Kiralık Aşk Dizisi Haberleri

Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu'dan olay çıkış! Yetersizsiniz

Onur Büyüktopçu, 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kiralık Aşk adlı komedi, aşk dizisinde Koriş rolüne hayat verdi. Bu rol ile tanınan Onur Büyüktopçu sonrasında sunuculuk alanında da kendisini gösterdi. Dizi piyasasıyla ilgili şaşırtan çıkışta bulunan ünlü oyuncu, 'Yetersizsiniz' dedi.

Magazin 18-05-2022 15:24

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sır gibi sakladığı aşkı da oyuncu çıktı! Meğer Kiralık Aşk'ın yıldızıymış

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ilgaz' karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Urgancıoğlu'nun magazin basınından uzak tuttuğu sevgilisi de oyuncu çıktı.

Magazin 31-01-2022 07:49

Güzel oyuncu Elçin Sangu'dan şoke eden Kiralık Aşk itirafı!

Bir dönem Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği 'Defne' karakteriyle gönüllere taht kuran güzel oyuncu Elçin Sangu, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Sangu'nun yıllar sonra gelen Kiralık Aşk itirafı duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 18-11-2021 09:44

Elçin Sangu dizi final yapınca hemen imajını değiştirdi

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuran oyuncu Elçin Sangu, yeni projesi için kızıl olan saçlarını sarı renge boyatmıştı. Sangu, rol aldığı dizinin bitmesiyle birlikte eskiye dönerek saçlarını kızıla boyattı.

Magazin 07-11-2021 13:29

Kiralık Aşk'ın küçük yıldızı koca kız oldu! Gören gözlerine inanamıyor

Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu'nun hayat verdiği Defne karakterinin kız kardeşi Esra'yı canlandıran çocuk yıldız Melissa Giz Cengiz, büyüdü. Minik yıldızı şimdi gören tanıyamıyor.

Magazin 29-09-2021 15:10

Levent Ülgen kimdir? Menajerimi Ara’ya konuk olan Levent Ülgen kaç yaşında, nereli?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Levent Ülgen’in de rol alacağının öğrenilmesinin ardından ünlü isimle alakalı araştırmalar hızlandı. Çok sayıda kişi Levent Ülgen kimdir sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, Levent Ülgen kaç yaşında, nereli?

Magazin 27-02-2021 16:54

Kore dizilerden uyarladığını duyunca şoke olacağınız yerli yapımlar!

Türk dizi sektörü dünyanın pek çok ülkesinde yakından takip edilmeye devam ediyor. Dizi izleme alışkanlığının üst noktalara ulaştığı Türkiye’de de uyarlama diziler büyük talep görüyor. Özellikle Kore dizileri seyirci ve yapım şirketleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Kore ve Türk kültürlerinin birbirine benzediği noktada romantik öğeler adeta arşa çıkıyor. İşte Türk televizyonlarına uyarlanan Kore dizileri...

Trend 23-02-2021 18:02

Kiralık Aşk 55. bölüm Defne'den cesur hareketler

Kiralık Aşk 55. bölüm heyecanlı anlara sahne olacak. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kiralık Aşk 55. bölümde Ömer Pamir'le rekabete girerken, Defne'nin artık bir karar vermesi gerekecek.

Haber 07-10-2016 17:01

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı merak ediliyor

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmasa da izleyiciler gelecek bölümde olacaklar hakkında ipuçları bekliyor.

Haber 14-05-2016 16:48