Işsizlik Maaşı Başvuru Haberleri

İŞSİZLİK MAAŞI 2024: Asgari ücret ile en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı ne kadar olacak, kaç TL olur? Zam sonrası fiyat güncellenecek

İşsizlik maaşı 2024 Ocak ayı itibarıyla zamlı olarak hesaplara yatacak. İşsizlik maaşı şu an için en düşük 5 bin 325 TL, en fazla 10 bin 650 TL olarak ödeniyor. 7 milyon vatandaşı doğrudan toplumun genelini ise dolaylı yoldan etkileyecek olan asgari ücret için refah payı konusunun ise Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi bekleniyor. Birçok kişi, internette "İşsizlik maaşı 2024 ne kadar olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Asgari ücret zammı ile en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL olur?

Finans 26-12-2023 07:53

İŞKUR işsizlik maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşsizlik ödeneği başvuru sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Kişilerin işsizlik maaşı başvuru sonuçlarını öğrenmek veya ödeneklerinin ne zaman yatırılacağına dair bilgi almak amacıyla İŞKUR resmî sitesini ziyaret etmeleri yeterlidir. Ayrıca e-Devlet üzerinden de işsizlik maaşı başvuru sonucu sorgulama işlemi yürütülebilmektedir. İşsizlik maaşı almaya hak kazanan kişilerin İŞKUR işsizlik maaşı sorgulaması nasıl yapılır?

Haber 08-11-2022 15:37

İşsizlik maaşı başvuru formu örneği nedir? e-Devlet işsizlik maaşı başvuru formu nasıl doldurulur?

Yeni işsizlerin e-Devlet platformunun sağladığı kolaylık ile işsizlik maaşı başvurularını kısa sürede tamamlamaları mümkündür. İŞKUR sitesine de e-Devlet şifresi ile giriş yapabilen kişiler, burada yer alan formları görüntüleyebilmektedir. İlgili birimlere gidilmesine gerek kalmadan online olarak İŞKUR işsizlik maaşı başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır?

Haber 08-11-2022 14:56

İşsizlik maaşı alma şartları nelerdir, kimler işsizlik maaşından yararlanamaz? İşsizlik maaşı almak için hangi şartların sağlanması gerekir?

6, 8 ya da 10 ay boyunca alınabilen işsizlik ödeneğinin İŞKUR tarafından belirlenen 4 temel başvuru şartı bulunmaktadır. Bu şartları karşılayan bireyler, hizmet ahdinin feshinden sonra 30 gün içerisinde işsizlik maaşı başvurusunu gerçekleştirebilmektedir. İşsizlik maaşı için en önemli şartlardan birisi de ödenen prim günü sayısıdır. Peki, kaç gün prim ödendiği takdirde işsizlik maaşı alınabilir, işsizlik maaşı için genel şartlar nedir?

Haber 08-11-2022 14:54

İşsizlik maaşı başvuru süresi kaç gün? İşsizlik maaşı başvuru süresi geçerse ne olur?

Hizmet akdinin feshinden sonra 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvuran sigorta kapsamında çalışanların, gerekli görülen şartları karşılamaları sayesinde işsizlik ödeneği alabilirler. Alınan ödeneğin süresi ise ödenen prim gününe göre belirlenir. İŞKUR işsizlik maaşı alabilmek için işsiz kaldıktan sonra belli bir süre içerisinde ödenek için başvuru yapmak gerekir. İŞKUR işsizlik maaşı almak için kaç gün içerisinde başvuru yapılmalıdır, başvuru süresi geçerse ne olur?

Haber 25-10-2022 09:29

İşsizlik maaşı hakediş hesaplama ve sorgulama nasıl yapılır? İşsizlik maaşı hakediş şartları nelerdir, nasıl alınır?

Yeni işsiz kişilerin hizmet akdinin feshinden sonra İŞKUR işsizlik maaşı başvurusu gerçekleştirir. İş yerinden ayrılmadan önce en az 120 gün çalışmış olan bireyler, diğer işsizlik maaşı şartlarını karşıladıkları takdirde bu ödeneği almaya hak kazanmaktadır. e-Devlet işsizlik maaşı hakediş sorgulaması yapılır mı? İşsizlik maaşı hakediş şartları nelerdir?

Haber 25-10-2022 09:25

Detaylı işsizlik maaşı rehberi: İşsizlik maaşı başvuru süreci, şartları, süresi ve diğer tüm detaylar

İşsizlik maaşı ya da işsizlik ödeneği, yasalara göre belirlenen şartları karşılamaları durumunda işsiz kalan kişilere verilir. İşsizlik maaşı belirli bir süre için alınan belirli bir miktarda olan maaştır. Bu ödenekten yararlanmak için bazı şartları karşılamak gerekir. Bu koşullar da yasalara göre belirlenmiştir. İşsizlik maaşı nedir, işsizlik maaşı şartları nelerdir?

Haber 19-10-2022 20:52

e-Devlet işsizlik maaşı iptali adımları: İŞKUR işsizlik ödeneği iptali nasıl yapılır?

İŞKUR işsizlik maaşı alırken iptal gerçekleştirmek isteyen kişilerin, yeni bir işe girme ya da yaşlılık aylığı alma gibi gerekçeleri olmalıdır. Nitekim bu doğrultuda işsizlik ödeneği İŞKUR tarafından bir daha verilmemek üzere kesilmektedir. Peki, e-Devlet işsizlik maaşı iptali nasıl yapılır?

Haber 17-10-2022 13:19

İşsizlik maaşı için nereye ve nasıl başvurulur? İşsizlik maaşı başvurusu İŞKUR'a mı yapılır?

Hizmet akdinin işveren tarafından feshedilmesi ile birlikte İŞKUR’a başvurmak isteyen kişiler, işsizlik maaşı alma şartlarını araştırmaya başlamaktadır. Ayrıca işsizlik maaşı başvurusunun hangi birimlerden yapılabildiği de bu bağlamda sıkça sorgulanan hususlardandır. İŞKUR işsizlik ödeneği başvurusu nereden yapılır?

Haber 14-10-2022 10:11

İşsizlik maaşı başvurusu kaç günde sonuçlanır? İşsizlik maaşı başvuru sonucu ne zaman belli olur?

Gerekli belgeleri hazırlayarak işsizlik başvurusunu tamamlayan kişilerin başvuruları bir süre sonra sonuçlanır. İşten ayrıldıktan sonra 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvuran bireyler genellikle 1 aydan önce başvuru sonucunu öğrenebilir. İŞKUR işsizlik ödeneği başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

Haber 30-09-2022 16:21

İşsizlik maaşı başvuru sonucu nasıl öğrenilir? İŞKUR işsizlik maaşı başvuru sonucu öğrenme ekranı

e-Devlet kolaylığı ile internet üzerinden öğrenilebilen işsizlik maaşı başvuru sonucu, İŞKUR birimlerine gidilerek de sorgulanabilir. İŞKUR tarafından belirlenmiş şartlar sağlandığı takdirde herkes işsizlik ödeneği alabilir. Peki, işsizlik maaşı ödeneği başvurusu neden onaylanmaz?

Haber 30-09-2022 16:20