Jon Prosser Haberleri

Hık demiş iPhone XR'ın burnundan düşmüş! Ucuz iPhone iPhone SE 4 için yeni görüntüler geldi

iPhone 14'ün tanıtılmasıyla gözler iPhone SE 4 modeline çevrildi. Sızıntı kaynağı Jon Prosser ise iPhone SE 4 hakkında önemli bilgiler paylaştı. Prosser'a göre iPhone 14'ten daha ucuz olması beklenen dördüncü nesil iPhone SE, iPhone XR ile neredeyse tamamen aynı tasarıma sahip olacak. Ayrıca iPhone SE 4'ü doğru bir şekilde tasvir ettiği iddia edilen bazı fotoğraflar paylaşıldı.

Haber

Google'dan AirPods Pro'ya rakip geliyor: Dört renk söylentisi!

İddialara göre Google, Apple'ın AirPods Pro kablosuz kulaklık modeli ile rekabet edecek "Pixel Buds Pro"yu yakında piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu iddianın arkasında ise ünlü sızıntı kaynağı Jon Prosser var. Kablosuz kulaklık için "geliyor" diyen Prosser, Pixel Buds Pro'nun dört renk seçeneği olacağını da söyledi.

Haber

Önce iPhone 13 tanıtılsaydı: iPhone 14 sızdırıldı! İşte tasarımı ve özellikleri

iPhone 13'ün tanıtılmasına az bir süre kala, iPhone 14'ün tasarımı sızdı. Yapılan sızıntıya bakılırsa iPhone 14, daha devrimsel tasarım değişikliklerine ev sahipliği yapacak. Üstelik iPhone 4'te gördüğümüz bir detay da iPhone 14'e taşınacak gibi görünüyor.

Haber

WWDC 2021'de Apple'dan yeni MacBook Pro geliyor!

WWDC 2021 yaklaşırken, Apple'ın etkinlikle iOS 15 ve iPadOS 15 gibi yeni nesil yazılım sürümlerinin yanında başka neleri tanıtacağı merak ediliyor. Sızıntı kaynağı Jon Prosser'a göre ise WWDC 2021'de yeni MacBook Pro modeli veya modelleri ile tanışmamız mümkün.

Haber

Apple Watch Series 7 neler sunacak?

Apple akıllı saat piyasasına girdiği yandan bu yana sektörü domine etmeyi başardı. Şimdi Apple Watch 7 serisi ile bu başarısını devam ettirmeye çalışacak.

Haber

Prosser: Apple Watch Series 7 ile tasarım değişiyor! iPhone 12'ye benzeyebilir

Apple Watch Series 7 için önemli bilgiler gelmeye başladı. Bu anlamda sızıntı kaynağı Jon Prosser, yeni Apple Watch modelinin diğer Apple cihazları gibi bir tasarım değişikliği ile gelebileceğini söyledi. Üstelik Apple Watch Series 7 için yeni bir renk iddiası da mevcut.

Haber

Jon Prosser, yeni MacBook Air'in render görüntülerini paylaştı!

Ünlü sızıntı kaynağı Jon Prosser, yeni MacBook Air modellerinin yeni 24 inçlik iMac gibi rengarenk olacağını iddia etmişti. Prosser şimdi ise yeni MacBook Air'e ait olduğu düşünülen render görüntülerini yayınladı. Görünüşe bakılırsa bizi tasarım açısından çok farklı bir MacBook bekliyor.

Haber

Yeni MacBook Air 'rengarenk' olabilir!

Yeni MacBook Air, yeni iMac ile benzerlik gösterebilir. Analist Jon Prosser'ın iddiasına göre, Apple'ın yakında çıkması beklenen yeni MacBook Air modeli, M1 çipli 24 inçlik yeni iMac gibi çeşitli renk seçeneklerine sahip olabilir.

Haber

M1'li iPad Pro ve daha fazlası: Apple'ın yeni ürünleri için çıkış tarihi verdiler!

Yeni iMac, M1'li iPad Pro ve yeni nesil Apple TV 4K'nın çıkış tarihi muhtemelen belli. Jon Prosser da dahil olmak üzere birçok kaynağa göre Apple, yeni ürünlerinin çıkış tarihi için bir tarih belirledi.

Haber

Apple M1 çipli iPad Pro'nun teslimatları ne zaman başlayacak? Jon Prosser açıkladı

Apple 'Spring Loaded' etkinliğinde tanıttığı M1 çipli iPad Pro'nun yurt dışında 30 Nisan'da ön siparişe sunulacağını açıkladı. Ancak Cupertinolu şirket, teslimatların ne zaman başlayacağına yönelik tam bir tarih vermedi. Ünlü Apple analisti Jon Prosser ise aldığı duyumu, takipçileriyle paylaştı.

Haber

Söz vermişti: Jon Prosser, Apple iddiası doğru çıkmayınca bakın ne yaptı!

Ünlü analist Jon Prosser, Apple'ın 23 Mart'ta bir etkinlik düzenleyeceğini iddia etmişti. Ancak Prosser'ın iddiası doğru çıkmadı. Söz konusu iddia doğru çıkmayınca Prosser, söz verdiği gibi kaşlarını tıraş etmek zorunda kaldı. Prosser o anları, bir YouTube videosu ile paylaştı.

Haber

Jon Prosser'dan 23 tweet'i: Apple mart etkinliği gerçek mi oluyor?

Apple mart ayında etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor olabilir. Ünlü Apple analisti Jon Prosser, Twitter hesabı üzerinden yeni paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar sonrası AirTags ve AirPods modelleri için düzenlenmesi öngörülen Apple mart etkinliğinin gerçekleşme ihtimali güçlendi.

Haber

Yeni rapor: iPhone 13, 1 TB depolama seçeneği sunacak!

iPhone 13'ün özellikleri hakkında yeni raporlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yatırım şirketi Wedbush'taki analistler, iPhone 13'ün 1 TB depolama alanı seçeneği ile geleceğini öne sürdüler.

Haber

Jon Prosser ima etti: Google katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor!

Google katlanabilir akıllı telefon sektörüne giriş yapabilir. Bu iddia, iPhone ve iPad gibi Apple ürünleri hakkında sızıntılar gerçekleştiren ünlü analist Jon Prosser'a ait. Prosser, ayrıca katlanabilir Google Pixel'in çıkabileceği tarihi de vermiş durumda.

Haber