Katarsis Programı Haberleri

Yaşam tarzını değiştiren Meriç Erkan, Katarsis'e konuk oldu! Ahu Tuğba yorumu: O dönemin yalancısıyım ben

Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan yaşam tarzını ve adını değiştirdi. Değişimiyle gündeme gelen Mahmut Erkan, Katarsis'e konuk oldu! Bir dönem Esra Erol'a katılan, Ahu Tuğba ile aşk yaşayan Meriç Erkan "Ben bir yalancıydım! Öyle ölmek istemedim" itirafında bulundu. İşte Meriç Erkan olarak tanınan ve cüppe ve sarıklı haliyle gündem olan Mahmut Erkan'ın açıklamalarının detayları...

Magazin 30-06-2022 11:48

Katarsis'e katılan sunucu Ece Üner dalga konusu olmasıyla ilgili konuştu: Bağlamından kopardılar

Spiker ve sunucu Ece Üner Katarsis'e katıldı. Spikerliğiyle ve yaptığı ilginç analizlerle adından söz ettiren Ece Üner samimi açıklamalar yaptı. Sunucu Ece Üner "Popusunun üstüne çok düşmüş ama çok da kalkmış bir kadınım" dedi. Ece Üner dalga konusu olmasıyla ilgili de yorumda bulundu.

Magazin 09-06-2022 13:54

Didem Kınalı'dan İbrahim Tatlıses itirafı! 'Konsomatris olur musun' dediler...

Katarsis'e konuk olan Didem Kınalı hayatına dair itirafları ve samimi açıklamalarıyla gündeme geldi. Didem Kınalı "İkitelli’de bir yere gittik, ‘konsomatris olur musun’ dediler. Ne olduğunu bilmiyordum ‘deneyeyim’ dedim" itirafıyla dikkat çekti. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Magazin 04-02-2022 00:07

Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan'dan olay itiraf! ''Askerlik yapmamak için kendimi kestim!''

Direksiyon başındayken çektiği videolarla sosyal medyayı sallayan Ankaralı fenomen Benekli Ayhan, Katarsis'de Gökhan Çınar'ın konuğu oldu.

Magazin 16-12-2021 17:37

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy'dan olay itiraf! ''Her şeyi anlatmaya geldim''

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy, Psikolog Gökhan Çınar'a verdiği röportajda çarpıcı itiraflarda bulundu. ''Kendimi normal bir insan olarak görüyorum'' diyen Esmersoy, hayatına dair verdiği detaylarla duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 03-12-2021 11:20

Ece Ronay Katarsis'e anlattı! Ailemden alınıp çocuk yurduna gönderildim

Youtube’da yayın hayatına kaldığı yerden devam eden Katarsis’in bu haftaki konuğu sosyal medya fenomeni Ece Ronay oldu. Programda Ece Ronay, hayatta kalma savaşı verdiği çocukluğunu, büyüme hikayesini, ailede gördüğü ağır şiddeti, sokakta geçen ilk gençliğini, yetiştirme yurdu dönemini, gece kulüplerinde çalıştığı yılları ve “fenomen” olma yolculuğunu ilk kez tüm içtenliği ile anlattı.

Magazin 16-10-2021 13:49

Adnan Oktar'ın kediciğiydi! Şimdi yeni hayatının tadını çıkarıyor

Tüm Türkiye'nin bir dönem Adnan Oktar'ın kediciği olarak tanıdığı ve verdiği ifadeyle Adnan Oktar'ın tutuklanmasını sağlayan Ceylan Özgül, şimdilerde yeni hayatının tadını çıkarıyor. Eşi Ümit Kuruca ile mutluluk pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Özgül'e, beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 30-09-2021 19:16

Paylaş Benimle'nin sunucusu kimdir? Gökhan Çınar kaç yaşında, nereli ve evli mi?

Gökhan Çınar, bir Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ‘Katarsis’ isimli program ile adını duyurmuştur. Birçok ismi programa konuk olarak alan Gökhan Çınar, şimdilerde TV8 kanalı üzerinde yayınlanan Paylaş Benimle programının sunucusu olarak görev almaktadır. Paylaş Benimle'nin sunucusu Gökhan Çınar, son günlerde oldukça merak edilen isimler arasında yer almaktadır. Peki Gökhan Çınar kimdir?

Magazin 12-07-2021 14:22