Kerem Kamışlı Haberleri

Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral yargılanıyor! Şevval Şahin ağlayarak ifade verdi

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize attığı gerekçesiyle hakkında 4 ayrı suçtan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Yiğit Marcus Aral'ın duruşmasına devam edildi. Marcus'un sevgilisi Şevval Şahin tanık olarak dinlendi. Ünlü model ilk ifadesini değiştirdi ve duruşmada ifade verirken ağladı.

Magazin 03-02-2022 14:55

Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile yemek yiyen iş insanı Kerem Kamışlı’yı denize attığı gerekçesiyle 34 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yiğit Marcus Aral ve Şahin duruşmaya katılmadı.

Magazin 30-11-2021 16:20

Saldırıya uğrayan Yiğit Marcus Aral kamerayı görünce korktu! Yüzü tanınmaz halde

Manken Şevval Şahin ile aşk yaşayan Yiğit Marcus Aral, evinin önünde 5 kişinin saldırısına uğradı. Yiğit Marcus Aral kameralarla bir anda karşılaşınca korktu. Ünlü isimin yüzü ise tanınmaz halde.

Magazin 21-09-2021 14:15

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral saldırıya uğradı! Kerem Kamışlı mı yaptırdı?

Ünlü manken Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral sık sık gündeme gelen bir çift. İkiliden Aral geçtiğimiz gün evinin önünde saldırıya uğradı. Yiğit Marcus Aral'ın ifadesinde “Kerem’in selamı var deyip 5 kişi saldırdı” diye konuştuğu iddia edildi.

Magazin 21-09-2021 10:23

Diğer Haber Etiketleri

Kerem Kamışlı

Kerem Kamışlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kerem Kamışlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İş adamı Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın öldürmeye teşebbüsten 34 yıl hapsi istendi

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ile yemek yiyen iş adamı Kerem Kamışlı’yı oturduğu sandalye ile birlikte denize atan Şahin’in eski erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral hakkında “olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs” ve 3 ayrı suçtan toplamda 34 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin 30-07-2021 16:04

Şevval Şahin eski aşkı Yiğit Marcus Aral'a uzaklaşma kararı çıkardı!

Tescilli güzel Şevval Şahin, uzun süredir birliktelik yaşadığı iş insanı Yiğit Marcus Aral ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Son olarak Aral'ın, Şahin ile Kerem Kamışlı'nın yemeğini basması nedeniyle davalık oldu. Mahkeme ise Aral'a uzaklaştırma cezası verdi.

Magazin 28-06-2021 17:38

Kerem Kamışlı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Kamışlı Şevval Şahin'le aşk mı yaşıyor?

Emine Sabancı ve Erhan Kamışlı'nın oğlu olan Kerem Kamışlı'nın adı geçtiğimiz günlerde 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin ile anılmaya başlandı. Hakkında çıkan aşk iddiaları ile gündeme gelen Kerem Kamışlı'nın hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki Kerem Kamışlı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 27-06-2021 01:36

Şevval Şahin'in yeni sevgilisi Kerem Sabancı Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral olay anını anlattı!

Ünlü model Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın kıskançlık yüzünden Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle birlikte denize atmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Yiğit Marcus Aral'ın, Kerem Sabancı Kamışlı hakkında söyledikleri sosyal medyada tartışma yarattı. <iframe id="mynetVideoEmbed" src="https://www.mynet.com/tv/embed/7301516" width="640" height="360" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="No" allowfullscreen></iframe>

Magazin 26-06-2021 07:49

Şevval Şahin’den yeni sevgilisi Kerem Kamışlı’yı denize atan eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral hakkında flaş açıklama

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, yeni sevgilisi Kerem Kamışlı’yı sandalyesiyle birlikte denize atan eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaşananların psikolojik şiddet olduğunu söyleyen güzel model konuyla ilgili yasal işlem başlattığını söyledi.

Magazin 25-06-2021 23:00

Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı cephesinde flaş gelişme

Yiğit Marcus Aral'dan ayrıldıktan sonra Kerem Kamışlı ile aşk yaşamaya başlayan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin hızlı çıktı. Şevval Şahin, sevgilisi Kerem Kamışlı'nın babası Erhan Kamışlı ile önceki akşam bir davette tanıştı.

Magazin 25-06-2021 21:29

Yılın olayı! Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı'yla önce oturup selfie çekmiş

Şevval Şahin, iş insanı Kerem Kamışlı ile Boğaz'daki bir mekanda yemek için buluştu. Eski sevgilisini gören Yiğit Marcus Aral olay çıkardı. Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı denize attı. Bu olayın ardından yeni bir fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 25-06-2021 13:44