İyi Aile Babası Dizisi Haberleri

İyi Aile Babası dizisinin ismi değişti! Babam Çok Değişti dizisinde Naz Elmas sürprizi

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, İyi Aile Babası dizisi isim değiştirdi. Güçlü kadrosuyla da dikkat çeken ve yeni ismi Babam Çok Değişti olan diziye Naz Elmas da katıldı. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir'in olduğu Babam Çok Değişti dizisinin yeni bölümü 7 Ocak Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Magazin 06-01-2021 00:23

Dizi tarihinde bir ilk yaşandı! İyi Aile Babası dizisinin adı değişti

Süreç Film'in Kanal D için çektiği İyi Aile Babası dizisinin 5. bölümde adı değişti.

Magazin 29-12-2020 17:39

İyi Aile Babası ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncu kadrosu! İyi Aile Babası 1. bölümden yeni fragman yayınlandı!

Kanal D'nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası ekrana gelmek için gün sayıyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Şahin'in başrollerde oynadığı İyi Aile Babası dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki İyi Aile Babası konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte İyi Aile Babası dizisinin yayın tarihi.

Magazin 02-12-2020 02:24

İyi Aile Babası dizisi ne zaman başlıyor? İyi Aile Babası dizisi konusu ne? İyi Aile Babası oyuncuları kimler?

Kanal D’nin büyük bir heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen dizisi İyi Aile Babası ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. İlk bölüm fragmanın yayınlanmasından sonra İyi Aile Babası dizisine dair meraklar arttı. Baş rollerini Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal’ın paylaştığı diziye dair sorular çoğaltıldı.

Magazin 11-11-2020 14:06

Diğer Haber Etiketleri

İyi Aile Babası dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte İyi Aile Babası oyuncuları ve konusu

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi İyi Aile Babası'nın çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Ekranların yeni komedi dizisi İyi Aile Babası'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İyi Aile Babası dizisi fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 04-11-2020 21:40

İyi Aile Babası dizisinin çekimleri başladı! İşte İyi Aile Babası'nın oyuncu kadrosu

Kanal D'de yeni sezonda İyi Aile Babası isimli yeni bir komedi dizisi başlıyor. Sit-com formatlı İyi Aile Babası'nın çekimleri başladı. Peki İyi Aile Babası dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 26-10-2020 01:51

Kanal D yeni dizisini duyurdu! İyi Aile Babası dizisi oyuncuları kimler?

Kanal D'de yeni sezonda İyi Aile Babası isimli yeni bir komedi dizisi başlıyor. Sit-com formatlı İyi Aile Babası'nın okuma provaları da başladı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar'ı buluşturan dizinin okuma provalarından da fotoğraflar yayınlandı.

Magazin 13-10-2020 23:30