Karan Özçivit Haberleri

Fahriye Evcen hamile mi? Fahriye Evcen kaç aylık hamile, Burak Özçivit 2. kez baba mı olacak?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 2017 yılında evlenmişti. Ünlü çiftin, Karan adından 1 erkek çocukları var. Çiftin yeni bir bebek bekledikleri iddia edildi. Peki Fahriye Evcen hamile mi? Basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Birçok kişi, 'Fahriye Evcen kaç aylık hamile, Burak Özçivit 2. kez baba mı olacak?' soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. İşte merak edilenler...

Magazin 22-06-2022 13:03

Burak Özçivit'i oğlu Karan karizmasıyla alt etti! Fahriye Evcen kayıtsız kalamadı

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve şimdilerde ekrana dönmeye hazırlanan eşi Fahriye Evcen, attıkları her adımla gündeme geliyorlar. Çalışkuşu dizisinde başlayan aşklarını, 2017 yılında nikah masasına taşıyan ünlü çift ilk çocukları Karan'ı 2019 yılında kucaklarına almıştı. Karan, sosyal medyada en az anne-babası kadar dikkat çekiyor.

Magazin 21-08-2021 07:45

Burak Özçivit paylaştı! Karan’ın Gu Gu’su

Kuruluş Osman'ın başarılı başrol oyuncusu Burak Özçivit, yapımın sezon finali yapmasının ardından eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte tatile çıktı. Sezonu Bodrum'da açan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Magazin 27-07-2021 10:16

Fahriye Evcen'in mumlarını Karan üfledi

Fahriye Evcen, 35'inci yaş günü kutlamalarına devam ediyor. Önce Bebek'te arkadaşlarıyla kutlayan oyuncu, daha sonra evinde pasta kesti. Pastanın tüm mumlarını Karan üfledi.

Magazin 05-06-2021 15:21

Diğer Haber Etiketleri

Karan Özçivit

Karan Özçivit Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karan Özçivit Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fahriye Evcen: Karan yemeğini yedi mi acaba?

Doğumdan sonra sıkı bir diyete giren ve her gün iki saate yakın yürüyüş yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen, orman yürüyüşü sonrası çekildiği pozları hayranlarının beğenisine sundu. Paylaşımlarının arasına esprili bir kare de ekleyen Fahriye Evcen, "Karan yemeğini yedi mi acaba?" diye sorarak görenleri gülümsetti.

Magazin 26-04-2021 16:11

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den Karan paylaşımı! 'Ah kalbim…'

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen minik oğulları Karan ile yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü çiftin paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-04-2021 16:07

Fahriye Evcen'den 'Karan' paylaşımı! 'Küçük ressamım işbaşında'

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile nikah masasına oturan Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın resim yaparken eğlendiği anları paylaştı. Evcen, paylaşımına 'Küçük ressamım işbaşında' ifadelerini kullandı.

Magazin 08-03-2021 09:16

Fahriye Evcen Karan'ı sevmelere doyamadı

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile nikah masasına oturan Fahriye Evcen, iki yaşındaki oğlu Karan ile mutlu anlarını gözler önüne serdi. Evcen'in gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Magazin 03-03-2021 12:24