Kablosuz Şarj Haberleri

Apple MagSafe almayı düşünen ama o kadar para vermek istemeyenlere iPhone uyumlu kablosuz şarj ürünleri

Apple kullanıcıları buraya! Apple MagSafe satın almak istiyor fakat yüksek ücretler ödemeye bütçeniz el vermiyorsa iPhohe uyumlu kablosuz şarj ürünleriyle tanışmaya ne dersiniz? Gelin, size âdeta Apple MagSafe deneyimini yaşatacak manyetik kablosuz şarjları birlikte inceleyelim.

Haber 22-08-2023 16:02

Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz en iyi 15 elektronik ürün

Modadan kişisel bakıma, elektronikten gıdaya birçok ürünü satın almak için indirimleri kovalıyorsanız çok şanslısınız. Çünkü Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! Ay sonuna kadar sürecek indirim kampanyası dâhilindeki en işlevsel elektronik ürünleri sizin için seçtik. Öyleyse gelin, birbirinden güzel ürünleri inceleyelim!

Haber 09-11-2022 13:34

Muhteşem hediyeler olmaya aday Amazon üzerinden bulabileceğiniz ürünler

Doğum günleri veya özel günlerde sevdiklerinize ne alacağınızı bir türlü bulamıyor musunuz? Böyle günler için size fikir sunacak bir hediye rehberi hazırladık. İster doğum günü ister iş kutlamalarında sevdiklerinizin bu güzel günlerini sizin için seçtiğimiz ürünler ile taçlandırabilirsiniz. İşte, muhteşem hediyeler olmaya aday Amazon'daki birbirinden güzel ve kullanışlı ürünler...

Haber 17-10-2022 16:10

Çalışma masanıza yeni bir hava katacak, sunduğu kolaylıkla vazgeçilmeziniz olacak kablosuz şarj özellikli mouse pad

Siz de gününüzün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer öyleyse doğru yerdesiniz. Sizi akıllı cihazlarınızın şarj sorununu kökten çözecek, çalışma motivasyonunuzu ikiye katlayacak teknoloji harikası bir ürünle tanıştırmaya geldik. İşte detaylar!

Haber 14-10-2022 14:55

Kablosuz Şarj

Kablosuz Şarj Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kablosuz Şarj Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Akıllı telefonunuzu, saatinizi, kablosuz kulaklığınızı aynı anda şarj etmenizi sağlayan 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazı

Eğilip bükülen, birbirine karışan kablolardan siz de sıkıldınız mı? Kablo yığınlarından kurtulmak, bir çırpıda tüm akıllı cihazlarınızı şarj etmek mi istiyorsunuz? O hâlde bu önerimiz tam size göre! 3'ü 1 arada kablosuz şarj aygıtlarıyla aynı anda hem akıllı telefonunuzu hem kablosuz kulaklığınızı hem de akıllı saatinizi şarj edebileceksiniz. Sizi kablo derdinden kurtarıp zamandan ve yerden tasarruf etmenizi sağlayacak akıllı şarj cihazlarıyla tanışmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 02-09-2022 12:34

Hem arabanızda hem günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz en iyi kablosuz şarj aletleri

Sürekli kırılıp bükülen ve düzgün şarj etmeyen şarj kablolarından bıkanlara kablosuz şarj aletleri öneriliyor. Kablosuz şarj özelliği bulunan telefonlarla temasa geçtiği anda şarj işlemini yapabilen kablosuz bu cihazlar, verimli ve pratik olmaları sebebiyle birçok kişinin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyor. Gelin, başarılı markaların en iyi kablosuz şarj cihazı modellerine beraber göz atalım.

Haber 12-08-2022 16:29

Telefonunu bataryasından dolayı cebinden çıkarmaya korkanlar için en iyi bataryalı telefonlar

Gün içerisinde birçok işin kolayca halledilmesine yardımcı olan cep telefonları, eğlence konusunda da kullanıcılarına tam destek sağlıyor. Ancak cep telefonları uzun süre kullanıldığında şarjları hızlıca tükeniyor ve bu durum kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Birçok ünlü akıllı telefon markasının yüksek kapasiteli ve güçlü bataryalara sahip akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Gelin, en iyi bataryaya sahip telefon çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 27-06-2022 12:47

Telefonunun şarjı hızlı bitenler ve bundan muzdarip olanlara powerbank önerileri

Tam dışarı çıkacaksınız, baktınız telefonunuzun şarjı bitmek üzere. Çıksanız şarjınız bitecek ama telefonu şarja takacak vaktiniz de yok. Belki de sabah erken evden çıktınız ve akşam geç saate kadar dışarıdasınız. Telefonunuzun şarjı ise günün yarısında sinyal vermeye başladı. Şarj edecek bir yere ihtiyacınız var fakat bulamıyorsunuz. Böyle durumlarla siz de sık sık karşılaşıyor musunuz? Öyleyse şarj problemi yaşamadan günü geçirmenizi sağlayacak powerbank önerileri burada!

Haber 23-06-2022 19:22

Apple, iPhone'dan şarj girişini tamamen kaldırabilir! Yoksa Şarj girişsiz iPhone mu geliyor?

Apple'ın iPhone'larda şarj girişini tamamen kaldırabileceğine yönelik bir iddia ortaya atıldı. Başta AB (Avrupa Birliği) olmak üzere birçok ülkenin USB Type-C ısrarında bulunduğu biliniyor. Ancak Apple, iPhone'larda USB Type-C'ye geçmek yerine şarj girişini tamamen kaldırabilir.

Haber 07-03-2022 11:27

Apple, kapılarını kapatmış değil!

