Jbl Haberleri

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Şık tasarımı, yüksek ses performansı, su geçirmez özelliği ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör Prime Day kapsamında indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını görmek isterseniz, detaylar içeriğimizde...

Haber

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken JBL kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 25 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 25 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber

Uzun şarj ömrüyle kesintisiz oyun keyfi sunan JBL kulaklıkta 4040 TL indirim

Oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak bir kulaklığa mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Premium ses performansıyla gerçekçi bir oyun deneyimi sunan yüksek kaliteli mikrofonu ile mükemmel iletişim kurmanızı sağlayan JBL Quantum 610 Gaming Kulaklık kısa süreliğine 4040 TL indirimle satışta! Bu büyük fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz.

Haber

Prime Day'den kaçırılmayacak kulaklık indirimleri! En sevilen modelleri sizin için seçtik

Telefon görüşmelerinizi kolayca yapabilmek ve müzik keyfini kesintisiz sürdürebilmek için yüksek ses kalitesine sahip bir kulaklık mı arıyorsunuz? O zaman size harika bir haberimiz var! Aradığınız kulaklığa Amazon'un Prime Day Fırsatları sayesinde çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Konforlu kullanım, yüksek ses kalitesi ve uzun pil ömrü avantajı sunan birbirinden güzel kulaklık modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber

Jbl

Jbl Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jbl Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiyatı 2699 TL'ye düştü! JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör'de indirim

Yazın hepimizin aklına güneşin tadını çıkaracağımız keyifli anlar gelir. Bu keyifli anları daha da güzel kılmak için müzik keyfinizi taçlandıracak bir hoparlör olmazsa olmazdır. Denizde, havuzda, plajda, doğada, her nerede olursanız olun en yakın arkadaşınız olmaya aday JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör kısa süreliğine indirimde! Fırsatın detayları için okumaya devam edin.

Haber

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlemenin en eğlenceli yolu olan kulaklıklar, ergonomik tasarıma ve kaliteli ses sürücülerine sahip olduğunda müzik keyfini zirveye taşıyor. En iyi kulaklık markalarından biri olan JBL, her modelinde malzeme kalitesi ve yüksek ses gibi kullanıcı dostu özelliğiyle müzik tutkunlarının takdirini kazanıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli JBL kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber

Müzik ve ses deneyimi ile geçer not alan, her bütçeye uygun JBL Tune 560BT incelemesi

Müzik dinlemek iyi hissetmenize ve spor yaparken motive olmanıza yardımcı olur. Seyahat ederken yolculuğu müzik dinleyerek daha keyifli hale getirebilirsiniz, ancak kulaklık seçerken ses kalitesinin iyi olmasına dikkat etmelisiniz. Ses kalitesi iyi olmayan kulaklıklar dinlediğiniz müzikten keyif alamamanıza neden olabilir. "En iyi kulaklıklar arasında gösterilen JBL Tune 560BT'nin özellikleri neler?" diye merak ediyorsanız bu özelliklere hep birlikte göz atalım.

Haber

JBL Live 660NC ve Live Pro Plus dikkatleri çekti

Şirketten yapılan açıklamaya göre bu ürünlerin her ikisi de JBL’nin Signature Sound, uyarlanabilir gürültü önleme ve dijital asistan desteği ile eller serbest kontrol gibi özelliklerle donatılacak.

Haber