Kadir Çöpdemir Haberleri

Kadir Çöpdemir'den dikkat çeken sözler! Sosyal medyada gündem oldu: Değiştirelim be

Ünlü oyuncu ve sunucu Kadir Çöpdemir, dikkat çeken bir video ile sosyal medyada gündem oldu. Çöpdemir'in söz konusu videoda, "Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Rahatlar, bir nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be!" sözlerini kullandığı görüldü.

Magazin 10-05-2023 12:14

MasterChef Ünlüler'de kim kazandı, büyük ödül kimin oldu? MasterChef Ünlüler yine kırdı geçirdi

MasterChef Ünlüler yine bomba gibi bir bölümle ekranlardaydı. Metin Yavuz'un şampiyonluğundan sonraki iki günlük arada MasterChef Ünlüler yayınlanıyor. Birbirinden ünlü konukların katıldığı yarışma eğlenceli anlara sahne oldu. Peki MasterChef Ünlüler'de kazanan kim oldu? İşte yeni bölümden kareler...

Magazin 15-01-2023 00:33

MasterChef konuğu Kadir Çöpdemir kimdir, gerçek ismi nedir? Kadir Çöpdemir aslen nereli, kaç yaşında?

MasterChef Türkiye bu akşam ünlüler özel bölümüyle ekrana gelecek. Geçtiğimiz günlerde 2022 şampiyonunun belirlendiği yarışmada bugün eğlenceli dakikalar yaşanacak. Birbirinden sürpriz isimlerin yer aldığı yarışmada Kadir Çöpdemir'de var. Mavi takımda yarışacak olan Kadir Çöpdemir hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, Kadir Çöpdemir kimdir, kaç yaşında? MasterChef konuğu Kadir Çöpdemir aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-2023 16:07

Kadir Çöpdemir acı haberle sarsıldı

Pek çok dizi ve filmde rol alan, aynı zamanda da radyo programcısı olan Kadir Çöpdemir'in annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti.

Magazin 13-04-2022 14:55

Kadir Çöpdemir

Kadir Çöpdemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadir Çöpdemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cansu Taşkın'ın iç çamaşırsız fotoğrafına Kadir Çöpdemir'den olay yorum

İddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen Cansu Taşkın, geçtiğimiz gün elbisesinin içine iç çamaşır giymeden poz verdi. Taşkın'ın cüretkar pozunun yanı sıra oyuncu Kadir Çöpdemir'in yaptığı yorum olay oldu.

Magazin 24-03-2021 13:34