İsmet Uçma Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracını durdurdu, vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze için geldiği camiden ayrıldığı sırada kendisini selamlayan vatandaşları görünce, makam aracını durdurarak vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden vatandaşlar Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

Haber 12-10-2021 15:05

İsmet uçma kimdir ve nereli? İsmet uçma neden öldü?

66 yaşındaki AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma'nın hayatını kaybettiği haberi, Uçma'nın sevenlerini derinden üzdü. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma'nın ölümü sonrası, ''İsmet Uçma neden öldü?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Haber 11-10-2021 17:01

Son Dakika: AK Partili vekil İsmet Uçma hayatını kaybetti

İstanbul'da yoğun bakımda tedavi gören AK Parti Milletvekili İsmet Uçma hayatını kaybetti.

Haber 11-10-2021 16:17

Yayıncılar ve yazarlar TBYM iftarında bir araya geldi

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş: - "Başta İngilizce, Arapça ve Rusça olmak üzere çok farklı dilde yayın yapan ve çok farklı yayınlarla memleketin sesini, kültürünü farklı ülkelere duyuran bir konuma gelmiş bulunuyoruz" - TBYM Yönetim Kurulu Başkanı Seda Darcan Çiftçi: - "Nijerya'dan Brezilya'ya, Japonya'dan Almanya'ya, Endonezya'dan Lübnan'a kadar dünyanın dört bir yanından gelen yayıncı arkadaşlarımızla siz değerli üyelerimizi buluşturduk. İmzalanan yüzlerce telif anlaşmasıyla binlerce dolarlık iş hacmi gerçekleşti"

Haber 06-06-2018 23:16

İsmet Uçma

Ismet Uçma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ismet Uçma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ak Parti'li İsmet Uçma'dan 'Evlenme Ehliyeti' getirelim önerisi

Kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin daha 'Mahalleli etkin olsun' önerisi getiren AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, bugün ise 'Evlenme ehliyeti' getirelim önerisinde bulundu.

Haber 05-02-2015 13:49