Kadir Mısıroğlu Haberleri Ve Son Dakika Kadir Mısıroğlu Haberleri

Kadir Mısıroğlu Haberleri Ve Son Dakika Kadir Mısıroğlu Haberleri

Avukat, gazeteci ve yazar Kadir Mısıroğlu, 1933 Trabzon Akçaabat doğumludur. Atatürk’e karşı yaptığı hareket içeren konuşmaları ve yayınları ile hakkında çok kere davalar açıldı. Davalar sonucunda hapis cezası alan Mısıroğlu, 1974 yılında çıkarılan genel af ile serbest kaldı. Siyasete girmeye karar veren Mısıroğlu, Selamet Partisi Genel Kurulu’na katıldı. 12 Eylül Darbesi’nden sonra yurtdışına kaçan Kadir Mısıroğlu, 1983 yılında vatandaşlıktan çıkarıldı. İngiltere’ye iltica eden Mısıroğlu, 1991 yılında tekrar Türkiye’ye döndü. İlköğretim ve lise öğrenimlerini Trabzon’da alan Mısıroğlu, 1954 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kayıt oldu. Sebil Yayınevini kuran Mısıroğlu, "Lozan Zafer mi, Hezimet mi?" Kitabının ilk cildini bu yayınevinde bastı. 1968 yılında yayımlanan Hatıratım adlı kitap ile şöhret kazanan Kadir Mısıroğlu, 5 Mayıs 2019’da hayatını kaybetti.

Kadir Mısıroğlu Haberleri

Mısıroğlu ailesinden Akşener’e suç duyurusu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kadir Mısıroğlu hakkında sözler sonrasında Mısıroğlu’nun ailesi harekete geçti. Akşener hakkında suç duyurusunda bulunan aile adına açıklama yapan avukat Faruk Keleştimur, Akşener’in Türk Ceza Kanunu’nca ‘kişinin hatırasına hakaret’ suçunu işlediğini iddia etti.

Haber 28-09-2022 07:31

Tarihçi Mısıroğlu, son yolculuğuna uğurlandı

Kadir Mısıroğlu için Büyük Çamlıca Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nurettin Canikli, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da katıldı - Mısıroğlu'nun cenazesi, Üsküdar'daki Nasuh Mehmet Efendi Camisi haziresine defnedildi

Haber 06-05-2019 18:36

Tarihin gerçekliği yoluna adanmış bir ömür

Kadir Mısıroğlu, "Yunan Mezalimi - Türk’ün Siyah Kitabı", "Filistin Dramı'nın Düşündürdükleri", "İslam Dünya Görüşü", "Macar İhtilali", "Moskof Mezalimi" ve "Tarihten Günümüze Ermeni Meselesi ve Zulümler" gibi birçok eser kaleme aldı - Düşünce hürriyeti kısıtlanan ve hakkında açılan 30'dan fazla ağır cezalık dava nedeniyle 11 yıl yurt dışında yaşamak zorunda kalan Mısıroğlu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat etti

Haber 06-05-2019 10:18

Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun vefatı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: - "Bazı fikirleri büyük tartışmalara yol açmakla birlikte Türkiye'nin yetiştirdiği önemli tarihçi ve yazarlardan olan Kadir Mısıroğlu'nun vefatını teessürle öğrendim" - "Otuz yılı aşkın süredir tanıdığım Kadir Mısıroğlu'na rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum"

Haber 06-05-2019 02:34

Kadir Mısıroğlu

Kadir Mısıroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadir Mısıroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun vefatı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: - "Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Değerli tarihçi ve yazar Kadir Mısıroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum" - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: - "Ülkemizin yetiştirdiği önemli tarihçilerden, güzel insan, baba dostu Kadir Mısıroğlu Hakk'ın rahmetine kavuştu. Rabbim mekanını cennet, yakınlarına sabrı cemil ihsan eylesin" - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: - "Dâr-ı bekâya irtihal eyleyen Kadir Mısıroğlu'na Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum"

