İyi Günde Kötü Günde Dizisi Haberleri

İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlıyor? İyi Günde Kötü Günde yayın tarihi ne zaman? İşte İyi Günde Kötü Günde dizisi!

Star TV’de ekranlara gelmeye hazırlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinin 1. bölüm fragmanın yayınlanmasından sonra izleyiciler yayın tarihini merak etmeye başladı. Fragman görüntüleriyle heyecan yaratan İyi Günde Kötü Günde dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Magazin 07-09-2020 15:25

İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Elçin Sangu'nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin konusu nedir?

Star TV'nin iddialı dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Elçin Sangu'nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin yapımcılığını O3 Medya üstleniyor. Peki İyi Günde Kötü konusu nedir, oyuncuları kimler? İyi Günde Kötü ne zaman başlıyor? İşte İyi Günde Kötü dizisinden yeni fragman.

Magazin 02-09-2020 02:42

İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimlerdir? İyi Günde Kötü Günde konusu...

Star TV’nin yeni dizisi ‘İyi Günde Kötü Günde’ tanıtım görüntülerinin ardından oyuncu kadrosundaki isimlerle merak uyandırmayı başardı. Yeni sezonda seyircisiyle buluşmaya hazırlanan İyi Günde Kötü Günde konusu, oyuncuları ve yayın tarihiyle derinlemesine araştırılmaya başlandı.

Magazin 20-08-2020 13:57

İyi Günde Kötü Günde dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte İyi Günde Kötü Günde konusu ve oyuncuları

Star TV'nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'den ilk fragman yayınlandı. Elçin Sangu'nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin yapımcılığını O3 Medya üstleniyor. Peki İyi Günde Kötü konusu nedir, oyuncuları kimler? İyi Günde Kötü ne zaman başlıyor? İşte İyi Günde Kötü dizisinden ilk tanıtım.

Magazin 08-08-2020 00:28

Diğer Haber Etiketleri

Elçin Sangu yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin setinden paylaştı! İyi Günde Kötü Günde'nin çekimleri başladı

Elçin Sangu yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde ile ekranlara dönüyor. Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Elçin Sangu, çekimleri başlayan İyi Günde Kötü Günde'nin setinden ilk kareyi paylaştı. O3 Medya imzalı dizide Elçin Sangu'ya başrollerde Ozan Dolunay ve Yasemin Allen eşlik edecek. İşte Elçin Sangu'nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde oyuncuları ve konusu.

Magazin 22-07-2020 02:26

İyi Günde Kötü Günde oyuncuları okuma provasında! İşte Elçin Sangu'nun dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve konusu

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi İyi Günde Kötü Günde, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı.

Magazin 16-07-2020 21:25