Katarsis X-Tra Haberleri

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy'dan olay itiraf! ''Her şeyi anlatmaya geldim''

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy, Psikolog Gökhan Çınar'a verdiği röportajda çarpıcı itiraflarda bulundu. ''Kendimi normal bir insan olarak görüyorum'' diyen Esmersoy, hayatına dair verdiği detaylarla duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 03-12-2021 11:20

Paylaş Benimle programına nasıl başvurulur? Gökhan Çınar Paylaş Benimle programı formatı ne? İşte başvuru yöntemi...

YouTube'da yayınladığı 'Katarsis' isimli programıyla bilinen ve sonrasında Exxen ile anlaşan Uzman Psikolog Gökhan Çınar, "Paylaş Benimle" adlı programıyla yakında TV8 ekranlarında olacak. Program, ilginç hayat hikâyeleri vasıtasıyla insanların hayatlarına dokunacak. Peki Paylaş Benimle programına nasıl başvurulur? Gökhan Çınar Paylaş Benimle programı formatı ne? İşte başvuru yöntemi...

Magazin 04-07-2021 00:51

Barış Murat Yağcı: Baba bende bir yaşa kadar olmadı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Barış Murat Yağcı, Katarsis programına konuk oldu. Yağcı, babasıyla ilgili acı bir itirafta bulundu.

Magazin 28-05-2021 15:01

Ebru Şallı: Pars geçer diye düşünüp ağrılarını söylememiş!

Ebru Şallı, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren oğlu Pars Tan'a lenfoma teşhisinin koyulduğu ilk anı, hastanede geçen günleri, tedavi sürecini ve yaşadığı zorlu dönemi anlattı.

Magazin 06-05-2021 15:31

Katarsis'e katılan Selin Ciğerci ilk defa anlattı! 'Evimin bereketini kaçırdın'

Exxen'de yayınlanan Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e katılan Selin Ciğerci, hayatının bilinmeyen detaylarını anlattı. Yönelimini ve ailesine nasıl açıldığını anlatan Selin Ciğerci, duygu dolu anlar yaşadı.

Magazin 04-05-2021 11:20

Selin Ciğerci evlat edinmek için başvuruda bulundu

Ünlü fenomen Selin Ciğerci, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Ciğerci, evlat edineceğini açıkladı. Ünlü fenomen, Zeytinburnu’nda bir gecekonduda büyüdüğü yılları da ilk kez anlattı.

Magazin 16-04-2021 11:36

Saba Tümer: Babam kaçırılınca gazeteyle tanıştım

Saba Tümer, katıldığı programda 1983’te babasının içinde yer aldığı ve korsanlar tarafından kaçırılan uçakla ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-03-2021 11:22

Saba Tümer'den olay açıklamalar! 'Babamı korsanlar kaçırdı' dedi ve ekledi...

Saba Tümer, 'Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programında Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ünlü sunucu; çocuk sahibi olmak istememe sebebini, annesinin kaybından sonra hızlı büyümek zorunda kaldığı dönemi, hayatında yaşadığı en ilginç olayı ve mesleki kariyerini anlattı.

Magazin 19-03-2021 14:42

MasterChef jürisi Danilo Zanna ilk defa anlattı: Babam için cenaze bile yapamadık

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi olan İtalyan şef Danilo Zanna, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden babası Armando Zanna ile ilgili duygularını paylaştı. Ünlü şef Zanna, babasını en son gördüğü anı ve son konuşmalarını anlattı.

Magazin 05-03-2021 01:43

Kibariye yaşadığı zorlukları anlattı! 'Okumam yazmam yoktu, kara kuru çingene dediler'

Ünlü şarkıcı Kibariye Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Gençlik yıllarını ve ilk şarkı söylediği dönemleri anlatan Kibariye: 'Kara kuru bir şey diye beğenmedikleri için perde arkasından şarkı söylettiler” ifadeleriyle yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Magazin 19-02-2021 11:43

Senem Kuyucuoğlu'ndan itiraflar! Senem Kuyucuoğlu kimdir? 'Cinsel yönden ne olduğumun...'

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu Katarsis'teki açıklamalarıyla gündem oldu. Uyuşturucu kullanırken ifşa edilen Senem Kuyucuoğlu "En yakın arkadaşım tarafından afişe edildim" dedi. Senem Kuyucuoğlu merak konusu oldu.

Magazin 15-02-2021 07:25