Jbl Kablosuz Kulaklık Haberleri

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken JBL kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 25 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 25 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 25-01-2024 12:33

Fiyatı 999 TL'ye düştü! Çok satan fiyat performans ürünü JBL kulaklıkta fırsat

Modern ve şık tasarımı, mükemmel ses deneyimi sunan teknolojik özellikleri, ergonomik yapısı ile vazgeçilmeziniz olacak JBL T460BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ile tanışmaya hazır mısınız? Kısa süreliğine indirimde olan bu kulaklığı gelin birlikte inceleyelim.

Haber 12-06-2023 16:21

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlemenin en eğlenceli yolu olan kulaklıklar, ergonomik tasarıma ve kaliteli ses sürücülerine sahip olduğunda müzik keyfini zirveye taşıyor. En iyi kulaklık markalarından biri olan JBL, her modelinde malzeme kalitesi ve yüksek ses gibi kullanıcı dostu özelliğiyle müzik tutkunlarının takdirini kazanıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli JBL kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 24-03-2023 11:08

Kablolu kulaklıklar yerine kablosuz kulaklıkları tercih etmenizi sağlayacak 5 önemli sebep

Kablosuz kulaklıklar; müzik, sesli kitap ya da podcast dinlemekten telefon görüşmesi yapmaya kadar birçok ihtiyacımızı karşılıyor. Bizi kablo karmaşasından kurtaran, şık tasarımlarıyla gönlümüzü çalan, işlevsel özellikleriyle hayatımıza pratiklik katan bu teknoloji harikası ürünün bazı müthiş özelliklerini öğrendikten sonra, siz de kablolu kulaklıklara "Elveda!" diyeceksiniz. İşte kablosuz kulaklık tercih etmek için beş önemli neden!

Haber 11-01-2023 16:01

Müzik dinlemeyi hayat tarzı hâline getirenler için en iyi kablosuz kulak üstü kulaklıklar

Kulaklıklar, uzun zamandır hayatımızdalar ve her geçen gün yeni bir özellikle karşımıza çıkıyorlar. Sevdiğiniz müziği gittiğiniz her yere götürmek ve kablolarla uğraşmadan müziğin keyfini çıkarmak için kablosuz kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Müzik dinlemeyi hayat tarzı hâline getiren ve müziği her an dinlemek isteyenler için en iyi kablosuz kulak üstü kulaklık modellerini inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-2022 14:52