Karnıyarık Haberleri

Karnıyarık tarifi: Karnıyarık nasıl yapılır?

Bir Türk yemeği olarak dünya çapında ün kazanmayı başarmış olan karnıyarık, genel olarak pilav ile birlikte servis edilen ve tarihi çok eski zamanlara dayanan bir lezzettir. Selçuklulardan günümüz mutfaklarına ulaşan bu lezzetin yapımı da son derece kolaydır. Eğer siz de bu eşsiz lezzeti kendi mutfağınızda pişirmek istiyorsanız aşağıdaki tarif tam size göre.

Yemek 08-03-2024 00:42

Karnıyarık nasıl yazılır? Karnıyarık ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede en çok yazım yanlışı yapılan kelimeler, birleşik türde olan kelimelerdir. Bu türdeki kelimeler, birden fazla kelimenin bir araya gelmesi ile oluşturulduğu için bitişik mi yoksa ayrı mı yazılacağı konusunda sık olarak hataya düşülür. Yazım hatalarının önüne geçebilmek için bu kelimelerin yazımları da bazı kurallara bağlı tutulmuştur.

Egitim 14-11-2023 00:01

Masterchef karnıyarık tarifi! Patlıcan severlerin bayıldığı karnıyarık nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Karnıyarık tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde yarışmacılar klasik ev yemekleri yaptılar. En merak edilen tariflerden biri de karnıyarık oldu. Sofraların olmazsa olmazı, pilavın sevdalısı, cacığın en iyi dostu, yemek tariflerinin gözdesi bu tarifi sizler için hazırladık Peki, patlıcan severlerin bayıldığı karnıyarık nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Yemek 03-11-2023 20:08

Bugün iftarda ne pişirsem diyorsanız bu menü kaçmaz! 5. gün iftar menüsü

Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında iftar menüleri yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak oldukça zorlu olabiliyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünüyorsanız aşağıdaki menüye öncelik verebilirsiniz.

Yemek 27-03-2023 10:52

Karnıyarık

Karnıyarık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karnıyarık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir? İşte Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği yemekler

Mustafa Kemal Atatürk her yıl saygı ve özlemle anılmaya devam ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84'üncü yıldönümünde Atatürk'ün sevdiği yiyecekler, müzikler ve alışkanlıkları merak ediliyor. İşte Atatürk'ün en sevdiği yiyecekler...

Yemek 10-11-2022 10:13

Patlıcanın en lezzetli hali: Nefis Karnıyarık tarifi! Karnıyarık nasıl yapılır?

Patlıcanı yediğimiz son günlerde kalan patlıcanlardan hangi yemeği yapsam diye düşünüyorsanız ilk tercihiniz karnıyarık olmalı. Mis gibi tereyağlı pilav ve cacıkla mükemmel uyum sağlayan karnıyarık herkesin favori yemeklerinden. Karnıyarık nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu karnıyarık tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 25-10-2022 15:56