Kira Yardımı Haberleri

Memur ve memur emeklilerin gözü toplu sözleşme sürecinde! Sayılı günler kaldı, Memur-Sen'den 120 maddelik teklif: Maaş artışları, kira yardımı...

Maaşlara yapılan zamların ardından memur ve memur emeklileri şimdi de gözünü toplu sözleşme sürecine çevirdi. Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini yakından ilgilendiren 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri ağustos itibarıyla başlayacak. Memur-Sen maaş artış oranlarıyla birlikte kira yardımının da aralarında bulunduğu 120 maddelik teklifini 24 Temmuz'da kamuoyuyla paylaşacak ve Bakanlığa sunacak.

Finans 21-07-2023 11:01

Kira yardımı ne zaman yatacak 2023? Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler faydalanacak? e-Devlet ekranı!

Deprem kira yardımı konusunda araştırmalar hız kazandı. Deprem sonrası afetzedelere birtakım ödemeler gerçekleştiriliyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Bu destek ödemesine ilişkin ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Kira yardımı ne zaman yatacak? Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler faydalanacak?

Finans 23-05-2023 09:32

Kentsel dönüşümde yeni dönem! Kampanya ile dönüşüm nasıl olacak? TOKİ Başkanı tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümü teşvik etmek amacıyla konut yenileme maliyetinin yarısının devlet tarafından karşılanacağını açıkladı. İstanbul'da kira yardımı da 3 bin 500 liradan 5 bin 250 liraya çıkarıldı. Vatandaşın merak ettiği konuyla ilgili detayları TOKİ Başkanı Ömer Bulut canlı yayında anlattı. İşte detaylar...

Haber 21-04-2023 18:14

Kentsel Dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL? Kentsel dönüşümde kira desteği verilen iller hangileri? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı miktarları merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayramın 1. gününde İstanbul'da konuştu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak müjdeleri duyuran Erdoğan, kira desteği hakkında da konuştu. Peki, Kentsel Dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL? Kentsel dönüşümde kira desteği verilen iller hangileri?

Finans 21-04-2023 16:51

Kira Yardımı

Kira Yardımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kira Yardımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Kentsel dönüşüm kira desteği hangi illerde veriliyor? Bakan Kurum'dan açıklama geldi!

Kentsel dönüşüm kira desteği miktarı merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde kira yardımlarının arttırıldığını duyurdu. İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir gibi illerde verilen kira desteklerine zam yapıldı. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Kentsel dönüşüm kira desteği hangi illerde veriliyor?

Finans 10-03-2023 18:33

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya… Kentsel dönüşümde kira yardımı arttırıldı! Nisan ayından itibaren geçerli olacak: 3.500 TL…

Kentsel dönüşüm kapsamında evleri yeniden yapılan vatandaşlar için ödenen kira yardımı miktarı arttırıldı. Haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum duyurdu. Bu kapsamda İstanbul'da bin 500 lira olan kentsel dönüşüm kira yardımı 3 bin 500 liraya, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin liraya çıkarıldı.

Finans 09-03-2023 11:31

Depremzede kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımında artış müjdesi

Kira yardımı başvuruları için araştırmalar hız kazandı. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ve Hatay depremlerinin ardından depremzeler için yeni düzenlemeler devreye girdi. Kira yardımı da bu düzenlemeler arasında yer alıyor. Yardım ile ilgili müjdeli haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum duyurdu. Peki, kira yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Finans 24-02-2023 10:05

KİRA YARDIMI ne zaman, kimlere verilecek? Deprem kira desteği nasıl, nereden alınır?

Kira desteğine ilişkin açıklamaları geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. 6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı deprem sonrası 10 ilde birçok bina enkaza büründü. Evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak. Peki, kira yardımı ne zaman, kimlere verilecek? Deprem kira desteği nasıl, nereden alınır?

Finans 13-02-2023 23:04

Paranızı PTT'den hemen alabilirsiniz! Dar gelirli ailelere 18 ay boyunca 1.500 TL'ye varan yardım!

Devlet tarafından maddi olarak zorluk çeken ailelere bazı nakit destekler veriliyor. Bu maddi desteklerden biri de kentsel dönüşüm kira yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Evi kentsel dönüşüm kapsamına alınan ev sahiplerine ve kiracılara 18 ay boyunca 1.500 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Paralarınızı PTT'den hemen alabilirsiniz...

Finans 08-12-2022 09:00

Riskli yapılardan tahliye edilenlere kira yardımı ve banka kredilerine faiz desteği

Riskli yapılardan tahliye edilenlere kira yardımı ve banka kredilerine faiz desteği

Yurthaber 03-06-2022 12:21

Ayrı ayrı hesaba yatıyor! 1.150 TL'ye kadar doğalgaz, elektrik, kira yardımı! PTT'den kimlikle alabilirsiniz...

Geri ödeme şartsız 1.150 TL'ye kadar doğalgaz, elektrik, kira yardımı! Ödemelerde zorluk yaşayan ve bu nedenle para desteğine ihtiyaç duyan kişiler için devlet kolaylık sağlıyor. Fatura giderlerinin yanı sıra çeyiz parası, evde bakım gibi birçok farklı kalemde ödeme veriliyor.. Aile Bakanlığı, SYDV ve kaymakamlık aracılığıyla sağlanan destekleri almak ise çok basit. İşte; doğalgaz, elektrik, kira yardımı alma yolları...

Finans 04-04-2022 09:16

Uzman isim değerlendirdi... Kentsel dönüşümde kira yardımı 2022'de ne kadar olacak?

Son dakika haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüme dahil olan ve evi yenilenen vatandaşlara talep edilen şartları sağladığı takdirde kira yardımı yapıyor. Bu yıl 140 bin kişinin faydalandığı kira yardımı için emlak uzmanı Özkan Aydemir değerlendirme yaptı. Peki kentsel dönüşümde 2022 kira yardımı ne kadar olacak?

Finans 21-12-2021 11:17