Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Haberleri

Kulaklık almanın tam zamanı! Prime Day'in kaçırmamanız gereken indirimli kulaklıkları

Yılın en büyük kampanyalarından biri olan Prime Day, 22 Temmuz'a kadar sürecek fırsatları kapsamında alışveriş severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Teknoloji severlerin de radarına giren Prime Day'de her ihtiyaca uygun ürünler bulmak mümkün! Bu Prime Day'de kulaklıklar da indirimleriyle en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Siz de kaliteli kulaklık arayışındaysanız içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber

Evden çalışırken konfor ve verimliliği artıran en yeni teknolojik ürünler

Evden çalışmak artık hayatımızın bir parçası. Ancak, uzun saatler masa başında oturmak ve yetersiz ekipmana sahip olmak, vücut sağlığımız üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Bunun sonucunda boyun ve sırt ağrıları, duruş bozuklukları ve göz yorgunluğu gibi problemlerle karşı karşıya kalmak kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu sorunların üstesinden gelmenizi destekleyecek birçok harika ürün var. Sizin için listelediğimiz ürünlere bir göz atın ve home office olmanın keyfini çıkarın!

Haber

JBL, Philips, Xiaomi ve daha pek çok markanın kulaklıkları Gaming Week'e özel indirimde

Teknoloji severlerin yüzünü güldüren Gaming Week hız kesmeden devam ediyor. JBL, Philips, Xiaomi gibi markaların kulaklık modellerinde avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. Sizin için indirimdeki 1500 TL altı kulaklık modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber

Yırtılan kulaklık pedlerinizi değiştirmek için en iyi kulaklık pedleri

Kulak üstü kulaklıkların en büyük problemleri arasında zamanla eskiyen pedler yer alıyor. Yırtılan ve sünger formunu kaybeden bu ürünler, ses kalitesinde düşüş yaşattığı gibi konforsuz bir hâl alıyor. Bu sorunlardan kurtulmak için yeni bir kulaklık almanız gerektiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece pedi değiştirerek kulaklığınızı yenileyebilirsiniz. En çok tercih edilen kulaklık pedleri için okumaya devam edin.

Haber

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiyatı 750 TL'ye düştü! Kullanıcılarından tam not alan Philips kulaklıkta indirim

Müzik dinlerken, oyun oynarken, film izlerken hatta telefon görüşmesi yaparken kullanacağınız kaliteli bir kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Şık tasarımıyla ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan Philips kulaklık kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber

Kablolu kulaklıklar yerine kablosuz kulaklıkları tercih etmenizi sağlayacak 5 önemli sebep

Kablosuz kulaklıklar; müzik, sesli kitap ya da podcast dinlemekten telefon görüşmesi yapmaya kadar birçok ihtiyacımızı karşılıyor. Bizi kablo karmaşasından kurtaran, şık tasarımlarıyla gönlümüzü çalan, işlevsel özellikleriyle hayatımıza pratiklik katan bu teknoloji harikası ürünün bazı müthiş özelliklerini öğrendikten sonra, siz de kablolu kulaklıklara "Elveda!" diyeceksiniz. İşte kablosuz kulaklık tercih etmek için beş önemli neden!

Haber

Oyunlarda en iyi ses kasan siz olun! En iyi kablosuz gaming kulaklık modelleri

Kablolu oyuncu ekipmanlarını sevmeyenlerin olmazsa olmazları arasında bulunan kablosuz gaming kulaklıklar, oyunculara diledikleri gibi hareket etme ve bilgisayardan uzaklaşma fırsatı veriyor. Uzun menzilleri sayesinde oyuncuları serbest bırakan kablosuz oyuncu kulaklıkları, konfor odaklı tasarımları ve güçlü ses kaliteleriyle oyuncuların performansını yükseltiyor. Gelin her oyuncunun tarzına ve bütçesine uygun, en iyi kablosuz gaming kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber

Seste kalite arayanların çok seveceği bir hediye arayanlara en iyi kulak üstü kulaklık önerileri 2023

Hediye seçmenin en zorlu yanı, ne alacağımıza karar vermeye çalıştığımız zamanlar. Ancak müzik herkesin buluşma noktası. Dinlenen tarz ne olursa olsun, kulaklıklar; bu buluşma noktasının ortak paydası. Bu nedenle müziğini yanında taşımak isteyenler için en iyi hediye seçeneklerinden biri olan kulak üstü kulaklıkları sizler için inceledik.

Haber