Kasko Bedeli Haberleri

Hasarsızlık indirimi nedir, hasarsızlık indirimi bozulursa ne olur? Hasarsızlık indirimi nasıl alınır ve hesaplanır?

Kasko poliçesi düzenlenirken dikkate alınan hasarsızlık indirimi, prim ücretlerini %60’a varan oranlarda düşmesini sağlayabilir. Araç sahipleri hasarsızlık indirimi sayesinde tasarruf edebilir. Kaskoda hasarsızlık indirimi alabilmek için belli şartlar vardır ve hasarsızlık kademesine göre farklı oranlarda indirimler söz konusudur. Peki, hasarsızlık indirimi nasıl alınır ve hesaplanır?

Haber 13-03-2023 17:37

Kasko genel şartları nelerdir? Kara taşıtları kasko sigortası genel şartları ve teminat dışı hâller nelerdir?

Kasko hem araçları hem de araç sahiplerini güvence altına alan bir sigorta türüdür. Kişilerin bütçesini korumayı amaçlar. Bu sigorta türünün genel şartları kapsamında araçta meydana gelen hasarlar ödenir ve zarar minimuma indirgenir. Kara araçlarının kasko genel şartları da pek çok riske karşı araçları güvence altına alır. Peki, kasko genel şartları ve teminat dışı hâller nelerdir?

Haber 13-03-2023 17:36

Gani Müjde'yi şaşırtan 17,5 kat zam! Geçen yıl 8 bin TL'ye yaptırdığı kasko bu yıl 140 bin TL oldu

Aracının kaskosunu yeniletmek isteyen yönetmen ve senarist Gani Müjde adeta şoke oldu. Geçen yıl 8 bin TL'ye yaptırdığı kaskonun bu sene 140 bin TL'ye çıktığını duyunca şaştı kaldı. Sadece bir yılda gelen 17,5 kat zam sosyal medyada da gündem yarattı.

Finans 05-12-2022 08:30

Ceza gibi ücret ödeyecekler, tam 13 bin lira! ÖTV matrah düzenlemesi sonrası ortaya çıktı: Kasko ve trafik sigorta primleri…

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Trafik sigorta primi ve kasko fiyatlarındaki artış devam ederken çok kritik detaylar ortaya çıktı. Kaza yapan ve kusurlu sürücüler 13 bin liraya kadar trafik sigorta primi ödemesi ile karşı karşıya. Öte yandan 6 kat zamlanan kasko fiyatlarında ise ÖTV matrah düzenlemesi sonrası indirim geleceği ancak etkisinin ise sınırlı olacağı belirtiliyor.

Finans 29-11-2022 08:51

Kasko Bedeli

Kasko Bedeli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kasko Bedeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kaskodan ön cam değişimi yapılır mı? Kaskodan oto cam değişir mi, kasko bozulur mu?

Kasko, kara taşıtlarında trafik sigortasına ek olarak yapılır. Tamamen isteğe bağlı bir teminat sigortasıdır. Araç sahibi kasko sırasında istediği teminatları poliçesinin içine ekleyebilir ya da çıkarabilir. Kasko sigortanız cam değişim teminatını kapsıyorsa yaşanan bir cam hasarında cam değişimi kaskonun teminatlarında değerlendirilir. Anlaşmalı olan servislerde hiç ücret ödemeden camınızı değiştirtebilirsiniz. Kaskodan ön cam değişimi hasar kaydı olur mu?

Haber 25-10-2022 12:22

Kasko neleri karşılar, hangi durumlarda ödeme yapmaz? Kasko sigortasının karşıladığı durumlar nelerdir?

Araba kasko sigortası, sigortalı aracın karşılaşmış olduğu hasarları kasko poliçesi kapsamında karşılar. Kaza, hırsızlık, deprem, sel gibi doğal afetler durumunda oluşan hasarları temin eder. Genişletilmiş kasko kapsamında ek hizmetler de eklenebilir. Peki, kaskonun karşıladığı durumlar nelerdir? Kaskonun karşılamadığı durumlar varsa kasko hangi durumlarda ödeme yapmaz?

Haber 25-10-2022 12:20

Kasko hasarsızlık kademeleri nelerdir, kasko hasarsızlık indirimi nedir? Kasko hasarsızlık indirimi kaç basamak?

Araç sahipleri gerek hareket hâlindeyken gerekse park hâlindeyken pek çok kazayla karşı karşıya kalabilir. Kasko da araç sahibinin zararını ve hasarını karşılayan bir sigortadır. Kasko poliçe primlerini belirlerken hasarsızlık indirimi önemli bir etkendir. Poliçe yenileme yılı 4 basamakla değerlendirilir. Bu kademelere göre sigorta sahipleri, indirim hakkı kazanabilir ya da kaza geçmişi varsa daha fazla prim ödeyebilir. Kasko hasarsızlık kademeleri nelerdir, kasko hasarsızlık indirimi nedir?

Haber 25-10-2022 11:55

Dar kasko nedir, neleri kapsar? Dar kaskonun avantajları nelerdir?

Dar kasko, temel kasko poliçesi içinden bir maddenin bile çıkarılmış olması halinde yapılandırılan kasko ürünü çeşididir. Dar kasko fiyat olarak diğer kasko çeşitlerinden daha az maliyetlidir. Dar kasko nedir, neleri kapsar? Dar kasko kavramı ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Haber 14-10-2022 10:18