Kahraman Babam Dizisi Haberleri

Kahraman Babam bitecek mi? Kahraman Babam final mi yapacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kahraman Babam dizisinin final yapıp yapmayacağı araştırılmaya başlandı. Kahraman Babam dizisinin yapımcıları, dizinin 8. bölümü için final kararı aldı. İşte ayrıntılar...

Trend 26-07-2021 22:42

Kahraman Babam final mi yapacak? Kahraman Babam ne zaman final yapacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kahraman Babam son olarak 7. bölümüyle yayınlandı. Sevilen diziden gelen son tanıtım sonrası izleyiciler dizinin final olup olmayacağını merak ediyor. Peki Kahraman Babam final mi yapacak? Kahraman Babam ne zaman final yapacak? İşte ayrıntılar...

Magazin 20-07-2021 21:35

Kahraman Babam dizisi ekrana veda ediyor! Final bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'de ekrana gelen ve itfaiyecilerin yaşamını konu alan Kahraman Babam dizisi final yapıyor. İlk olarak kış sezonunda Kırmızı Kamyon ismiyle bir bölüm yayınlanan dizi, daha sonra yayın akışından çıkartılmış ve yaz sezonuna alınmıştı. İsmi Kahraman Babam olarak değiştirilen dizi, reytinglerde istenilen sonucun alamaması nedeniyle final yaparak ekrana veda edecek.

Magazin 20-07-2021 01:43

Nilay Deniz, Fenerbahçe aşkını bikinili fotoğrafıyla gösterdi

Kahraman Babam dizisinde rol alan Nilay Deniz, Fenerbahçe aşkını dile getirdiği fotoğrafla sosyal medyanın gündemi olmayı başardı. Oyuncuya, kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 26-06-2021 01:17

2021 yeni başlayacak yaz dizileri neler? Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

2021 yılının Haziran ayına giriş yapılırken, televizyon izleyicileri bu yazın yayınlanacak olan yeni yaz dizilerini araştırmaya koyuldu. Geçtiğimiz kış sezonunda yayınlanan ve sevilen diziler tek tek final yaparken, çok sayıda yeni yaz dizileri ekrana gelecek. Peki 2021 yeni başlayacak yaz dizileri neler? 2021 Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

Magazin 01-06-2021 23:52