Haber 06-05-2019 02:02

Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun vefatı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: - "Ülkemizin önemli tarihçi yazarlarından biri olan Kadir Mısıroğlu'nun vefatını teessürle öğrendim" - "Sayın Mısıroğlu'na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"

Haber 06-05-2019 01:35

Kadir Mısıroğlu hayatını kaybetti

Ünlü tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat etti. Mısıroğlu'nun vefatı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İbrahim Kalın, Mustafa Şentop ve Berat Albayrak sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber 06-05-2019 00:38

Kadir Mısıroğlu yoğun bakıma kaldırıldı

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu yoğun bakıma kaldırıldı. Mısıroğlu'nun rahatsızlığının yeniden nüksettiği ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Trend 16-04-2019 07:16

Kadir Mısıroğlu: Ziya Gökalp’i Türkçüler adam zanneder

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından ziyaret edilmesiyle ve yaptığı sansasyonel açıklamalarla gündem olan Kadir Mısıroğlu, bu kez de Ziya Gökalp hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Mısıroğlu'nun sözleri Twitter'da 'Trend Topic' oldu.

Haber 27-12-2018 07:53

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (1) - "(Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın Mısıroğlu'nu ziyareti) Makam arabanla, resmi üniformanla gidip bir deliyi, vatan hainini ziyaret etmen, o koltukta oturmanı artık zorunlu kılmıyor. Sen edep, ahlak sahibiysen, bayrağına, vatanına saygın varsa o koltuktan ayrılacaksın" - "Son 18 ayda 21 bin 957 çocuk hamile kaldı. 15 yaşın altında cinsel istismara uğrayarak doğum yapan çocuklarımızın sayısı 15 bin 937. 3 bin çocuğumuz cezaevlerinde. 2 milyon çocuk işçimiz var. Son 7 yılda 340 çocuğumuz da iş kazalarında hayatını kaybetti. Çocuklarımıza gerçekten gerekli değeri veriyor muyuz?" - "Yemen'de 18 milyon kişi açlıkla boğuşuyor. 5,5 milyon çocuk neredeyse kimsesiz. Çocuk Hakları Günü'nde şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerekiyor. Yemen'de bunlar olurken İslam dünyası ne düşünüyor, bu savaşı bitirmek istiyor mu? Yoksa arkadan silahı verip 'Buyrun beyler, birbirinizi öldürün' mü diyor?"

Haber 20-11-2018 15:55

Kılıçdaroğlu: Kadir Mısıroğlu vatan haini

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın ziyaret ettiği yazar Kadir Mısıroğlu'nun bir vatan haini olduğunu söyleyerek, 'Erdoğan'ın da akıl hocası' dedi.

Haber 20-11-2018 14:50

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş hakkında şuç duyurusu!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yaşayan iş insanı Mehmet Avcı, Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Atatürk'e hakaret eden kişiler hakkında Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Haber 18-11-2018 19:52

Fatih Altaylı'dan Kadir Mısıroğlu'na: Yunan kazansa idi restoran ne olurdu!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretleriyle tanınan Kadir Mısıroğlu ile ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Altaylı, bazı dostlarının 'Yunan kazansaydı şu olurdu, bu olurdu' örnekleriyle Mısıroğlu'nu ikna etmeye çalıştıklarını öne sürerken, Diyanet İşleri Başkanı tarafından 10 Kasım öncesi ziyaretiyle gündeme gelen isme ilginç bir soru yöneltti.

