Jbl Hoparlör Haberleri

Fiyatı 1913 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör günün fırsat ürünü

Yüksek ses kalitesi, hızlı şarj özelliği, suya ve toza karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkan kullanıcılarından tam not alan JBL Clip4 bugüne özel indirime girdi. Biz de her an ve her yerde size eşlik etmek için tasarlanan bu hoparlörü inceledik, işte detaylar!

Haber 14-02-2024 11:45

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

JBL Go serisine servet dökmek istemeyenlere alternatif olabilecek uygun fiyatlı bluetooth hoparlör çeşitleri

"Müziksiz yapamam, gittiğim yere müziğimi de götürürüm." diyenler, müjde! Yüksek meblağlar ödemeden kaliteli bir bluetooth hoparlör satın alarak evde, arabada, tatilde, hayatın her alanında kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Müzikle ruhunuzu beslemekten mahrum kalmamak için JBL Go serisine alternatif bluetooth hoparlörleri derlediğimiz listemizi incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 07-07-2023 15:52

Fiyatı 2699 TL'ye düştü! JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör'de indirim

Yazın hepimizin aklına güneşin tadını çıkaracağımız keyifli anlar gelir. Bu keyifli anları daha da güzel kılmak için müzik keyfinizi taçlandıracak bir hoparlör olmazsa olmazdır. Denizde, havuzda, plajda, doğada, her nerede olursanız olun en yakın arkadaşınız olmaya aday JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör kısa süreliğine indirimde! Fırsatın detayları için okumaya devam edin.

Haber 13-06-2023 13:50

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlemenin en eğlenceli yolu olan kulaklıklar, ergonomik tasarıma ve kaliteli ses sürücülerine sahip olduğunda müzik keyfini zirveye taşıyor. En iyi kulaklık markalarından biri olan JBL, her modelinde malzeme kalitesi ve yüksek ses gibi kullanıcı dostu özelliğiyle müzik tutkunlarının takdirini kazanıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli JBL kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 24-03-2023 11:08

Fiyatı 496 TL'ye düştü! JBL'in çok sevilen su geçirmez hoparlörü indirimde

"Müzik dinlemeden duramam!" diyenler buraya! Müzik keyfinizi artıracak harika bir hoparlör önerisiyle karşınızdayız: JBL Go Essential IPX7. Mini boyutu, yüksek ses kalitesi, uzun pil ömrü, su geçirmez özelliğiyle öne çıkan hoparlörde kısa süreliğine 100 TL'nin üzerinde indirim mevcut. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 26-01-2023 12:08

Kaliteli bir hoparlör isteyenler için JBL marka en iyi hoparlör çeşitleri

Hayatın her anında müziğe ihtiyaç duyan ve her zaman eğlencenin tadını doyasıya yaşamayı sevenlere JBL marka hoparlör çeşitleri tavsiye ediliyor. Yüksek, canlı, kristalize ses deneyimi yaşatan JBL hoparlör modelleri; modern ve şık tasarımlarıyla da beğeni kazanmayı ihmal etmiyor. Gelin; ses ve malzeme kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz, her bütçeye uygun en iyi JBL hoparlör çeşitlerini hep birlikte inceleyelim!

Haber 28-09-2022 15:39