Kani Beko Haberleri

Arzu Çerkezoğlu kimdir? Arzu Çerkezoğlu mesleği ne? Arzu Çerkezoğlu kaç yaşında?

Arzu Çerkezoğlu, doktor kimliğinin yanında aynı zamanda insan hakları aktivisti ve sendikacıdır. Gençlik yıllarında birçok öğrenci hareketinin içerisinde yer alan Arzu Çerkezoğlu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Pataloji bölümünde tamamlamıştır. 1 Mayıs’ın yaklaşması ile İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk olan Çerkezoğlu, hem işçi bayramı hem de koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arzu Çerkezoğlu aynı zamanda DİSK’in ilk kadın başkanıdır.

Haber

Emekli maaşlarının artırılması talebi

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: - "Emekliler, en düşük ücretin Temmuz 2019 itibarıyla net 2 bin 500 lira, bayram ikramiyesinin bin 750 lira olmasını talep ediyor"

Haber

Cumartesi Anneleri 742. kez buluştu

Eyleme CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da katıldı

Haber

At yarışları: 57. TBMM Kupası Koşusu

Koşuyu, Sabri Aksu'nun sahibi olduğu ve Akın Sözen'in jokeyliğini yaptığı "Denizim" isimli at kazandı

Haber

Kani Beko

Kani Beko Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kani Beko Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: - "Emeklilikte yaşa takılanlara maaş bağlarsak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediği gibi bir yılda 750 milyar lira değil, 700 bine yakın vatandaşımıza 8-10 milyar lira vermiş oluruz" - CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün: - "AK Parti esnaf lokantası zihniyetiyle ülkeyi yönetemez. Hazineye damadı, eğitime oğlu, sağlığa eşi, iletişime kızı bakıyor" - CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç: - "İçişleri Bakanlığı terörle mücadele ediyor ama kendisi teröre bulaşmış durumda. 43 bin 648 kişi bakanlıktan FETÖ nedeniyle ihraç edilmiş"

Haber

İZBAN'daki toplu sözleşme görüşmeleri

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: - "Ulaştırma Bakanı'nı göreve çağırıyorum. Bir an önce Devlet Demiryollarındaki yöneticilerini uyararak, İZBAN'daki işçilerin, ekonomik, demokratik, sosyal haklarını vererek, bu toplu işi sözleşmesini bitirmesi gerekir"

Haber

Lise kitaplarındaki 'Gezi olayları' tanımı tartışma yarattı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl 12. sınıflar için hazırlanan “Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi” adlı kitapta Gezi Parkı eylemlerinin “hükümeti devirmek için düzenlenen uluslararası komplo” olarak gösterildiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, duruma tepki gösterdi.

Haber

Grev çadırlarından Meclise yolculuk

DİSK Genel Başkanlığından ayrılarak İzmir'den CHP milletvekili seçilen Kani Beko: - "Yürüyüşlerde, mitinglerde, grev çadırlarında verdiğim mücadeleyi, bundan sonra Meclis'te sürdüreceğim. Çalışma hayatıyla ilgili sorunların takipçisi olacağım"

Haber

CHP'de sıcak gelişmeler! Kemal Kılıçdaroğlu yerini Kani Beko'ya veriyor

CHP'de milletvekili listeleri üzerinde gerçekleştirilen çalışmalarda artık kritik aşamaya gelinirken, gözler 600 kişilik milletvekili listesinde kimlerin yer alacağına çevrildi. Listeler bu hafta sonu Parti Meclisi'ne sunulacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'dan aday olacağı ve İzmir'deki yerini ise DİSK Genel Başkanı Kani Beko'ya bırakacağı öğrenildi. Öte yandan yeniden aday olan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın da aktif siyasete geri döneceği bildirildi.

Haber

Kani Beko'nun milletvekili aday adaylığına sert tepki

Kamu görevlileri için milletvekilliği aday adayı olmak üzere istifa etme süresinin dolmasına saatler kala bir istifa da DİSK’ten geldi.

Haber

DİSK'ten 1 Mayıs açıklaması

İçişleri Bakanı ile görüştükten sonra İstanbul Valiliği'ndeki toplantıya katılan DİSK Genel Başkanı Beko: Çarşamba günü saat 12.'de DİSK Genel Merkezi'nde 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü kutlamalarının ayrıntılarını sizlerle paylaşacağız

Haber

DİSK 50. yaşını kutladı

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) 50. kuruluş yıl dönümü Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceyle kutlandı.

Haber

CNN Türk o sözlerden sonra yayını kesti: Yerin dibine batsın senin sarayın

Varılan mutabakatın ardından İstanbul'da bu yıl Bakırköy'de yapılan 1 Mayıs kutlamalarına DİSK Başkanı Kani Beko'nun sözleri damga vurdu.

Haber

DİSK Genel Başkanı Beko, Cumhurbaşkanına hakaret suçundan hakim karşısına çıktı

Beraatini isteyen Beko, ceza verilmesi durumunda da cezasının ertelenmemesini istedi.

Haber

DİSK Genel Başkanı Beko grevci işçilerle beraberken, annesinin ölüm haberini aldı

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, metal işçilerinin grevinde annesinin ölüm haberini aldı.

Haber

DİSK Genel Başkanı Beko, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Haber

DİSK genel başkanı hastaneye kaldırıldı

Soma'daki maden ocağı faciasını protesto etmek için yürüyüş yapan grubun önünde yer alan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, müdahale sırasında fenalaştı.

Haber

DİSK Genel Başkanı: İki bakan da istifa etmeli

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Haber

Kani Beko: Sivil polisler provokatörlük yaptı

Olaylı geçen 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yapan DİSK Başkanı Kani Beko, tek tip elbise giyen ve sırt çantası taşıyan sivil polislerin provokatörlük yaptığını savundu

Haber

Disk'ten 5 bin kişilik ’Kıdem Tazminatı’ protestosu

İzmit’te Devrimci İşçi Sendikası'na (DİSK) bağlı yaklaşık 5 bin işçi, kıdem tazminatı konusundaki çalışmaları protesto etti.

Haber

DİSK Başkanı Beko: Hedef gösteriliyoruz

Beko, sendika hakkında çıkan bazı haberlere yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Haber

DİSK Başkanı'ndan gaz bombası tepkisi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, 1 Mayıs kutlamalarına polisin sert müdahalesine tepki gösterdi.

Haber

Sendikalar: Yarın Taksim'deyiz

DİSK Başkanı Kani Beko, yarın Taksim'de 1 Mayıs'ı kutlayacaklarını tekrarladı.

Haber