Apple, önceki yıllarda AirPower adını taşıyan bir kablosuz şarj cihazını tanıtmış, sonra ise iptal etmişti. Ancak gelen son bir habere göre Cupertinolu teknoloji devi, kablosuz şarjın geleceği üzerinde gizlice çalışıyor. Kapılarını tam olarak kapatmadığı görünen şirketin bir cihaz üzerinde çalıştığı yönünde iddialar var.

Haber 29-11-2021 09:39

Akıllı telefon rekabeti farklı bir noktaya geldi

Son dönemde akıllı telefon pazarındaki rekabetin hızlı şarj teknolojileri üzerine yoğunlaştığını söyleyebiliriz.

Haber 16-10-2021 10:09

Google, ürünlerinde kablosuz şarj desteğini koyuyor

Piyasada inanılmaz hızlarda şarj olan çok sayıda telefon (orta sınıf modeller dahil) var. Bazıları kablolu şarj için 120W’a ve kablosuz şarj için 67W’a kadar çıkıyor.

Haber 02-09-2021 09:27

Xiaomi'den 100W gücünde kablosuz şarj standı!

Kablosuz şarj teknolojisi hayatımıza gireli hayli uzun bir zaman oldu. Hatta artık pek çok yeni otomobil modelinde de kablosuz şarj özelliği baz bir donanım olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi ise Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin kablosuz şarj teknolojisine yönelik yeni bir ürünü var.

Haber 17-08-2021 11:04

Apple'ın iptal edip satışa sunmadığı AirPower kameralara yakalandı

Apple AirPower adını taşıyan kablosuz şarj cihazını iPhone X ile birlikte tanıttı. Ancak AirPower iptal edildi ve hiçbir zaman son kullanıcıya ulaşan bir ürün olmadı. Bir Twitter kullanıcısı ise AirPower'ın çalışırken çekilmiş bir görüntüsünü paylaştı.

Haber 06-08-2021 14:00

OPPO manyetik kablosuz şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor

Mıknatıs tabanlı şarj ve aksesuar sistemi MagSafe, Apple’ın iPhone 12 ile tanıttığı yeni özelliklerden biriydi ve artık Android telefon üreticilerinin kendilerine ait alternatifler ürettiğini görmeye başlıyoruz. Görünüşe bakılırsa bu üreticilerden biri Oppo.

Haber 03-08-2021 10:44

Apple, MagSafe Battery Pack'i görücüye çıkardı! İşte Türkiye fiyatı

Apple, iPhone 12'deki mıknatıslar sayesinde telefonun arkasına bağlanan MagSafe Battery Pack'i duyurdu. iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'i MagSafe yoluyla şarj edecek MagSafe Battery Pack'in Türkiye fiyatı da belli oldu.

Haber 14-07-2021 09:18

Xiaomi yeni bir hızlı şarj patenti aldı

Xiaomi'nin model kodu CN113098152A olan hızlı şarj teknolojisi ile ilgili bir patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Haber 12-07-2021 09:01

Tersine şarj iPhone 13’de kullanılabilir

Her geçen gün Apple yeni bir akıllı telefon teknolojisini kullanmaya çalışıyor. Ayrıca tasarım konusunda da firmanın büyük çalışmaları ve projeleri var. Yeni geliştirilen projeye bakılırsa şirket, iPhone 13'te tersine şarj yöntemini denemek istiyor. Bu, iPhone modelleri arasında bir devrim olabilir.

Haber 06-07-2021 10:23

Xiaomi Mi Mix 4 kablosuz şarj özelliği ile fark yaratacak

Kablosuz şarj teknolojisinin şimdilik en büyük dezavantajı yüksek hızlı şarj sunamaması. Kablolu şarj teknolojisine sahip cihazlar ise daha hızlı bir şekilde bataryayı doldurabiliyor. Xiaomi işte bunu değiştirecek gibi görünüyor.

Haber 30-06-2021 10:47

Yeni iPad Pro için ortaya çıkan kablosuz şarj özelliği sızıntısı

Apple’ın yeni iPad Pro modelinde kablosuz şarj özelliği ile farklı bir teknoloji deneyeceği iddia edildi. Peki gerçekten iPad modellerinde böyle bir özelliğe gerek var mı? İşte detaylar.

Haber 07-06-2021 09:59

Xiaomi, hızlı şarj teknolojisinde dengeleri değiştirdi

Şu anda en hızlı kablosuz şarj teknolojisi rekorunu elinde tutuyor ve 120W hızlı kablolu şarjı destekleyen bir cihaza sahip birkaç üreticiden biri. Şimdi ise yeni HyperCharge hızlı şarj teknolojisini tanıttığı yarın yeni bir rekor kırmaya hazır.

Haber 02-06-2021 10:25

Xiaomi, rekor kıran şarj teknolojisini görücüye çıkardı!

Xiaomi, şarj konusunda devrim yaratabilecek yeni teknolojisini tanıttı. Çinli teknoloji devi, yeni tanıttığı 200W HyperCharge hızlı şarj teknolojisi ile dakikalar içerisinde bir telefonun şarjını doldurabiliyor. Şirket, bunun için bir video da yayınlamış durumda.

Haber 31-05-2021 10:57

OnePlus 9 Pro kablosuz şarj hızı ile şaşırtabilir!

OnePlus 9 serisi ile tanışmamıza az bir süre kaldı. Yeni bir sızıntıya göre ise Hasselbrad imzalı OnePlus 9 ailesinin en güçlü üyesi OnePlus 9 Pro şaşırtıcı bir kablosuz şarj hızı sunacak.

Haber 15-03-2021 11:32

Şarj girişi olmayan iPhone 13 gerçek olabilir

Apple sınır tanımıyor. İddialara göre Cupertino merkezli şirket, şimdi de iPhone 13 ile birlikte şarj girişine veda etmeye hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Haber 11-03-2021 09:47