Kınalıada Haberleri

Kınalıada’ya nasıl gidilir? Kınalıada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul, bünyesinde yer alan kültürel yapıları ve yemyeşil doğaya sahip doğal güzellik alanlarıyla dikkat çeken şehirler arasındadır. Şehrin özellikle yaz tatilleri için tercih edilen Adalar ilçesi görülmeye değerdir. Adalar ilçesinde hem denizi hem de huzurlu atmosferiyle öne çıkan birden fazla ada bulunmaktadır. Bunlardan biri de ilçenin en küçük adası olma özelliğini taşıyan Kınalıada’dır. Peki, Kınalıada’ya nasıl gidilir, Kınalıada vapur seferleri ve saatleri nedir?

Haber 23-11-2023 21:36

Kınalıada’da kaçak yapılar yıkıldı

Kınalıada Taşocakları mevkiinde ormanlık alana yapılan kaçak yapılar bugün öğlen saatlerinde Adalar Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adalar Belediyesine bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Yurthaber 01-06-2023 15:49

Ada vapurunda panik anları! Yolcular seferber oldu

Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurda bir kişi dengesini kaybederek denize düştü. Ağzından köpük çıkan ve sara hastası olduğu iddia edilen kişiyi vapurdakiler can simidi atarak kurtardı. O anlar vapurdaki bir yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haber 31-07-2021 21:42

Yer: Kınalıada! Kedi olmadığını görünce hemen telefona sarıldılar

Kınalıada’da sahilinde bulunan bir sandalın üzerinde görülen su samuru vatandaşların ilgisini topladı. Su samurunu gören vatandaşlar heyecan içerisinde cep telefonlarına sarılarak davetsiz misafiri görüntülemeye çalıştı.

Haber 02-07-2021 10:24

Kınalıada

Kınalıada Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kınalıada Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da yürekleri ağza getiren kaza! Deniz taksi kayalığa oturdu

İstanbul Kınalıada açıklarında içinde 4 kişinin olduğu bir deniz taksi sığ uyarısı işaret lambasına çarptıktan sonra kayalığa oturdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken teknedekiler Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 02-08-2020 07:14

Kınalıada'dan yükselen dumanlar panik yarattı

Kınalıada'dan yükselen dumanları görenler yangın çıktığını sanarak çok sayıda ihbarda bulundu. Ancak dumanların belediyenin kontrollü olarak çöp yakması nedeniyle çıktığı öğrenildi.

Haber 04-05-2020 17:44

Kuyruğu kesilmiş haldeki ölü yunus sahile vurdu

Kınalıada sahilinde gezen vatandaşlar, sahile vuran ölü yunusu fark edince şaşkınlık yaşadı. Yunusun kuyruğunda kesikler olması balıkçı ağlarına takılmış olma ihtimalini akıllara getirdi.

Haber 30-01-2020 09:29

Yılbaşında Kınalıada'da 'tecavüz' iddiası! Mahkeme kararını verdi

Kınalıada’da 2018 yılbaşı gecesinde G.T.’ye tecavüz ettiği iddia edilen ve ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan yargılanan pansiyon işletmecisi hakkında beraat kararı verildi. Mahkeme, sanığın suçu işlediğinin sabit olmadığını gerekçe gösterdi. Kararını duyan genç kız gözyaşlarına boğuldu.

Haber 20-11-2019 15:06

Faytoncu esnafımız mağdur olmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal: - "Hem faytoncu esnafımızla hem oradaki ilgililerle görüşüp, bir daha Adalar'da o görüntüler yaşanmadan işi çözmüş olacağız. Adalar halkı şu konuda rahat olsun: Ulaşımı çözeceğiz. Faytoncu esnafımız rahat olsun. Kesinlikle kendileri mağdur olmayacak"

Haber 19-06-2018 17:45

Kınalıada'da yılbaşı gecesi tecavüz dehşeti!

İstanbul’da yaşayan 24 yaşındaki S.T., yılbaşı gecesi kaldığı Kınalıada’daki pansiyonda babasının arkadaşı M.A.’nın tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikâyetçi oldu.

Haber 10-01-2018 06:41

Kınalıada’da 3 kız çocuğuna cinsel istismar

İstanbul Kınalıada'da ortaokul öğrencisi üç kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu, olayla ilgili üç kişinin tutuklandığı, bir kişinin de denetimli serbestlik koşuluyla serbest bırakıldığı belirtildi. Konuyla ilgili CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Olayın bir yıldır sürdüğü iddiaları var. Yani bir yıldır bu üç çocuk cinsel istismara uğramış. İstismarcı sayısının da 30 civarında olduğu söyleniyor. Olayla ilgili kimse konuşmuyor, korkuyorlar." dedi.

Haber 18-05-2017 09:36

Milli savaş gemisi Burgazada denize indirildi

Milli Gemi (MİLGEM) Projesi kapsamında üretilen ada sınıfı korvetlerden üçüncüsü Burgazada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle denize indirildi.

Haber 18-06-2016 16:36

Bostancı açıklarında tekne battı

Kınalıada ile Bostancı arasında bir tekne battı. Kıyı Emniyeti tarafından teknede bulunan 4 kişi kurtarılırken, kayıp bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Haber 12-05-2015 15:09

Ada vapurunda faciadan dönüldü

Kabataş-Kadıköy-Adalar hattında çalışan Eminkul vapuru, Kınalıada iskelesine yanaşırken kaza atlattı.

Haber 02-05-2015 17:02