Kamil Okyay Sındır Haberleri

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: -"Türkiye Cumhuriyeti, sahada ve masadaki gücüyle gerçekleştirdiği üç operasyonla bütün bu planları yapanların heveslerini kursaklarında bırakmıştır" -CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: -"Atatürk'ün, 'Yurtta barış, dünyada barış' sözünün yerini, 'Yurt içinde çatışma ve dünyada savaş' alır hale geldi" -MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: -"Terör, bütün insanlığa çevrilmiş kanlı bir silah, barış, huzur ve güvenliğin önüne döşenmiş mayın tarlası, ölüm tuzağıdır" -İYİ Parti Bursa Milletvekili Kamil Erozan: -"Başkaları üç boyutlu satranç oynarken iktidar zar tutmasını dahi bilmeden düşeş peşinde koştu ama yek atmaktan öteye gidemedi"

Haber 18-11-2019 16:57

2019 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: -"Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin karizmatik bir lideri. CHP hatipleri bizden daha fazla Sayın Erdoğan'dan bahsediyorlar, 'karizma' dediğim budur" -CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan: -"İsrafın, şımarıklığın, şatafatın adı itibar olmuş. Hükümetlerin itibarı sarayların ihtişamıyla ölçülmez, itibarı halka sağladıkları refahla ölçülür" -AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: -"Orası saray değil, milletin evi. Oraya toplumun her kesiminden vatandaş geliyor"

Haber 11-12-2018 17:46

İzmir'de CHP'nin adayı kim olacak? Kamil Okyay Sındır'da adaylığını duyurdu

Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'de Kamil Okyay Sındır'ın da aday olduğunu yazdı. Sındır, yaptığı açıklamada, "Halk ve örgütümüz belediye başkanlığında görmek isterse şevkle, heyecanla bu görevi yaparım" dedi.

Haber 09-12-2018 09:55

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır:

"Yüksek enflasyon beklentilerine bağlı olarak gelecek yıl yatırım fakiri bir yıl olacak"

Haber 05-11-2018 12:48

Kamil Okyay Sındır

Kamil Okyay Sindir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kamil Okyay Sindir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'nin İzmir adayı kim olacak? Tunç Soyer mi, Kamil Okyay Sındır mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından, CHP Genel Merkezi'nin İzmir'de kiminle yola çıkacağı, merak konusu oldu. Parti kulislerine göre, adaylar arasında ön plana çıkanlardan biri Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir diğeri ise CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır.

Haber 02-10-2018 12:52

DSİ Kanunu Tasarısı TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Hatay Milletvekili Öntürk: - "Sulama birliklerinin kurumsal kapasitesi artırılarak araç ve iş imkanları bakımından desteklenecek olan birlikler, çiftçiye daha iyi hizmet sunacaktır" - CHP İzmir Milletvekili Sındır: - "Bu tasarı, doğal varlıklarımızın siyasete ve ticarete alet edilmesinin önünü açan bir tasarıdır" - MHP Adana Milletvekili Varlı: - "Sulama birlikleri, köylünün ve çiftçinin başka hizmetlerini de görürler. Bu açıdan da sulama birliklerinin yaşaması önemlidir"

Haber 10-04-2018 19:15

CHP'den Selin Sayek Böke'nin istifasına ilişkin flaş açıklama

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin partideki görevlerinden istifasına ilişkin, "Diliyorum bireyseldir, farklı bir yapılanmanın bir adımı, aşaması olarak ortaya konmamıştır." dedi. Sındır, istifanın tek taraflı bir müessese olduğunu anımsattı.

Haber 07-05-2017 09:21