Kaan Haberleri

TUSAŞ paylaştı! İşte KAAN'ın 'sesi'

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu geçtiğimiz günlerde yaptı. TUSAŞ'tan yeni bir görüntü paylaşılarak, "KAAN’ı bir de kendi sesinden dinleyelim" denildi.

Haber 27-02-2024 12:30

Temel Kotil'den KAAN açıklaması: En başarılı proje

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli savaş uçağı KAAN’ın uçuşunun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kotil, KAAN'ın dünyada bu kadar kısa sürede yapılan en başarılı proje olduğunu söyledi.

Haber 23-02-2024 11:43

Milli muharip uçak KAAN’ın ilk uçuşu sonrası Özgür Özel ve İmamoğlu'ndan peş peşe paylaşım

Milli muharip uçak KAAN’ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesi ile ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den de açıklama geldi. Özel açıklamasında emeği geçen herkese teşekkür ederken “ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Özel'in ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yapmış olduğu paylaşım da dikkat çekti. İmamoğlu, "Yürekten tebrik ederim" dedi.

Haber 21-02-2024 13:25

Son dakika | Türkiye için tarihi gün: Milli Muharip Uçak (MMU) gökyüzünde! 'KAAN' ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi, ilk görüntüler geldi

Son dakika haberi: Milli Muharip Uçak (MMU) için dönüm noktası niteliğinde bir gelişme yaşandı. MMU 'KAAN' uzun süredir heyecanla beklenen ilk uçuşunu gerçekleştirdi! Başarıyla tamamlanan uçuş sonrası KAAN'ın semalarda süzüldüğü anları gösteren ilk görüntüler de geldi. KAAN geri dönüşte ise alkışlarla karşılandı. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de KAAN'ın uçuşundan yeni görüntüleri paylaştı.

Haber 21-02-2024 09:28

Kaan

Kaan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bakan Kacır’ın Milli Muharip Uçak KAAN sorusuna Temel Kotil'den heyecanlandıran yanıt: Çok yakın

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) KAAN ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kotil, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, Türkiye'nin ilk yerli savaş uçağı KAAN’ın son durumu hakkında yönelttiği soruya, “Yer testleri yapıyoruz. Yakın” şeklinde cevap verdi.

Haber 28-01-2024 11:02

Milli Muharip Uçak KAAN'ın ilk uçuşu ne zaman? Savunma Sanayi Başkanı açıkladı

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Milli Muharip Uçak Kaan’ın ilk uçuşu inşallah yakın zamanda olacak. 2024 yılında F-16 projemizin teslimatı yapılacak." açıklamasını yaptı.

Finans 12-01-2024 12:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TOGG ve KAAN tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası programında konuştu. "Şimdiye kadar 35 bin ihracatçımıza hususi damgalı pasaport verdik" diyen Erdoğan, “Türkiye OECD ülkeleri arasında ihracatını en hızlı artıran üçüncü ülke oldu" ifadelerini kullandı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yollarımızı süsleyen 12 binden fazla TOGG’a ‘Yurt dışından geldi’ dediler. Aynı yalanı şimdi de Milli Muharip uçağı ‘KAAN’ için dillendiriyorlar" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 24-11-2023 15:59