Haber 18-11-2018 08:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyanet'in tartışılan ziyaretiyle ilgili açıklama

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret tartışmaları da beraberinde getirmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili olarak "Diyanet İşleri Başkanlığımızı siyasi tartışmaların malzemesi yapma girişimlerini tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 17-11-2018 20:13

Peş peşe gelen tepkilerin ardından Kadir Mısıroğlu'ndan flaş açıklama!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın 9 Kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen ve tepki çeken Kadir Mısıroğlu, Atatürk'ü sevmediğini bir kez daha dile getirdi. Mısıroğlu, "Bigün Diyanet İşleri reisinin beni hasta yatağımda ziyaretinden ötürü kükreyen aslanlar gibi kükreyenlerin hiçbirinde Mustafa Kemal’ın yaptığı işleri değerlendirecek kabiliyet vardır, ne de ona samimi bir muhabbet sahibidir." dedi.

Haber 16-11-2018 14:11

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Kadir Mısıroğlu açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kadir Mısıroğlu'na 9 Kasım'da yaptığı ziyarete ilişkin sorulan soruya, 'Gerekli açıklamalar yapıldı' cevabını verdi.

Haber 16-11-2018 11:09

Kadir Mısıroğlu’nun kaçak restoranını yıkın önergesi!

Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu ileri sürülen Üsküdar'daki bir restoranın aylar önce tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) önerge verildi. Konuyu İBB Meclisi'ne taşıyan CHP'li Meclis Üyesi Nadir Ataman, İBB Başkanı Mevlüt Uysal'a "Atatürk ve cumhuriyet düşmanını korumaktan vazgeçin" dedi.

Haber 16-11-2018 07:15

Diyanet-Sen'den Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik tepkilerle ilgili açıklama!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 10 Kasım arifesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretleriyle bilinen Kadir Mısıroğlu'nu ziyareti Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, CHP, MHP ve İYİ Partili liderleri dahil ziyarete büyük tepki gelmişti. Diyanet-Sen bugün tepkilerin çığ gibi büyüdüğü ziyarete ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklama ile, 'Diyanetine ve Başkanı'na sahip çık' kampanyası başlatılırken ve yükselen tepkilerin "Dış kaynaklı proje" olduğu iddia edildi.

Haber 15-11-2018 17:06

Akif Beki'den Kadir Mısıroğlu için çok sert sözler: Adı 'Fesli deli'ye, meczuba çıkmış

Karar yazarı Akif Beki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İslamcı yazar Kadir Mısıroğlu'na yaptığı tartışmalı ziyaretle çok sert ifadeler kullandı. Beki, 'Dil uzatmadığı, hakaret yağdırmadığı tarihi şahsiyet kalmadığı için adı 'fesli deli'ye, meczuba çıkmış bir gayriciddi zatı ciddiye alıyor, ayağına ziyarete gidiyor' dedi.

Haber 15-11-2018 07:57

CHP'li isimden Diyanet'in Kadir Mısıroğlu ziyaretine tepki: Kurtuluş Savaşı'nda Rum Pontus'un elinde olan bir tane Trabzonlu'yu ziyaret etti

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Atatürk heykeline yapılan baltalı saldırıyı kınadı ve çok konuşulacak ifadeler kullandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Atatürk'e yönelik hakaretleriyle bilinen Kadir Mısıroğlu'nu ziyareti hakkında da konuşan Aygün'ün, "Kurtuluş Savaşı'nda Rum Pontus'un elinde olan bir tane Trabzonlu'yu ziyaret etti" sözleri büyük tepki çekti.

Haber 14-11-2018 17:21

Diyanet İşleri Başkanı milletin vicdanını kanatmıştır

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: - "Diyanet İşleri Başkanı milletin vicdanını kanatmıştır. Erdoğan'ın ona itibar etmesi bunu değiştirmez"

Haber 14-11-2018 16:46

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:

"Değerlerimizi ve inançlarımızı kim karşı karşı getirmeye kalkıyorsa, hepsine karşı ortak duruş sergilemeliyiz"

Haber 14-11-2018 12:22

Peş peşe gelen tepkilerin ardından gündemdeki isimden açıklama!

