Izel Çelik Ercan Haberleri

Ünlü şarkıcı İzel, Photoshop'u abartınca sosyal medyayı salladı: Filtrede son nokta!

Ünlü şarkıcı İzel'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım gündem oldu. Photoshop'u abartan 54 yaşındaki şarkıcıya takipçilerinden “Filtrede son nokta” gibi yorumlar geldi.

Magazin 17-09-2023 11:36

Ercan Saatçi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ercan Saatçi'nin hayatı ve biyografisi!

Ercan Saatçi, İzel ve Çelik ile birlikte Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Bilindiği üzere; 1991 yılında bir albüm çıkardıktan sonra dağılan müzik grubu İzel-Çelik-Ercan tekrar bir araya geldi. 90'lı yıllara damga vuran müzik gurubu seneler sonra Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen parçalarını seslendirecek. Peki, Ercan Saatçi kimdir, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ercan Saatçi nereli ve kaç yaşında?

Magazin 22-10-2022 20:25

İzel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu İzel'in yüzüne ne oldu?

İzel; Ercan Saatçi ve Çelik ile birlikte Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Bilindiği üzere; 1991 yılında bir albüm çıkardıktan sonra dağılan müzik grubu İzel-Çelik-Ercan tekrar bir araya geldi. 90'lı yıllara damga vuran müzik grubu seneler sonra Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen parçalarını seslendirecek. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu İzel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İzel'in yüzüne ne oldu?

Magazin 22-10-2022 20:24

Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Cici Kız şarkısıyla bir döneme damga vuran Çelik Erişçi Şarkılar Bizi Söyler'de!

Çelik; Ercan Saatçi ve İzel ile birlikte Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Bilindiği üzere; 1991 yılında bir albüm çıkardıktan sonra dağılan müzik grubu İzel-Çelik-Ercan tekrar bir araya geldi. 90'lı yıllara damga vuran müzik grubu seneler sonra Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen parçalarını seslendirecek. Peki, Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Çelik Erişçi'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 22-10-2022 20:23

Izel Çelik Ercan

İzel Çelik Ercan Hakkındaki Haberler Mynet'te. İzel Çelik Ercan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İzel-Çelik-Ercan'dan 31 yıl sonra ilk konser

31 yıl sonra yeniden bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan, ilk konserini önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava’da verdi. 90'lı yıllara damgasını vuran grup, konser öncesi yaşadıkları heyecanı dile getirdi.

Magazin 27-08-2022 14:24