Kağıttan Hayatlar Filmi Haberleri

Emir Ali Doğrul kaç yaşında ve aslen nerelidir? İşte Kağıttan Hayatlar filminin çocuk oyuncusunun hayatı

Kağıttan Hayatlar Filmi'nin çocuk oyuncusu Emir Ali Doğrul, Çağatay Ulusoy ile birlikte oyunculuk deneyimi yaşayacak. 12 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak olan Kağıttan Hayatlar filmi heyecanla bekleniyor. İşte, Emir Ali Doğrul hakkında merak edilenler...

Magazin 12-03-2021 23:12

Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte hayat hikâyesi...

1991 yılında dünyaya gelen Ersin Arıcı, İstanbul'a yerleştikten sonra oyunculuk eğitimi almıştır. Kağıttan Hayatlar filmi ile Netflix'te sevenleri ile bulaşacak olan Ersin Arıcı daha önce de birçok önemli yapımda yer almıştır. İşte, Ersin Arıcı'nın hayatı...

Magazin 12-03-2021 22:52

Selen Öztürk kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Selen Öztürk evli mi?

Payitaht Abdülhamid dizisi ile büyük bir hayran kitlesi elde eden Selen Öztürk, 1980 yılında doğmuştur. Kağıttan Hayatlar filminin oyuncu kadrosunda yer alan Öztürk, aynı zamanda aktif bir sosyal medya kullanıcısı. İşte, Selen Öztürk'ün hayatı!

Magazin 12-03-2021 21:54

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hayat hikâyesi nedir?

Kağıttan Hayatlar Filmi ile gündeme gelen Çağatay Ulusoy, daha önce Delibal, Medcezir, Adını Feriha Koydum gibi önemli projelerde yer almıştı. Özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Ulusoy, Hakan Muhafız projesi ile de çok konuşulmuştu. İşte, Çağatay Ulusoy'un hayatı!

Magazin 12-03-2021 21:35

Diğer Haber Etiketleri

Kağıttan Hayatlar Filmi

Kağıttan Hayatlar Filmi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kağıttan Hayatlar Filmi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kağıttan Hayatlar filmi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Kağıttan hayatlar filmi Mart ayında seyircisi ile buluşacak. Oyuncu kadrosunda Çağtay Ulusoy'un da yer aldığı Kağıttan Hayatlar, Netflix'te yayınlanacak. İşte, Kağıttan Hayatlar'ın konusu ve oyuncu kadrosu!

Magazin 12-03-2021 20:58

Çağatay Ulusoy’lu Kağıttan Hayatlar filminden ilk fragman geldi! İşte Kağıttan Hayatlar konusu ve yayın tarihi

Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği Kağıttan Hayatlar filminin ilk fragmanı yayınlandı. Can Ulkay yönetmenliğindeki film 12 Mart tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Magazin 01-03-2021 21:05

Çağatay Ulusoy’lu Kağıttan Hayatlar filminden ilk fragman geldi

Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği Kağıttan Hayatlar filminin ilk fragmanı yayınlandı. Can Ulkay yönetmenliğindeki film 12 Mart tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Trend 01-03-2021 12:26