Diyanet İşleri Başkanı'nın Kadir Mısırolu'na ziyareti ve bunu 10 Kasım'da yayınlamaları siyaset gündemine bomba gibi düşmüş, İYİ Parti, MHP ve CHP'den Kadir Mısıroğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a tepkiler hatta istifa çağrıları gelmişti. Gündemdeki isim Kadir Mısıroğlu'ndan özellikle Bahçeli'ye yönelik yanıt geldi

Haber 14-11-2018 10:18

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (2) - "(Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'nu ziyareti) Bunun insani duygularla ne ilgisi var? Hadi sen gittin; altında makam araban, üstünde resmi kıyafetin, cübben var. Resmi kıyafetle gidiyorsan, Diyaneti temsilen gidiyorsun sen oraya. Sen bunu bilmiyorsan o koltuğu derhal ama derhal terk et" - "(Cemal Kaşıkçı cinayetinin ses kayıtları) Yeni bir araştırma önergesi vereceğiz, o ses kayıtlarının TBMM'ye gelmesini isteyeceğiz. Türkiye'nin onurunu koruyacağız" - "100 günün sonunda ne oldu? 100 günde dolar acayip fırladı, faizler düşürülecekti, faizler rekor kırdı. Konkordato ve işsizlikte rekor kırdık. İşsizlik Fonu yağmalandı"

Haber 13-11-2018 17:18

Diyanet İşleri Başkanı hakkında suç duyurusu!

Kurtuluş Savaşı’yla ilgili "Keşke Yunanlar galip gelseydi" yorumu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakarete varan ifadeleriyle bilinen Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında, “görevi kötüye kullanma” ve “suçu ve suçluyu övme” gerekçeleriyle suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 13-11-2018 14:52

MHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (1) - "(10 Kasım saat 9'u 5 geçe kenefe gidin) diyen, Yunan galibiyetine özlem çeken bir çukur şahsiyete geçmiş olsun demek, bunu da milletimize kafa tutar gibi ulu orta yapmak fesli münafığı manen onaylamak, yanında olmak, arka çıkmak değil midir" - "Tartışmaların göbeğindeki Diyanet İşleri Başkanı'nın kendi durumunu gözden geçirip erdemli davranış içinde hareket etmesi ve gereğini derhal yapması samimi tavsiyem ve temennimdir"

Haber 13-11-2018 12:13

Meral Akşener'den Erdoğan'a flaş çağrı! 'Görevden alın'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, Atatürk'e hakaretler yağdıran Kadir Mısıroğlu'na gerçekleştirdiği ziyarete sert tepkiyle yüklendi. Akşener, Erdoğan için de, "Sayın cumhurbaşkanı size sesleniyorum tarihi feslilerden öğreniyorsunuz, bu bizi kahrediyor. Türk devletinin cumhurbaşkanı bir meczuptan tarih öğrenemez. O adamı danışmanlığınızdan, Diyanet İşleri Başkanı'nı da görevden alın. " dedi.

Haber 13-11-2018 09:55

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Türk ile görüşmesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu: - "Sayın Genel Başkanımız, ülkenin birlik ve bekası için bu konuda hassasiyet gösteren herkesle bir araya gelir" -"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığım söz konusu değil"

Haber 12-11-2018 15:50

İYİ Partili Özdağ'dan Diyanet İşleri Başkanı'na sert tepki: Türk ordusunun mu Yunan ordusunun mu yanında?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretleri ile tanınan Kadir Mısıroğlu'nu ziyaretine sert tepki gösterdi ve "Ali Erbaş, Türk ordusunun mu Yunan ordusunun mu yanında olduğunu açıklamalıdır?" dedi.

Haber 12-11-2018 15:12

Diyanet İşleri Başkanı'nın ziyaretine tepkiler sürerken... Sert sözler: Şuuru kirli...

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü 'Helal olsun sana genç imam hatiplim!' başlıklı yazısında, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, '10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe herkes kenefe gitsin' diyen Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesini kaleme aldı.

