç artığı eski Marksistlerin işi" olduğunu öne sürdü.

Haber 03-08-2017 17:40

MHP’de sular durulmuyor! Muhalif isme jet cevap

Parti içerisindeki muhalif isimlerden Koray Aydın'ın eleştirilerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yanıt verdi. Büyükataman "MHP ilkelerinden ve ülkülerinden ödün vermeden, 48 yıllık şerefli mazisiyle mütenasip bir siyaset izlemektedir" dedi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan jet cevap geldi. Ataman, Koray Aydın'ın MHP'nin politikalarını eleştiren basın açıklamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı

Haber 29-07-2017 17:25

MHP'den Ozan Arif'e zehir zemberek sözler: Akşamcı Arif

MHP'den Ozan Arif için zehir zemberek açıklamalar gelmeye devam ediyor. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Şerefsiz' şiiri nedeniyle partinin genel başkanı Devlet Bahçeli'nin dava açtığı Ozan Arif'e sert sözlerle yüklendi. Büyükataman, "Son olarak 90’lı yılların ünlü eserlerinden Ülkü Aker’in sözlerini yazdığı ‘Akşamcı Arif’ isimli eser tam olarak bu meczubu anlatmaktadır. Velhasılkelam devlet şereftir, şerefsizler ne bilir" ifadesini kullandı.

Haber 04-07-2017 11:51

MHP'den Meral Akşener'e yanıt: Cehenneme direk ol!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, katıldığı bir iftar programında söylediği "Çocuk bile 1.5 yaşında karar vermiş durumda, hiçbirimiz geri eve dönmeyeceğiz" sözlerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'tan yanıt geldi. Ataman yaptığı açıklamada, "Artık eve mi döner, dede mi olur babaanne mi orası bizi ilgilendirmez. Bu kişiye diyeceğimiz tek şey bizden, şehitlerimizden, mukaddesatımızdan ırak ol, istersen cehenneme direk ol" dedi.

Haber 13-06-2017 18:02

MHP'den Meral Akşener'e 'Burhan Altıntop' benzetmesi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Meral Akşener'i Avrupa Yakası dizisindeki ‘Burhan Altıntop’ karakterine benzetti.

Haber 28-04-2016 10:30

Büyükataman hain saldırıyı kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ankara'daki patlamayı kınadı.

Haber 10-10-2015 18:31

MHP'li Büyükataman: Şehit verdik ama taviz vermedik

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 12 Eylül 1980 darbesinin 35'inci yıl dönümü dolayısı ile bir açıklama yaptı.

Haber 12-09-2015 19:42

MHP’li Büyükataman’dan Selahattin Demirtaş’a Şerefsiz tepkisi

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın MHP'ye ilişkin açıklamalarına cevap verdi.

Haber 04-08-2015 10:58

MHPli Büyükataman’dan 'Çözülme kaçınılmaz olur' uyarısı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Çok açık uyarıyoruz, AKP Hükümeti süreç ihanetine oksijen vermeye devam ederse çözülme kaçınılmaz olacaktır" dedi.

Haber 23-07-2015 11:45

MHP’li Büyükataman: Kimse milletin aklıyla alay etmemeli

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, seçim çalışmaları için gittiği Bursa’nın Orhaneli İlçesi Gümüşpınar Köyü'nde seçmenlerle buluştu.

Haber 26-05-2015 11:08

Büyükataman’dan afiş tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türkiye'nin çeşitli illerinde billboardlara asılan MHP afişlerinin zabıtalar tarafından sökülmesini eleştirdi.

Haber 12-05-2015 14:00

Büyükataman: Erdoğan'ın istediği oldu

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hakan Fidan'ın milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gere çekmesinin ardından MİT müsteşarlığı görevine tekrar getirilmesi ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Haber 10-03-2015 11:18

Büyükataman: Avşar muhatabımız değil

MHP, Hülya Avşar'la yaşanan "film setine baskın" polemiğini bitirme niyetinde. "Setleri yıkarız" diyerek Avşar'ın sert tepkisini çeken MHP Genel Sekreteri Büyükataman 'Polemiğe gerek yok' dedi.

Haber 05-03-2015 15:44

MHP’li Büyükataman’dan Hülya Avşar’a tepki

MHP'li İsmet Büyükataman, Hülya Avşar'ın, askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı filmde rol alacak olmasına tepki gösterdi.

Haber 04-03-2015 11:19

MHP'li Büyükataman: Vatan hainleri ile değil vatanseverlerle vakit geçirsin

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Erdoğan'ın Devlet Bahçeli'ye, 'Sen şu anda genelkurmay başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi dahi olamazsın' sözlerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Haber 25-02-2015 11:31

MHP’li Büyükataman: Toplumun kimyası bozuldu

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, 13 yılı bulan Ak Parti iktidarının icra ettiği siyaset tarzı sonucunda toplumsal kutuplaşmanın hat safhaya ulaştığını söyledi.

Haber 25-01-2015 15:13

MHP: Erdoğan'ı sandığa gitmeyenler cumhurbaşkanı yaptı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Erdoğan'ı ona oy verenler değil, sandığa gitmeyenler Cumhurbaşkanı yapmıştır.''dedi.

Haber 15-08-2014 10:52

MHP'den Hüseyin Çelik'e ağır yanıt

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in "Bahçeli üçgen çizmeyi de biliyormuş." sözlerine MHP'den sert yanıt geldi.

Haber 09-05-2014 14:42

MHP'den Erdoğan-gazi diyaloğuna tepki

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Balıkesir'de halka hitap ederken bir gaziyi azarladığını iddia etti.

Haber 04-03-2013 11:36