İzzeddin El-Kassam Tugayları Haberleri

Kassam Tugayları görüntüleri paylaştı! Gazze'deki İsrail askerleri böyle vuruldu

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürüyor. Kara harekatıyla Gazze'ye giren İsrail ordu güçleri ise Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Kassam Tugayları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerinde İsrail askerleriyle karadan çatıştığı görüntüleri yayınladı. Görüntülerde bölgedeki sıcak çatışmaların şiddeti de gözler önüne serildi.

Haber 17-11-2023 23:11

Herkes öldüğünü düşünürken annesi şaşkına çevirdi! İsrail'deki müzik festivalinden kaçırılan Shani Louk yaşıyor mu? Acilen harekete geçilmeli

Hamas'ın İsrail baskınındaki ilk hedeflerinden biri çöldeki müzik festivali olmuş, festival için Almanya'dan İsrail'e gelen Shani Louk (22) kaçırılıp bir kamyonetin arkasında yarı çıplak halde gezdirilmişti. Dünyayı sarsan görüntüler sonrası Louk'un annesinden kızının hayatta olduğuna dair gelen açıklama tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Çaresiz ancak umutlu olan annenin Filistinli kaynaklardan aktardığı bilgiye göre Louk'un nerede olduğu dahi biliniyor.

Haber 11-10-2023 08:46

KASSAM TUGAYLARI kimdir? El Kassam Tugayı ne zaman kuruldu? Gazze'nin kontrolü onlarda

El Kassam Tugayları Hamas'ın İsrail'e müdahalesi sonrasında gündem oldu. Hamas'ın silahlı kanadı olarak bilinen ve Gazze'nin korumasının kendilerinde olduğunu söyleyen Kassam Tugayları'nın kim olduğu, kaç kişi oldukları ve ne zaman kurulduğu araştırılıyor. Peki, KASSAM TUGAYLARI kimdir? El Kassam Tugayı ne zaman kuruldu? Gazze'nin kontrolü onlarda

Haber 09-10-2023 11:37

İsrail uçakları Gazze'ye hava saldırısı düzenledi

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'na ait bir mevziye hava saldırısı düzenledi.

Haber 02-07-2021 02:15

Hamas'ın Gazze Sorumlusu Sinvar'ın işaret ettiği 1111 sayısı sosyal medyada gündem oldu

Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya Sinvar'ın, Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamil'in Gazze ziyareti sırasında yaptığı "Filistin direnişi, Hamas ve İzzeddin el-Kassam için 1111 sayısını iyi kaydedin, daha sonra bunu iyi hatırlayacaksınız." şeklindeki muğlak açıklaması sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu.

Haber 01-06-2021 17:18