Haber 12-11-2018 09:28

Son dakika! Diyanet'ten Kadir Mısıroğlu ziyaretiyle ilgili açıklama: İnsani duygularla...

Son dakika haberine göre, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Kadir Mısıroğlu ziyaretiyle ilgili açıklama geldi. Açıklamada, '9 Kasım'da 14.30'da tamamen insani duygularla yapılmış bir hasta ziyaretidir' denildi.

Haber 11-11-2018 14:32

Yeni Akit yazarı Ali Alben açıkladı: Kadir Mısıroğlu deli raporu iddialarını doğruladı

'Keşke Yunan galip gelseydi' diyen, Atatürk hakkındaki açıklamalarıyla sık sık eleştirilerin odağında olan ve hiç çıkarmadığı fesiyle tanınan Kadir Mısıroğlu, deli raporu iddialarına ilişkin olarak Yeni Akit yazarı Ali Alben'e açıklamalarda bulundu. Hatırlanacağı üzere Kadir Mısıroğlu ve ailesi Twitter'dan PTT'nin Mısıroğlu için özel pul bastırdığını iddia etmiş ancak pulların devlet tarafından basılmadığı kısa sürede ortaya çıkmıştı.

Haber 29-07-2018 13:48

PTT Kadir Mısıroğlu adına pul bastırdı! Ancak hatıra-kişisel pul oyunu çabuk çöktü

Atatürk hakkındaki açıklamalarıyla sık sık eleştirilerin odağında olan ve hiç çıkarmadığı fesiyle tanınan Kadir Mısıroğlu adına PTT tarafından özel bir pul basıldı. Mısıroğlu ailesi, sosyal medya hesaplarında devlet yetkililerine bu jest nedeniyle teşekkür etti. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Haber 28-07-2018 18:30

Kadir Mısıroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki: Bizim ‘Put’umuz yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nureddin Yıldız'a verdiği tepki sonrası Kadir Mısıroğlu, sosyal medyada dikkat çeken mesajlar paylaştı. "Bizim ‘Put’umuz yok" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı öne sürülen Mısıroğlu, "Biz doğruya doğru, eğriye eğri deriz" ifadesini kullandı.

Haber 10-03-2018 08:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Mısıroğlu'na tepki

Erdoğan, 'Hocam' diye selamladığı, hastanede ziyaret ettiği Kadir Mısıroğlu'nun İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'la ilgili ağır sözlerine eleştiri getirdi.

Haber 07-03-2018 07:25

Kadir Mısıroğlu'nun restoranı şaibeli çıktı!

Mülkiyeti, Atatürk düşmanlığı ile bilinen tarihçi Kadir Mısıroğlu’na ait İstanbul’daki lokantanın ‘kaçak’ olarak büyütüldüğü iddia edildi. Yıllar önce yeşil alana imara aykırı olarak yapılan lokanta, denize doğru 250 metrekare büyütüldü, toplam 1000 metrekare kapalı alan oluşturuldu.

Haber 06-03-2018 07:35

Ortalığı karıştıran restoranın kime ait olduğunu böyle açıkladılar!

Gündemdeki isim Kadir Mısıroğlu'nun, Boğaz'da 10 milyon dolarlık restoranı olduğu öne sürülmüş, A haber iddiayı yalanlamıştı. Kadir Mısıroğlu'nun "Yerin tapusunu benim" açıklamasının ardından A Haber tekrar harekete geçti. Yeni yapılan haberde mekanın Kadir Mısıroğlu'nun eşine ait olduğu söylendi ancak Kadir Mısıroğlu’yla alakasının olmadığı yine vurgulandı.

Haber 01-03-2018 08:21

Kadir Mısıroğlu restoranı açıkladı ama...

