Kahvaltılık Haberleri

Zeytinin tanesine artık 1 TL yetmiyor! Zincir marketlerde yine etiket mesaisi: Tek seferde 60 lira zam

Emekli, memur maaşları ve asgari ücret zammı derken marketler dur durak bilmiyor! Henüz 72 saat önce değişen etiketlerin mürekkebi bile kurumadan fiyatlar bir kez daha değişti. Üstelik zam oranları da isyan ettirecek düzeyde. Fiyatı tek seferde 60 lira değişen ürün hayret ettirdi. Kahvaltı yapmak da lüks hale geldi; öyle ki zeytinin tanesine 1 lira yetmiyor!

Finans 29-01-2024 08:37

Kahvaltı hazırlamaya üşenenlere müjde! İşte sağlığınızdan ödün vermeden tüketebileceğiniz en iyi hazır kahvaltı ürünleri

Kahvaltı pek çok kişi için günün en önemli öğünü. Günün tüm enerjisini belirleyici özelliği olması sebebiyle bu öğünde sağlıklı gıdalar tüketmek sağılığımıza pozitif etki sağlıyor. Ancak kimi zaman aceleden kimi zaman yoğunluktan dolayı kahvaltı hazırlamaya üşenebiliyoruz. Gelin, sağlığınızdan ödün vermeden tüketebileceğiniz en iyi hazır kahvaltı ürünlerini hep birlikte inceleyelim.

Yemek 15-05-2023 18:36

Resmen zehir yiyormuşuz: Zararlarını duyanlar hemen çöpe atıyor

Pratik ve lezzetli olduğu için yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızı büyük oranda riske atıyor. Özellikle kahvaltılarda tüketilen ve sağlıklı olduğu düşünülen bazı gıdalar birçok hastalığın oluşmasında büyük rol oynuyor. Uzmanlar hemen hemen her evde bulunan o tehlikeli gıda hakkında uyarıyor.

Haber 30-12-2022 14:20

Favori kahvaltılığınız olacak: Domates tava tarifi! Domates tava nasıl yapılır?

Kahvaltıda yapacak yeni bir lezzet arıyorsanız mis gibi kokan domatesler ile domates tava tarifini yapabilirsiniz. Anında hazır olan domates tava çıtır çıtır ekmeklere en yakışan kahvaltılıklar arasında bulunuyor. Nefis domates tava nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 13-11-2022 10:03

Kahvaltılık

Kahvaltılık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kahvaltılık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ajvar sos nasıl yapılır? Kahvaltıya en çok yakışanlardan biri ajvar (patlıcanlı sos) tarifi malzemeleri ve yapılışı!

Ajvar sos nasıl yapılır? sorusu bu sosu denemek isteyen kişiler tarafından internette sorgulanıyor. Kahvaltıya en çok yakışan soslardan biri olan ajvar patlıcandan elde edilmekte. Ajvar sosu denemek isteyenlerin merak ettiği kahvaltılık ajvar sos tarifi ve malzeme listesi haberimizde...

Yemek 24-09-2022 13:44