Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Haberleri

Yırtılan kulaklık pedlerinizi değiştirmek için en iyi kulaklık pedleri

Kulak üstü kulaklıkların en büyük problemleri arasında zamanla eskiyen pedler yer alıyor. Yırtılan ve sünger formunu kaybeden bu ürünler, ses kalitesinde düşüş yaşattığı gibi konforsuz bir hâl alıyor. Bu sorunlardan kurtulmak için yeni bir kulaklık almanız gerektiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece pedi değiştirerek kulaklığınızı yenileyebilirsiniz. En çok tercih edilen kulaklık pedleri için okumaya devam edin.

Haber 28-03-2023 15:42

Fiyatı 750 TL'ye düştü! Kullanıcılarından tam not alan Philips kulaklıkta indirim

Müzik dinlerken, oyun oynarken, film izlerken hatta telefon görüşmesi yaparken kullanacağınız kaliteli bir kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Şık tasarımıyla ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan Philips kulaklık kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 18-01-2023 14:13

Kablolu kulaklıklar yerine kablosuz kulaklıkları tercih etmenizi sağlayacak 5 önemli sebep

Kablosuz kulaklıklar; müzik, sesli kitap ya da podcast dinlemekten telefon görüşmesi yapmaya kadar birçok ihtiyacımızı karşılıyor. Bizi kablo karmaşasından kurtaran, şık tasarımlarıyla gönlümüzü çalan, işlevsel özellikleriyle hayatımıza pratiklik katan bu teknoloji harikası ürünün bazı müthiş özelliklerini öğrendikten sonra, siz de kablolu kulaklıklara "Elveda!" diyeceksiniz. İşte kablosuz kulaklık tercih etmek için beş önemli neden!

Haber 11-01-2023 16:01

Oyunlarda en iyi ses kasan siz olun! En iyi kablosuz gaming kulaklık modelleri

Kablolu oyuncu ekipmanlarını sevmeyenlerin olmazsa olmazları arasında bulunan kablosuz gaming kulaklıklar, oyunculara diledikleri gibi hareket etme ve bilgisayardan uzaklaşma fırsatı veriyor. Uzun menzilleri sayesinde oyuncuları serbest bırakan kablosuz oyuncu kulaklıkları, konfor odaklı tasarımları ve güçlü ses kaliteleriyle oyuncuların performansını yükseltiyor. Gelin her oyuncunun tarzına ve bütçesine uygun, en iyi kablosuz gaming kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 26-09-2022 13:40

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seste kalite arayanların çok seveceği bir hediye arayanlara en iyi kulak üstü kulaklık önerileri 2023

Hediye seçmenin en zorlu yanı, ne alacağımıza karar vermeye çalıştığımız zamanlar. Ancak müzik herkesin buluşma noktası. Dinlenen tarz ne olursa olsun, kulaklıklar; bu buluşma noktasının ortak paydası. Bu nedenle müziğini yanında taşımak isteyenler için en iyi hediye seçeneklerinden biri olan kulak üstü kulaklıkları sizler için inceledik.

Haber 10-12-2021 11:48