Gündemdeki isim Kadir Mısıroğlu ile ilgili olay yaratacak görüntüler ortaya çıktı. Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın kaleme aldığı yazıda dikkat çeken ifadelerle aktarılan Mısıroğlu'na ait bu görüntüler yine gündeme bomba gibi düşecek...

Haber 28-02-2018 07:24

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kılıçdaroğlu: (1) -"Sevgili Recep Bey, sen Kadir Mısıroğlu'nun görüşlerini paylaşıyor musun? O, milli Kurtuluş Savaşı'na ve vatana ihanet etti, sen de bu ihanetin parçası mısın?"

Haber 27-02-2018 15:27

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert çıkış: Kadir Mısıroğlu diye bir soytarı var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurtuluş Savaşı için 'Keşke Yunan galip gelseydi' diyen Kadir Mısıroğlu ile "Çanakkale ve Bursa’da genelev olarak kullanılan camiler var. Ahır olarak kullanılan camiler var" diyen ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Akın'ı sert şekilde eleştirdi.

Haber 27-02-2018 14:11

Kadir Mısıroğlu’nun restoranı ortaya çıktı! Miras kavgası başladı

Kadir Mısırlıoğlu'nun Boğaz'da 10 milyon dolarlık restoranı, takipçileri ve manevi torunu arasında kavgaya neden oldu.

Haber 26-02-2018 07:24

Kadir Mısıroğlu boğazda 10 milyon dolarlık restaurant sahibiymiş

Kadir Mısıroğlu'nun, boğazda 10 milyon dolarlık restaurantının olduğu iddia edildi.

Haber 23-02-2018 14:23

TBMM Genel Kurulu

CHP Grup Başkanvekili Özel: "Adam diyor ki (Kadir Mısırlıoğlu) 'Bu dünyada da ahirette de Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olanı kabul etmiyorum, vasiyetimdir.' Sizin Mustafa Kemal'le zerre muhabbetiniz yok mu?" - AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Hastalık, ölüm gibi hallerde insani değerler öne çıkar. Kişilerin fikirleri başka bir şey ama insani durumdan bahsediyoruz" - TBMM Başkanvekili Aydın: "Bir hasta ziyaretini bu kadar abartmayalım. Düşüncesine katılırsınız, katılmazsınız, öyle düşünceye katıldığı manasında değildir. İnsani bir durum, bir hasta ziyaretinde bulunmuştur"

Haber 20-02-2018 17:44

Erdoğan'ın Lozan dosyalarını Kadir Mısıroğlu mu hazırlayacak?

Erdoğan'ın 'Lozan' çıkışı ve "Tarihi dosyalar hazırlatıyorum" sözlerinin yankıları sürüyor. Odatv yazarı M.Ayhan Karaca köşesinde, 'Erdoğan'ın bahsettiği tarihi dosyaları kim hazırlıyor?' sorusuna yanıt aradı. Karaca, Erdoğan'ın Kadir Mısıroğlu'ndan akıl aldığını iddia etti. Karaca, "Erdoğan'ın akıl hocası kim? Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş’un ve Kuruluş’un lideri Büyük Atatürk’e dil uzatıp hakaret ettiği içi mahkum olan fesli zat. Yani, Kadir Mısıroğlu." ifadelerini kullandı

Haber 01-02-2018 10:08

Kadir Mısıroğlu hakkında Atatürk'le ilgili bomba iddia

Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir de Fesli Deli Kadir biliyorsunuz. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba?" yorumunda bulundu. Kadir Mısıroğlu Atatürk düşmanlığı ile tanınıyor.

Haber 21-11-2017 15:46

Yazar Kadir Mısıroğlu hakkında Atatürk'e hakaretten soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, yazar Kadir Mısıroğlu hakkında Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Kadir Mısıroğlu'nun Atatürk'ün heykellerine dair çirkin söylemlerinin olduğu bir video ortaya çıkmış ve büyük tepki çekmişti.

Haber 05-10-2017 17:13