Kelebeğin Haberleri

İsmini 'Be' yapmak istemişti! Katarsis'e katılan Belçim Bilgin'den bomba itiraf! 'Yılmaz Erdoğan'ın karısı olduğum için...'

Şimdilerde 'Hatıran Yeter' filmi ile adından söz ettiren Belçim Bilgin son olarak ismini "Be" olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıklamış ve bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e konuk olan Belçim Bilgin şimdi de eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili itirafıyla gündem oldu.

Magazin

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin 40 yaşından sonra değiştireceğini açıkladı! Bakın ismini ne koyacak

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, konuk olduğu bir programda ismini 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Açıklaması kısa sürede gündem olmayı başardı. Oyuncu ayrıca belini kırdığı kazadan da bahsetti.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah kimdir, nereli ve kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah'ın hayatı

Kızılcık Şerbeti dizisine Dilruba rolü ile dahil olan Farah Zeynep Abdullah'ın hayatı ve biyografisi araştırılmaya başladı. Farah Zeynep Abdullah dizide Nursema'nın Amerika'dan gelen arkadaşını canlandıracak. Dizide Dilruba karakterine hayat verecek olan Abdullah, diziye bir bölümlük konuk oyuncu olarak katıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah kimdir, nereli ve kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin

Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Fırat evli mi? Rol aldığı dizi ve filmler

Mert Fırat, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Bir Derdim Var dizisinde Savcı Ömer'i, Birce Akalay ise Nilüfer karakterini canlandırıyor. Burak Müjdeci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Yekta Torun'a ait. Bir Derdim Var dizisinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de bulunuyor. İlk bölümüyle bu akşam Kanal D izleyicisi ile buluşacak dizi için heyecan dorukta. Peki, Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat'ın hayatı...

Magazin

Kelebeğin

Kelebeğin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kelebeğin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi! Son haline beğeni yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi. Farah Zeynep Abdullah'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin

Kuruluş Osman'ın Alçiçek Hatun'u Miray Akay aşk orucunu bozdu! Sevgilisi bakın kim çıktı

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Alçiçek Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Miray Akay özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Güzel oyuncunun yeni aşkı ortaya çıktı. Miray Akay'ın sevgilisi bakın kimmiş...

Magazin

Belçim Bilgin aşka geldi! Sevgilisinin omzuna çıkıp poz verdi

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, bir süredir ilişki yaşadığı İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile katıldığı festivalden pozlarını paylaştı. Bilgin'in sevgilisi ile romantik karelerine yorum ve beğeni yağdı.

Magazin

Farah Zeynep Abdullah bikinisiyle sere serpe uzanıp poz verdi! Beğeni yağdı

Bir süredir "Aşk-ı Memnu" uyarlaması olan "Bihter" filmiyle gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah'ın tatil paylaşımı olay oldu. Bikinisiyle uzanıp poz veren ünlü oyuncunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin

Harika bir film istiyorum! diyenlere en iyi filmlerden seçtiğimiz film önerileri

"Film izlemeye bayılırım ama ne izleyeceğimi bilmiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz gerilimden korkuya, fantastikten komediye, romantizmden animasyona kadar farklı türlerden oluşan dev film listemizden dilediğinizi seçerek evinizde sinema keyfi yapmaya hazır olabilirsiniz. İşte, Disney Plus'taki en güzel filmler!

Magazin

İzlerken mendilinizi yanınızdan ayırmayın! Göz yaşı garantili en iyi dram filmleri

Dram filmleri, insanların yaşadığı zorlukları, acıları ve sevinçleri anlatarak izleyicileri derinden etkiler. Bu tür filmler hayatın gerçeklikleri ile yüzleşmemizi ve bazen de kendimizi bulmamızı sağlar. Oyuncuların, senaryonun ve yönetmenin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan dram filmleri sinema dünyasının en sevilen ve saygın yapıtları arasında yer alır. Bu yazıda Disney Plus'ta izleyebileceğiniz en iyi dram filmlerini inceleyerek insanların duygusal dünyalarına dokunacak yapıtlara yer verdik.

Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ne iş yapıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisi nedeniyle oldukça yoğun araştırılıyor. Aslan Soykan karakteriyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncunun kariyeri, dizileri, filmleri merak ediliyor. Ünlü oyuncu ve eski manken, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştu. Tatlıtuğ, 2016 yılından beri Başak Dizer ile evli. Peki Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Magazin

Belçim Bilgin Kürt kadını rolüyle beyaz perdeye dönüyor

Daha önce Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Güz Sancısı gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, beyaz perdeye geri dönüyor. Müjdeyi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan Belçim Bilgin, filmde cefakar bir köy kadınına hayat verecek.

Magazin

Ayten Soykök kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Aziz’in yıldızı Ayten Soykök’ten şok eden kaza!

Ayten Soykök ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. İstanbul Taksim’de yaşanan olayda Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yayaların arasına daldı. Kazada bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Peki, Ayten Soykök kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Magazin