Kedi Maması Haberleri

Minik dostlarınıza bir iyilik yapın! Gülümseten Kasım'a özel kedi ve köpek mamaları indirimde

Minik dostlarınızın en iyi şekilde beslenmesine ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olmak için kaliteli bir mama arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Gülümseten Kasım Fırsatları'nın son gününde indirimli fiyatıyla satışta olan, çok satanlarda birinci sırada yer alan N&D markasının mamaları sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 30-11-2023 12:27

Patili dostunuzun yüzünü güldürecek kedi ve köpek mamaları Gülümseten Kasım'a özel indirimde

Kasım ayının gülümseten fırsatlarına hoş geldiniz! Hem cebinizi hem de patili dostunuzun kalbini sevindirecek indirimli mamalarla karşınızdayız. Lezzetiyle dört ayaklı en iyi arkadaşınızı mutlu edecek, fiyatlarıyla ise bütçenizi rahatlatacak bu özel fırsatları kaçırmayın., hem de bütçeniz nefes alacak. Kasım ayının bu gülümseten fırsatlarına davetlisiniz!

Haber 21-11-2023 17:19

Meğer süt zararlıymış! İştahlı gözlerle baksalar bile kedi ve köpeklerinize asla vermemeniz gereken yiyecekler

Tüm bakımlarına özen gösterdiğimiz kedi ve köpeklerimiz için her şeyin en güzelini isteriz. Ne var ki sevimli dostlarımız için her zaman en iyisini istesek de bazen farkında olmadan onlara zarar verebiliyoruz. Yapılan en büyük yanlışlardan biri de kedi ve köpeklere kendi yediğimiz besinlerden vermek. Kedi ve köpeklerin hayatını tehlikeye atacak besinler neler, gelin birlikte bir göz atalım.

Haber 21-04-2023 17:57

Aman dikkat, aç bırakmayın! Patili dostlarımızı günde kaç defa beslemeliyiz? Acıktıklarını nasıl anlarız?

Evinizde patili bir dostunuz varsa onun sağlığı sizin için her şeyden önce gelir. Evcil hayvanınızın sağlıklı bir hayat sürmesi için de dengeli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesi gerekir. Siz de minik dostunuzu günde kaç kere beslemeniz gerektiğini ve onların acıktığını nasıl anlayabileceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! Yazımızın detaylarını gözden geçirerek beslenme konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haber 23-02-2023 16:26

Yaş mama sevmeyen tüylü dostlarınız için en iyi kuru kedi mamaları

Sevimliliğiyle kalpleri eriten kediniz için sağlıklı ve lezzetli bir mama arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Minik dostunuzun bağışıklığını destekleyecek, ona ihtiyacı olan enerjiyi verecek, birbirinden kaliteli ve farklı aromalardaki kedi mamalarını sizin için bir araya getirdik! Gelin, yaş mamaları aratmayacak ve kedinizin bayılarak yiyeceği kuru mamalara birlikte göz atalım!

Haber 31-01-2023 14:57

2022'nin sonuna yaklaşırken bu yılın en çok satan ürünlerini listeledik

2022’ye veda etmeden önce yılın en çok satan Amazon ürünlerine göz atmaya ne dersiniz? Kullanıcıları tarafından sevilen, birbirinden kullanışlı ve kaliteli pek çok ürün bulunuyor. Kedi mamasından dijital termometreye, sıvı sabundan ortopedik yastığa kadar mutlaka edinmeniz gereken ürünleri listeledik. Gelin, yılın en beğenilen ürünlerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-12-2022 17:42

Minik dostlarını mutlu etmek isteyen kedi sahipleri için ürün önerileri

Kedilerinizin mutlu ve daha sağlıklı olabilmesi için onları fiziksel ve zihinsel yönde destekleyen ürünler kullanmanız önerilir. Onların streslerini atabilecekleri oyuncaklardan günlük ihtiyaç duydukları gıda takviyesine kadar piyasada pek çok ürün bulmak mümkün. Siz de ilgi isteyen kedinizi mutlu etmek isterseniz listelediğimiz birkaç ürünü inceleyerek patili dostunuzu mutlu edebilirsiniz.

Haber 24-10-2022 16:09